icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kecka28
21. črc 2016

@adelinkkaa já tam nemám nic ani po limitu

anette30
21. črc 2016

@kecka28 7.den je brzy a každému se HcG vylučuje jinak, takže neztracej hlavně naději a zkus za pár dní 😊

adelinkkaa
21. črc 2016

@kecka28 zapomnela jsem ti k tomu napsat ze tu druhou jsem videla jen ja a pritel ne.navic hcg roste kazdemu jinak.ja ho mela docela vysoke.🙂

itworks
21. črc 2016

@kecka28 hoj, zkus za 2 dny znova. Jojo, to se člověk nechá lehce zlákat, když vidí, že se někomu ukáže tak brzy. U mě se stále nic neděje,byla jsem vůbec někde?😀 (4 den po ket)

itworks
21. črc 2016

@fresijka ahoj, tak jak ti dneska je? Bříško ještě bolí, nebo se umoudřilo? Já si stale připadám, že v sobě žádné embryjka nemam 😕

fresijka
21. črc 2016

@kecka28 To je brzo, moja malá...vážně, akorat se tím stresujem, dělat testy brzo. Každá máme jinou hodnotu hcg a nemůžeme srovnávat. Hlavu vzhůru, stále máš naději, neboj se! Já váhám, zda zítra dát ten pregnyl, bojim se, že to podělám..minule mně den poté se spustilo špinění:(( Dneska mi je zatím fajn. žádné bolesti.

fresijka
21. črc 2016

@itworks Ahojky, včera to trvalo celé odpolko, dá se říct a pak klid od té doby. Tak doufejme, že je tam vše dobrý a je zahryzlý tam kde má být. Já si myslím, že nám tu dělohu nějak uklidnil ten čaj, aspon se tim uklidnuju ;) bud ráda, že je nám dobře. Musíme myslet pozitivně. Já mám zítra dávat ten pregnyl....tak ti nevím, zda to je dobrá volba... 😒 😒

itworks
21. črc 2016

@fresijka joo, tak budu ráda teda 😀 s tím pregnylem nevím, moc holek nepíše,ze ho mají i po ket. A to má přispět uhnízdění?To je pak těžko říct,zda jsou pregnylove // nebo těhotenské. Dneska hraje druhý díl o ivf známých zen- na pomoc životu ve 12:40 na ct2. Dívala jsem se na první díl a taky to neměly na první pokus, nějaké potraty a tak.

kecka28
21. črc 2016

@fresijka Taky by mě zajímalo, jak to myslíš s tím Pregnylem? povídej 🙂
Jojo já vím, jsem trubka, měla jsem se ovládnout a netestovat... bych si te´d dala facana

fresijka
21. črc 2016

@itworks Jo prý to má pomoci na uhnízdění ten těhu hormon...aplikuje se jen, když beru ten estrimax. Tak já nevim no..upřímně se mi ho dávat nechce...ale zase věřím doktorům..no testy bych zkoušela, kdy mizí pregnyl. Mně napadlo.

fresijka
21. črc 2016

@kecka28 No měla jsem opět tři injekce pregnylu...pár dní před Ket, pak den před Ket a tu třetí si mám dát zíttra...prý to pomůže k uhnízdění..Ale já k tomu nějak nemám důveru :-P nevim no. Vždy když otevřu lednici, vykoukne to tam na mně jak strašák. Opovaž se dělat si test dřív jak 11 den třeba ;) Bude to dobrý, musí!

evikuuu
21. črc 2016

Ahoj tehulky, ja mam jit na utz 28.pry krevni test nedelaji, protoze na utz se to potvrdi zda je vse ok. Od vcera me boli hlava a v krku. Nechci se nicim dopovat. Stale premyslim, jestli je vse tam kde ma. Delam si test obden jestli stale jsou //.

kecka28
21. črc 2016

@fresijka ty jo, děkuju za osvětu, to slyším poprvé s tím Pregnylem. Ale jak píšeš, snad vědí, co dělají.

fresijka
21. črc 2016

@kecka28 No, někdy si říkám, že nevědí mnoho 😀 😀 Snad to bude dobrý

itworks
21. črc 2016

@kecka28 nejsi trubka 😉, minule tu jedna holka testovala od 3 dne.

evelinah
21. črc 2016

@kecka28 je to brzo, akorát se tím stresuješ. I když to čekání je nekonečné 😐

kecka28
21. črc 2016

@evelinah já vím no. V CARu jsem byla na pokoji s jednou mladou maminkou, jsme v kontaktu od té doby a ona dnes testla a měla super dišíka, tak jsem testla taky a teď mám depinu...

kecka28
21. črc 2016

@itworks tak třetí den, to snad ještě musí být v těle Pregnyl ne?

tehulka1167
21. črc 2016

@kecka28 záleží kdy byl pichnut. Každopádně by me to nenapadlo 5 den natoz 3.

blanch2014
21. črc 2016

@kecka28 ne ne jen jedno, celou dobu jsem si myslelela, že když jsem vůbec nešpiňila tak že nám doktor potvrdí na ultrazvuku, že tam jsou dvě ale bylo tam jen jedno...

fresijka
21. črc 2016

Já mám dilema, zda si ten pregnyl zítra dát :( je mi tak skvěle, že se bojím, že to tím vše pokazím..tady s tím nemá nikdy zkušenosti...ale zase si říkám, proč by mi to jinak předepsala, kdyby to mělo být špatný :((( chjoooo...proč to mám jenom já? 😒

tehulka1167
21. črc 2016

@fresijka Já ho Teda nikdy nepichala po transferu. Ale vím, že někde ho dávají a nemůže nic pokazit si myslím.

fresijka
21. črc 2016

@tehulka1167 Právě se bojím, že třeba to bude šok, dát zas nějaký hormon tělu..snad to zvládnu. Takhle parádně mi ještě nikdá nebylo. Snad je to dobrý znamení ;) děkuju ti za názor, těhulko 😉

evelinah
21. črc 2016

@kecka28 jo já mám taky vždy nutkání, ale strach je vždy větší. Nejdřív jsem testovala 10 den.

itworks
21. črc 2016

@fresijka teď jsem četla, že beres ještě něco na imunitu. Tobe už něco zjistili, nebo ten metypred a fraxiparin beres preventivně. Mi zatím zjistili jen Leidenskou mutací heterozygot. Výsledky z imuna budou 1.8. Dr z imuna mi zatím nedoporučila dat před ket preventivně Prednison,ze jsou to přece jen nízké dávky jen na udržení nebo při vysazování. Jsem zvědavá,co mi zjistí.

fresijka
21. črc 2016

@itworks Jo, já to beru už dlouho..tuším bud prosinec nebo leden..kecala bych. Já toho měla víc těch nemocí, bylo to děsivé. Ten Metypred beru každý den, ale Fraxiparin jen když mám IVF, prý to rozředí ty mutace a pomůže k uhnízdění. Já měla š=atnou i buněčnou imunitu. Já když šla tehda na imuno tak mi zakázala jít na IVF..dokud nebude vědět výsledky a pak přeléčení. Tak at tam tobě na nic nepřijdou

beluci007
21. črc 2016

@fresijka ahoj, neboj se toho,doktor vi proc ti ho dal.Ja mela 4 den po transferu pichat ovitrelle, to je jako pregnyl a uz mam potvrzene tehotenstvi z krve. A taky mi bylo divne proc po transferu. Takze si ho v klidu pichni😄

fresijka
21. črc 2016

@beluci007 Ouuuu, aspon jedna dušička se našla 😀 děkuju moc za zklidnění. Jo, píchnu si to. Prostě věřím, že to bude dobré, musí..Já v podstatě zítra jsem 4 den, oni počítají už první den, den kdy byl Ket..řešila jsem to tady už minule. Takže ráno si ho bodnu :-P

beluci007
21. črc 2016

@fresijka mela jsem to uplne stejne jak ty,inj. 5dni pred ET pak den pred ET a ctvrty den po ET, jen s tim rozdilem, ze to nebyl pregnyl ale ovitrelle. V tele by se mel drzet tak 5 dni, takze netestovat driv jak desaty den. Drzim palecky😄

itworks
21. črc 2016

@fresijka no jsem zvědavá. Me by tam dr sama asi neposlala, já jsem si to preventivně vyžádala, i když štítnou žlázu mám v normě.Ale oni tam řeší všechno podrobneji. Tak máš zítra nakonec dvojnásobné píchání 😀 určitě to pomůže, mi je taky nějak moc dobře.

Strana