Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky tak podle krve jsem těhotná ale 7.7 jsem měla hcg 237,77 a 10.7 jsem měla hcg 436,22 tak nevím co si mám myslet
Ahoj holky, už jsme se vrátili z dovolené na Moravě. Bylo to strašně fajn a krásně mi utekl i čas do další kontroly v CAR. Zítra tam jdu a moc moc doufám, že se děťátku krásně daří. Srdíčko už náznakem tlouklo v 5+2, zítra bych měla být 7+1, tak by už mělo bušit jako o život. Všem těhulkám přeji bezproblémové těhotenství a těm, co na svůj "zázrak" čekají moc přeji, aby se brzy dočkaly a hlavně se nevzdávaly.
@lenejewel89 já ducha nevidím :( Ale jestli máš pocit, že tam je, asi by byla vhodná krev, ať máš jistotu, než vysadíš léky. U nás v CARu je krev vždycky.
@hajdelacka hcg se každé 2-3 dny zdvojnásobí, takže v podstatě ti to vychází. Není to mega nárust, ale ze začátku to tak být nemusí, spoustě žen zpočátku stoupalo pomaleji. Kolil to bylo dnů po transferu?
@hahebu první odběr byl 13den po ket a druhy odběr byl 16den po ket
@lenejewel89 nic tam není a jestli je náznak čehosi tak tyhle testy to bohužel dělají. Je to šmejd
@hajdelacka já měla 12. den 551, ale to se nedá srovnávat, ty hodnoty v jednotlivých týdnech mají obrovské rozpětí. Co ti řekli v CARu? Čekáš na ultrazvuk nebo půjdeš ještě na jeden odběr?
@hahebu zítra ráno jdu na krev a odpoledne na ultrazvuk
Ahoj holky, tak já mám po ovulaci, ket bude v pondělí. Držím palce kdo jde na krev nebo už.
@itworks no jupi 🙂
@hajdelacka bud v klidku me se hcg zdvojnasobovalo hrozne pomalu.pri synovi se zdvojnasobilo az za tyden😃takze tohle je kraaaasna hodnota💗
@adelinkkaa moc děkuji zítra ráno jdu na krev a odpoledne na ultrazvuk tak uvidíme
@tehulka1167 jen k mamatestem,minule jsem ho zkoušela a zadny falešný duch nebyl,byl čiste bily.Tak asi jak komu ukazuje falesnaky.Jo a konečně mám nakoupeny test dr Max 😃
@lenejewel89 kdyz jsem teď testovala mamatestem,tak jsem žádného falešného ducha neměla.Zkus znovu test za 2 dny,pokud nejdes na krev.Pokud zesílí,muze to být ještě dobre.
sisul_ka Držím Ti palečky na zítra 🙂
@sisul_ka dnešní kontrole zdrar! Ať je všechno v pořádku 🙂
@sisul_ka tak nám oběma přeju ať je vše v pořádku a ať to srdíčko tluče jako zvon ! Já už jsem nervózní od včerejška a abych řekla pravdu bojím se...... Však se to už brzy dozvím. Na minulém ultrazvuku jsem měla ještě nějaké tělísko co tam nepatří tak doufam že to také bude v pořádku.
Držím nám všechny✊ a posílám 💜
Dakujem vam dievcata 🙂 Dam Vam potom vediet 😵 a dakujem za srdiecko 🙂
@handous1 já když čekala v čekárně na tu kontrolu srdíčka, měla jsem svoje srdce až v krku, celá jsem se klepala a nešlo mi dýchat 😀 Byla jsem nervózní jak sáňky v létě. Doktotka naštěstí honem jdeme na to, ať už víte 🙂 Držím vám, holky, palce. Věřím, že to bude v pořádku! Užijte si to 🙂
@hahebu díky ! Tak ja uz se teď klepu celá a to nevím teda jak mi bude v čekárně. Sedím teď v obýváku a pozoruji hodiny fakt hrůza ! Nejsem schopná se něčím zabavit a hlavně ty moje myšlenky .... ach jo !
Jak ti je myslím tim jestli ti je špatně a jestli už citis prsa..... ? Já se ptám protože já se necítím vůbec nic. Třeba to přijde později....
Tobě přeji hezke bezproblémové těhulkovani !

@panbaf já snad na druhý ket 😃 víš, to těžko říct,nekdo nadává,jiny je spokojený.S mým car to je podobné,taky někdo hází špínu, ale ja jsem tam zatím spokojená.Sto lidí,sto chuti.Kazdy má jiny problém,pristup k dr a tak. Byt tebou, tak myslím na ty dobré reference,to bychom jinak nebyli v žádném car 😃