icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fresijka
20. črc 2016

@kecka28 Jo jsem na neschopence, v práci bych asi nebyla v klidu..ne asi ale určitě ;) oni ty dny nějak utíkají i bez práce.

kecka28
20. črc 2016

@fresijka já jsem byla na neschopence při prvním pokusu a to jsem myslela že doma shniju ☹ ale to bylo v lednu, zrovna jak byly mrazy, takže se ani ven chodit nedalo, riskovat že uklouznu a upadnu. Jen odpočívej, ať se upírek v klidu zakousne

fresijka
20. črc 2016

Tak ženy, ke mně už to přišlo:(( břicho bolíííííííííííííííí...snad to bude v pořádku všechno

kecka28
20. črc 2016

@fresijka asi erupce, taky jsem teď měla hodinu dost křeče,a le to byla moje chyba. V práci jsem se tak rozčilila! Někteří lidi si zaslouží facana!
Odpočívej a věř, však oni se jen hlouběji zahryzli 🙂

fresijka
20. črc 2016

@kecka28 Jo, no kvůli tomuhle jsem na neschopence...já se hádám s něma denně! No bolí v kuse..jako na MS. Takže klid moc není. Snad je to jen putování po děloze a hledá si místečko 😀

itworks
20. črc 2016

@fresijka já chci taky 😀 u mě se furt nic neděje a z toho mám blby pocit. Ale neměla jsem úplně nejkvalitnější blastu,tak se tím uklidnuju,ze ji to jen trvá.

fresijka
20. črc 2016

@itworks Já bych to radši neměla teda...to jsem an to vůbec nemyslela..ted si říkám co se to kurna děje...jen se bojím, že začnu špinit zas...pokud to přijde vím, že je konec. Drž se! Já měla už jen blastu...prej hezkou, ale co by za peníze za ní neřekli 😀

itworks
20. črc 2016

@fresijka jo, mi řekli, že mi taky dali pěkné embryjka, sliznice dobrá a tak. No uvidíme, co se z toho vyklube. Držím palce, ať ta bolest je jen jednorázová po zavrtání 🙂 já bych nějaké to dloubnutí brala, bolí jen trochu prsa, ale to bolely už i před ket. Připadá mi, že jsem něco cítila jen v den ketu 😒 Já vím, nejančit a čekat dále 😀

fresijka
20. črc 2016

@itworks Mně se lékařka ptala, kolik chci zavést embryi, jak jsem tam byla na kontrole v tu středu...tak jsem se tam zas rozhněvala, že tohle už není možná. Že tu mám jen jednoho mrazáka 😀 nevím, kam chtěla sáhnout do zásob aby mi dali dvě 😀 Šílenost. Já si ted udělala latté a kochám se, jak tu vše kvete 😀 jsem blázen, musím myslet rychle na něco jiného ;) dala jsem si na tu blastu i lepidlo, takže doufám, že je to síla mamuta a drží tam jak klíště 😀 joooo, já vím, asi zbytečné peníze, ale člověk zkouší vše ;)

kecka28
20. črc 2016

@fresijka pak člověk neví, co je dobre. Někdo říká ze měl bolesti jako na Ms celou dobu, někdo zase ze vůbec. To čekání je na spagat.

terezabinkova
20. črc 2016

@handous1 jak jsi dnes dopadla na ultrazvuku? Myslím na Tebe a čekám na dobré zprávy.

terezabinkova
20. črc 2016

Včera jsem už přes Angelsounds našla a poslouchala srdíčko našeho miminka! Vůbec jsem nečekala, že ho najdu takto brzy, jen jsem to ze srandy zkusila. Zítra jdu poprvé na KO ke svému gyn dr., ale z CARu mě propustí až v úterý. To budu 9+0 podle MS, podle stáří miminka možná o nějaký den více. A už se těším, jak se tam se všemi po těch 5 letech (včetně prvního těhotenství) rozloučím!

fresijka
20. črc 2016

@terezabinkova Jééééé to je krásný! Taky pět let....my též..Snad ted už se povede. Přeji at jste zdravé, jak ty tak miminko. Je to nádhera.

adelinkkaa
20. črc 2016

@terezabinkova a urco je to miminko? Neposlouchas sebe? Jinak ja mam tak angelsounds a je to super vec🙂 hrozne to uklidnuje😉

tehulka1167
20. črc 2016

@adelinkkaa holky jak často posloucháte? Já jsem maniak 3×denne 🙂

terezabinkova
20. črc 2016

@adelinkkaa ne ne, opravdu je to miminko! Vím, jak to zní už z prvního těhotenství. V tomhle jsem už zběhlá. A srdce mi fakt netluče jako když běží stádo splašených koní. Možná k tomu brzkému nalezení pomohlo i to, že jsem docela hubená..

@tehulka1167 já zatím včera prvně a dnes jsem nechtěla, ale dcerka se toho při snídani dožadovala, že prý si chce poslechnout srdíčko miminka... Je to roztomilé! Takže zatím si po dvou dnech držím standard na 1x denně. 😀

handous1
20. črc 2016

@terezabinkova dneska jsem dopadla tak že srdíčko bije ale doktorovi se nelíbí ten malí gestačni vaček a že prý by měl být kulatý a u mně je oválný. Gynekolog mi říkal že je tak malí že ho nemůže ani změřit. ☹ . Musíme prý počkat tak další kontrola příští čtvrtek. Do caru jdu na kontrolu tento pátek tam mám k těm doktorům větší duveru. Nervy pracují na plný obrátky. Pořád cítím podbřišku takový menší bolesti . Mám takový strach aby to bylo v pořádku.....

fresijka
20. črc 2016

@kecka28 No je to napínavé jak kšandy, to ti povím. Já se celkově cítím lépe jak v minulém Ket. A nejančím tolik, teda. Možná to bylo vše proto, že mi bylo líto, že jen tak spláchnu dvě embryjka..ale co už člověk zmůže. Jedeme dál ;) Ty se vše dovíš dřív jak já, to ti závidím. Mně dnes jde i ten utrouš z těla, lumpák jeden. Nechce se mu držet tam kde má ;) furt mám intimku. A je ti už dobře, po rozčílení v práci? Jsi už doma?

adelinkkaa
20. črc 2016

@terezabinkova jo tak to jo.ja se te nechtela nak dotknout ale znam dost holek co do 20tt pres as poslouchali svuj tep a srdce😃ja jsem taky relativne hubena tak posloucham uz tyden .od toho 9+0cca🙂syn taky chce poslouchat bavi ho to😃zkousi to i u sebe a je zklamany ze nema miminko😃

adelinkkaa
20. črc 2016

@tehulka1167 ja posloucham 1 denne pred spanim🙂

fresijka
20. črc 2016

@adelinkkaa To je bobánek krásnej

adelinkkaa
20. črc 2016

@fresijka dekuji.to je nase 2,5leta morulka💗😃

fresijka
20. črc 2016

@adelinkkaa Nádhera!!!!

terezabinkova
20. črc 2016

@adelinkkaa ten je roztomilý! Máte to s věkovým rozdílem doma hodně podobné, u nás poslouchá zase 2 roky a 9 měsíců stará "blastocysta". 🙂

adelinkkaa
20. črc 2016

@terezabinkova nasemu je taky tak.ja si to zaokrouhlila abych nemusela vypisovat mesice😃je zacatek listopadu 2013🙂

kecka28
21. črc 2016

@fresijka ahojik, no já jsem dnes udělala kravinu. Říkala jsem si, že jsem sedmý den po zacvedení dvou embryií, že už jistě bude něco vidět. No a test bílý, takže nálada na prd. Jak píšeš, byla by škoda dva prcky prostě spláchnout... ale co nadělám. Zkusím testnout v neděli, desátý den, a věřím že když tam nic nebude, tak už nemá cenu testit dál. Při dvou embryích.

blanch2014
21. črc 2016

@kecka28 Ahoj, Já mela taky dvě embrya a 9 den byl úplného piduch. ...pak se co dva dny mírňe zviditelňoval 🙂 držím palce

kecka28
21. črc 2016

@blanch2014 dekuji moc za naději !!!

kecka28
21. črc 2016

@blanch2014 zakousla se obě embrya?

adelinkkaa
21. črc 2016

@kecka28 7 den po ET jsem mela slaboulinkou carku ktera se ukazala az 5 min.po limitu...kdyz uz test lezel v kosi😃

Strana