icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kecka28
18. črc 2016

@fresijka zvolila jsem podobnou taktiku, taky jsem den před KET trošilinku prolévala hrdlo 🙂 tak snad jsem dostatečně prokrvila a ti naši dva vetřelci se zakousli 🙂

itworks
18. črc 2016

@fresijka jo dobře,oslava se vydarila. Zatím mi nepřipadá,ze jsem vůbec někde byla. Třeba jsem se rano vzbudila a málem na to zapomněla 😀 jsem zvědavá,jak dlouho to vydrzim 😀

itworks
18. črc 2016

@handous1 tak zatím dobré zprávy, budeme ti nadále moc držet palce, věříme v další dobré zprávy 😀

fresijka
18. črc 2016

@itworks Jo taky to mám ted tak nějak divný, že se na to neupínám...prostě jakoby nic ;) ikdyž u ně bude boj, jelikož jsem celý týden doma sama..muž mi odlítá za chvílí pracovně pryč, tak musím naplánovat navštěvy a dortíky, at se doma neukoušu. Venku snad bude konečně zas hezky.

anette30
18. črc 2016

@handous1 mi se dneška objevilo špinění, ale prý je to normální po IVF.Ale nervózní z toho jsem, ne že ne.

sisul_ka
18. črc 2016

@evikuuu nadhera 🙂

sisul_ka
18. črc 2016

@handous1 no, co som ti vravela?!?!?! nadej umiera posledna, ver tomu malemu bojovniku a svojmu telu 🙂 To, ze je gestacny vacok mensi, este neznemana, ze tehotenstvo nemoze pokracovat 😵 Drziiiim mooooc palceeee! Ake vysoke HCG ti namerLi, ked pises, ze je nizke?

sisul_ka
18. črc 2016

@anette30 tak z toho nebud nervozna!!! Ja stale spinim, mali
inko, no spinim. Vobec na to nemyslim, proste to tak ma byt 😵 Verim, ze to mas len jednorazove 🙂

anette30
18. črc 2016

@sisul_ka no, je to slabe spineni, do hneda, ale nevím z čeho, jsem z toho nesva. A ty víš,ze čeho to bylo?

sisul_ka
18. črc 2016

@anette30 proste sa maternica zvacsuje, iny dovod nevidim 😵 lekarka povedala, ze to je nic. Momentalne zo mna vychadzaju len take hnedkaste vlasocnice. Kym to nie je silnejsie a krv jasne cervena, tak nad tym nepolemizujem 🙂

itworks
18. črc 2016

@anette30 asi zase nějaká cévka,jak se roztahuje děloha. Netrap se tím,kdy jdeš na další kontrolu?Utrogestan stále beres?

anette30
18. črc 2016

@sisul_ka takže klid 😊 Prostě si to v té hlavě řeknu. A máš taky takové divné tlaky v břiše? Asi roztahování dělohy hádám.....ale je to divné no 😁
@itworks na kontrolu jdu příští týden. Utrogestan beru. 😊 Snad to bude ok. Vím, že plasim, ale my se budeme bát a si už pořád.

itworks
18. črc 2016

@anette30 bude 😀 si myslím, že my všichni máme nárok na nějaké to plašení.

sisul_ka
18. črc 2016

@anette30 mna od 7ho dna od ET boli podbrusko a dost casto mam taku bodavu bolest najma na lavej strane. Prave teraz citim taky zvlastny pocit na pravej strane. Vela krat pocitujem aj take stipkanie. posledny tyzden mi je dost nevolno, no kontrolujem sa, aby som nezvracala 😀 vzdy nejaky cas po jedle. Niekedy mam pocit ako pri bolestivej menstruacii 😎

hanyas
18. črc 2016

Holky, mám dotaz... začíná na mě něco lézt a zítra mám jet na konzultaci a začít stimulovat. Můžou se při stimulaci normálně všechny volně prodejný "léky" na nachlazení a bolest v krku? abych se stihla vykurýrovat...

itworks
18. črc 2016

@hanyas ty máš teda poradny pech 😕 zeptala bych se v car, oni ti poradí. Ale asi to nebude problém, když nebudeš mít teplotu, průjem,zvraceni a další "chutovky" ale u narkózy by jsi neměla být nemocná.

martasek33
18. črc 2016

@hanyas nechci ti moc radit. Je to na tobě,podle tohodnocení jak se cítíš. Ja taky byla nastimulovana na ket a pak mě taky začalo bolet v krku. Tak jsem volala na kliniku a z vlastního rozhodnutí jsem ti přesunula. A ještěže tak. Vyklubal se s toho zánět dutin,dostala jsem antibiotika. Pak se k tomu pridal i zánět dásní. Tak jsem to musela odložit ještě jednou. Snad to už bude dobré. Dneska jsem začala stimulovat sliznici sprejem. Přeji ti ať je ti dobře.

handous1
18. črc 2016

@anette30 srdíčko jsem i přes ty slzy viděla a nechtěla jsem tomu věřit. Zase jsem začala věřit a mit naději že by přece jenom..... ještě se z toho ale nedokážu tesit.
@terezabinkova moc děkuji musím ten čas nejistoty nějak zvládnout.

handous1
18. črc 2016

@itworks děkuji. Tobě držím taky moc palečky 😉
@sisul_ka máš pravdu naděje umírá naposledy. Minulý týden ve středu jsem měla hcg 1800 a dneska 3240. Překvapilo mě že mě dneska doktor řekl že mám už chodit gynekologie a pak mi volali výsledky a že mám přijít k nim ještě na kontrolu. Viděla jsem na doktorovi že má pochybnosti proto se nedokážu z toho těšit.

hanyas
18. črc 2016

@martasek33 , itworks praaave, ze u me je to tak skoro porad, ze mi neco je ☹ a jak v zari zase prijdu mezi deti, budu jasna. Kdybych cekala, az budu uplne ready, asi bych se na ivf vubec nedostala... :-/ prave si rikam, ze nez dojde na odber, mela bych byt v pohode...

handous1
18. črc 2016

@anette30 mě v podbřišku taky boliva spíš jsou to tlaky jako u tebe. Řekla bych že to je opravdu roztahavani delohy.

anette30
18. črc 2016

@handous1 naprosto ti rozumím. Strach je větší než ta radost. Srdíčko je, nekrvacis, takže je to dobrá znamka 😊 Musíme věřit 😊 Mě ani neboli ten podbřišek, spíše tlak, jak nadýmání, ale nadýmání to není 😁

sisul_ka
18. črc 2016

@handous1 moc, moc drzim palce aby to dobre skoncilo 🙂

handous1
18. črc 2016

@sisul_ka děkuji. Tobě taky držím palečky . Na srdíčko jdeš ve čtvrtek ? Kolik máš ty hcg ?
@anette30 máš pravdu musíme doufat nic jiného nam stejně nezbývá. Tak držím taky ✊

sisul_ka
18. črc 2016

@handous1 neviem, pred skoro dvoma tyzdnami som mala 2500, tak teraz by som mala mat min. 20 000, no kazdemu to HCG rastie inac. Dam si spravit vo stvrtok, aby som vedela ako rastie 🙂 to by som mala mat min. 40 000

doubravka62
18. črc 2016

Holky mam kamaradku,ktera zacla s ivf ale je kuracka ptala se doktorky a ta ji rekla aby prestala kourit je tu nektera ktera ma taky takovou blbou zavislost?ja jsem ji rekla at to napred skusi s elektronickou ale kdyz chce mimi tak si myslim ze je lepsi uplne stim seknout ale ono se to lehce rika.

adelinkkaa
18. črc 2016

@handous1 nevim jestli jsem to uz sem psala,ale chci te podporit.pri synovi jsem mela 14 den po ketu 230hcg. Hcg mi nerostlo skoro vubec.za 14 dni a kousek vyrostlo pak na 4700.uz me hnali na revizi.to jsem byla v 6+3 ale rekla jsem ze ne a najednou blikalo na utz srdicko.dalsi hcg jsem si uz nabirat nenechala.byla jsem akorat na nervy.spinila jsem do 12 tt.Syn se narodil v 37tt😉 hele pokud je srdecni akce tak uz mira potratu klesa z 50 na 5%... Hcg kazde roste jinak.verim ze i u tebe to bude v poradku.ikdyz chapu jak jsi na nervy.ja jsem byla uplne KO... Drzim palce

handous1
19. črc 2016

@adelinkkaa mooooc děkuji za zpravicku krásně se to čte a dodá naději. Kéž kdyby to byl i můj případ už mam toho dost za sebou.

beluci007
19. črc 2016

@doubravka62 jj, lehce se to říká úplně s kouřením seknout, ale měla by to aspoň zkusit když chce mimi. Nebo jak říkáš ty přejít na elektronickou, ale jedině beznikotinové náplně, ty by snad škodit neměli. Vdechuješ jenom páru.

itworks
19. črc 2016

@beluci007 hoj, byla jsi včera na krvi? Je vše v pořádku? 😀

Strana