icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

anette30
19. črc 2016

@handous1 jj,presne tak, dneška bychom měly být 6+5. Mám to stejné.

anette30
19. črc 2016

@anette30 dnes je už úterý,tak 6+6 😊

handous1
19. črc 2016

@anette30 přesně tak dneska jsem 6+6 ☺

sisul_ka
19. črc 2016

Dakujem vam za podporu dievcatka moje zlate 🙂 Samozrejme, ze bojujem dalej a dufam, ze aj ted drobcek, ktory sa hanbi ukazat ;)

tehulka1167
19. črc 2016

@adelinkkaa Já mela 15 den po Ket 3602 hcg

tehulka1167
19. črc 2016

@sisul_ka jenom lez a nic nedělej !! Hematom je mrcha :( musíte to zvládnout 🙂

sisul_ka
19. črc 2016

@tehulka1167 no stale mi je na zvracanie, dnes rano od siestej az do 10 to bolo len tak tak, to robia tie hormony 😠 zle na tom je, ze ten hematom je vsade dookola, nevedela mi vysvetlit preco, tak som zavolala koordinatorke do ReproGenesisu a povedala mi, ze to moze byt z toho, ako maternica rastie, natahuje sa, tak praskaju cievky a znich sa potom vytvara hematom a ja spnim uz dva tyzdne a teraz toto 😢 ale ani neviem, ci to embryjko tam je a to je na zblaznenie, no musim vydrzat do buduceho tyzdna.

terezabinkova
19. črc 2016

@sisul_ka nemysli na zlé a věř, že miminko zabojuje. Budu na Tebe a miminko moc myslet! S několika hematomy jsem si užila své při prvním těhu, dokonce mi kvůli tomu dr. nechtěl dlouho vystavit těhu průkazku, páč si myslel, že to nemusí dopadnout dobře. Ale vše se zvládlo a tak budu doufat, že to budeš mít podobné.

anette30
19. črc 2016

@sisul_ka nemusí mít dobrý UTZ, tam kde jsi byla, a ten hematom ho skrýval. Jn, hematomy jsou svína, ale bývají celkem časté a znám spoustu holek,co ho měly a mají už mimca. Je jen důležité ležet,at odchází pomalicku či se vstreba a neutrhne se najednou i s prckem. Jo a určitě Ascorutin jíst. Musí to být dobre

fresijka
19. črc 2016

@sisul_ka Mrzí mně to a myslím moc na tebe a miminko:( drž se a jen lež. Věřím, že vše dobře dopadne, musí sakra:( myslím na tebe strašně moc!!

beluci007
19. črc 2016

@sisul_ka nevdavej to, musis verit a ono to dopadne dobre.Hlavne odpocivej a zadny stres. Budu drzet palecky😉

beluci007
19. črc 2016

@tehulka1167 to je pekna hodnota a cekas dvojcatka nebo jen jedno?

tehulka1167
19. črc 2016

@beluci007 jedno 🙂 u holek jsem mela kolem 1000 jednotek. Koukala jsem jak blázen. Ale Tim jsem chtěla říct, že se podle toho fakt nedá říct jestli čekáš jedno či dvě. Znám paní co 9 den mela 80 hcg a čekala dvojcata

sisul_ka
19. črc 2016

dakujem vam dievcata! Ja nestresujem, no som z toho smutna, co je normalne. Ako som uz pisala, bojujem dalej. Ten hematom nemoze nic zakrivat, je vidiet krasne gestacny vak s placentou, no embryjko nikde, zatial!

fresijka
19. črc 2016

Myslíte si holky, že ranní sex před ket by mohl ublížít embryu? Myslím zbytek těch spermií. 😅

anette30
19. črc 2016

@sisul_ka a spinis nebo krvacis? Já furt věřím,ze to bude ok

itworks
19. črc 2016

@fresijka jste ještě řádili jo 😀 já bych řekla,ze neublíží. Jen muzes i tak teoreticky otěhotnět 😀 tentokrát manžel chtěl držet celibát dovnitř, abychom se nerozmnozili až mooc,kdyz jsme chtěli dat 2 😂 no nenechal si to vymluvit poseroutka.

sisul_ka
19. črc 2016

rano po 10:00 som krvacala a po hodinke sa to zastavilo, momentalne mam
len slipku a malinko spinim, ako pred tym, fak len malinko. Mna viac trepi to, ze dnes nevidela embryjko a stale nebola akcia srdiecka ☹ Ja tiez verim, len nech sa to male uz ukaze, no buduci tyzden sa uz rozhodne!

anette30
19. črc 2016

@sisul_ka bobku,drz se. Musí tam někde být.

fresijka
19. črc 2016

@itworks No přišlo to spontánně ráno. Aniž bychom mysleli na to, že jedem do Car. 😀
nám nějak nedošlo, že by nás bylo víc..prostě to přišlo ;) já bych se nezlobila za dvě najednou 😀

itworks
19. črc 2016

@fresijka 😀 u nás by to mohli být třeba 3 a to už je moooc 😂

fresijka
19. črc 2016

@itworks Byla bys třeba slavná a sledovali by jsme tě v TV 😀 😎

fresijka
20. črc 2016

Krásné ráno děvčata, taky je vám tak dobře po Ket? Mně až tak moc, až mně to znepokojuje a zahrávám si s myšlenkou, zda tam to embryjko mám 😀 tohle jsem ještě nezažila 😕 Přeju všem poklidný den

itworks
20. črc 2016

@fresijka dobré ráno, mám to stejně. Jen vědět, jestli je to dobře nebo špatně. Třeba ani nemusíme nic cítit a mimi se zavrta bez bolesti 😉

fresijka
20. črc 2016

@itworks Mno, já jsem z toho velice překvapena...ježiši, třeba je to vážně už dobré znamení!!! No to by mně trefil šlak. Mně bolí břicho jen z injekcí, z ničeho jiného. A to si v pátek zas mám dát pregnyl, pry na podporu uchycení...bojim se, že to tím jen pokazím.

kecka28
20. črc 2016

@fresijka
@itworks holky, taky tam. Dnes šestý den po KET a NIC. V pondělí trošku křeče, pár hodin, ale jinak nic. S bolestmi po ETu se to nedá srovnat. Až mi taky trne, jestli je to vlastně dobře...

tehulka1167
20. črc 2016

Koukejte ženy tehulkovat a nesejckujte 🙂

fresijka
20. črc 2016

@tehulka1167 Rozkaz 😀 Budeme se snažit 😉

fresijka
20. črc 2016

@kecka28 Musíme věřit, že je to v pořádku. Je pravdou, že já na to nemyslím tolik jako v předchozích pokusech. Prostě mám pocit, že mám opravdu dovolenou 😀 a tak to bude prostě, dovolená, kdy otěhotním 🙂 čekám až padne hodina vycházek a razím ven s pejskama. Tak držím vše co jde, at nám je takhle dobře stále a pak ty dvě čárečky 😎 😎

kecka28
20. črc 2016

@fresijka jsi na neschopnece? Já jsem normálka v práci, aspoň to utíká🙂 Taky odpol vezmu čoklíny ven, už se těším 🙂

Strana