Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
právě jsem se dozvěděla výsledek včerejší krve - hodnota hcg 2240, 14. den po ET. Holky je to hodně nebo málo?
@beluci007 hodne😃kolik sis nechala zavadet embryii.ja mela 860 a rikali ze to je dost
@adelinkkaa 2 embrya
@beluci007 je to dost, gratuluji! Pokud sis nechávala dávat dvě, klidně by to mohla být 2 miminka. Ale já za sebe musím říct, že se dle výše HCG počet uchycených embryí nedá posuzovat. Sama jsem měla vždy hodnoty vysoké, ale miminko jedno. Tobě každopádně ještě jednou gratuluji!
@terezabinkova moc děkuji, ještě tomu pořád nemůžu uvěřit, že se zadařilo. Za 14 dní jdu na UZ tak tam by už mi mudr mohl říct jestli bude jedno nebo dvě?
@beluci007 to už Ti určitě řekne, zda vidí jedno či více 🙂
Ahoj, ráda bych se přidala do vašeho spolku snažilek a popřípadě těhulek. Chtěla bych se zeptat, kdo pil "bábu" pociťovaly jste něco. Já ho piju týden a bolí mi prsa, hlavně bradavky. Je to normální? Jinak už jsem samoplátce, teď mám před sebou druhý Nativ. A je to nejspíš poslední pokus. Jedno dítko se mi povedlo před 5 lety na první pokus. Ale teď to nejde. V lednu se zadařilo, ale v 10 tt ZT a revize. Od té doby nic 😕.
Já už nevím, čím to podpořit, zkouším vše možné.
@beluci007 to je pěkné. já měla 12 den 214, a 14 den 231, tak to bych řekla, že to vypadá na dvojčátka. Potichučku gratuluji
Dievcata, rano som opat zacala krvacat, tak som hned isla do nemocnice a tam mi zistili, ze cely gestacny vacok je obklopeny hematomom a preto aj tolko spinim a dnes aj krvacam, Takze je tam risk, ze o to pridem :( Dnes embryjko nemohla najst a ani akciu srdiecka :( Som vypisana min. dva tyzdne a buduci tyzden na kontrolny UZ. Ak nebude Embryjko tak sa ukonci tehotenstvo ☹ Stale bojujem a nevzdavam to, no je to sila tie nervy!!!
@sisul_ka v kolikatem jsi tydnu? Drzim palce
minuly tyzden v stredu mi moja lekarka vyratala 6tt+1 a dnes, o tyzden neskor, druha lekarka tiez 6+1 normalne by som mala byt 7tt+1 ak to ratam od menstruacie, no vieme presny datum ET, tak preto dnes vyratala podla nejakej tabulky, ze som 6+1 Zacinam sa v tom stracat, no zmysel to dava. Uvidim buduci tyzden, no dost ma to znepokojuje, ze tam nevidela embryjko a pred tyzdnom moja gyndarka ho videla aj ked moooc malinke, len 1mm. Musim pockat do bud. tyzdna 😒
@sisul_ka uff to bude dlouhy tyden☹ ale pokud vis datum ET ,tak si od toho odecti 14 dni a mas fiktivni ms.od toho se pocita TP.srdicko se ukazuje zhruba od 6-7tt. Moc a moc drzim palce
@adelinkkaa dakujem!
@adelinkkaa ještě by měla ale přičíst pět dní,kdxz odečte 14, měla určitě pětidenní blastocyst při zavedení.
@sisul_ka my jsme měli stejný den transfer a já měla zavedené dve pětidenní blastocysty a v pondělí jsem byla 6+5. Ptala jsem se doktora jak to počítá a říkal že se to počítá od punkce a z tabulek mi výpočet tento výsledek. Gynekolog mi to vypocet úplně špatně minulý týden ve středu mi napsal do těhotenské prukazky 7+2

@doubravka62 Jako za mně kouření ne..ale zase vím, že kamaradce co už má prcka doma, řekla mudr že to má jen omezit, ne přestat uplně, že to dítě v ní, už je na nikotin zvyklé...nevím co je na tom pravdy. Každopádně pokud se snaží přes IVF tak bych omezila či vypustila vše, co neprospívá tělu, v tom případě i to kouření. Musí ona vědět, co je pro ní nejlepší.