Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dekuju. Testovat se bojim. Uz mi to mockrat nevyslo. Tak pockam do posledniho dne. Ale vetsinou se nejdriv dostavila ms. Mam testovat az 20.7. obcas piju kontryhel. Byla jsem uz na 3 ET a 2KET. Tak uz by to mohlo vyjit.
No snad. Obcas me poboliva bricho jako pred ms. Ale to asi nejsem jedina. Hormonama mi posunuli cely cyklus, vkladali az 23 den.
@tehulka1167 děkuji moc 🙂 Těším se 🙂 Jo, holky mají teda ale výdrž a my jsme zvědavé 😀
@doubravka62 ahoj, jelikož mám dle výsledků z hematologie hodně kyseliny listové v těle,tak teď užívám tu úplně obyčejnou kyselinu listovou asi za 50,-. Už jsem jedla hodně značek a řekla bych,ze to je nastejno. V gs je více minerálů a vitamínů. Ty jsi těhotná? Když jsem byla těhotná,tak jsem si na začátku koupila femibion,ale stojí tak 300,- na měsíc.
@doubravka62 beru Femibion 1. Doporučil mi ho doktor, co nám dělal genetické testy. Ale podle mě je to prostě jen doplněk stravy a když zdravě jíš, tak spoustu těch vitamínů dostáváš do těla jídlem. Jako pro dobrý pocit beru a brát budu, ale hodně se snažím s jídlem.

@fresijka jo supeeer 😀 😀 😀 takže bábu můžem pít ještě do pondělí 🙂 už mi začala chutnat 😝