icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
26. črc 2016

@itworks holky, kdy budete testovat?

fresijka
26. črc 2016

@tehulka1167 Já až v pondělí, sem srab 😀 na špatný věci času dost. Ikdyž jsem už měla nutkání, jít do lékárny, ale nevim nevim 😀 asi spíš nebudu

itworks
26. črc 2016

@tehulka1167 no já sice testy doma mám,ale taky jsem straspytel,mozna v patek,v pondělí krev

evikuuu
26. črc 2016

No holky, je to boj. Ja se stale bojim, ze mi to nedopadne, ze se spineni rozjede nebo ze na UTZ to bude spatny. Dva dny nic a dnes opet spinim. Pritel uz na dalsi IVF nechce a uz mi v rijnu bude 39, tak ted nebo nikdy.

evikuuu
26. črc 2016

No holky, je to boj. Ja se stale bojim, ze mi to nedopadne, ze se spineni rozjede nebo ze na UTZ to bude spatny. Dva dny nic a dnes opet spinim. Pritel uz na dalsi IVF nechce a uz mi v rijnu bude 39, tak ted nebo nikdy. drzte se!!!

kecka28
26. črc 2016

@evikuuu to bude dobrý 🙂 už je nas tu dost co se nepovedlo, tak je čas na dobre zprávy!

cermitko
26. črc 2016

i já se přidávám se špatnou zprávou. Jsem 12 den po KET a přišla MS, zatím ji nějak trochu přidušuju ultrošem a stále doufám. Nevíte, jak to je s dalším pokusem? Můžu jít hned další měsíc zase ket?

evikuuu
26. črc 2016

Prave, ze tech spatnych zprav pribyva. Je to tak nespravedlive, kdo jiny by si zaslouzil vytouzene mimi nez my vsichni co podstupujeme takovou narocnou pripravu.

fresijka
26. črc 2016

@cermitko Pokud bude vše okej, můžeš hned, nemusíš čekat..taky jsem šla hned;) hodně štěstí!!

fresijka
26. črc 2016

Holky, byla jsem si ted vyzvednout Fraxiparine další v lékárně a schválně jsem se ho zeptala, kdy z těla se odbourá pregnyl...dal si to k nim do vyhledávače, co je prý pro lékarníky a bylo tam napsáno 11 až 48 hodin..déle v těle není 😲 No, koukala jsem jak blázen..takže jsem mu řekla rovnou o dvě balení těhu testů 😀 ale schovám je doma do skříňky. Venku je dusnooo, chjooo 😠

fresijka
26. črc 2016

@evikuuu Hlavně ho do ničeho netlač, prožívá to s tebou, je to jasný, zasáhne to pak celou rodinu, i kdyby to ted nevyšlo, dáte si čas a pak uvidiš, že se zas bude mít chut bojovat dále ;) na takové věci ted vůbec nemysli! Kdy jdeš na ten ultrazvuk?

evikuuu
26. črc 2016

@fresijka jdu ve ctvrtek. V patek jsem byla u sveho gyn a byla tam dutinka, ale to spineni me fakt znepokojuje.

fresijka
26. črc 2016

@evikuuu A zkusila jsi mu zavolat co tě trápí? Já nevim no, já těhotná ještě nikdy nebyla, takže neporadím, co to znamená..u mně vím, že to byl vždy průser po transferu:( nechci dělat nějaké závěry, zkus zavolat.

handous1
26. črc 2016

@evikuuu špinění nemusí nic znamenat. Hodně holek tech prvních 12 týdnů špiní tak buď v klidu 😉 . Já vím že tě to znepokojuje ale když už dutinku máš tak teď počkat na srdíčko....

evikuuu
26. črc 2016

@handous1 jsou to nervy. Neustale bych spala... ve ctvrtek bych mela byt 6+2 cca. Nevim jestli uz srdicko bude, ci ne, ale asi bude jeste brzy.

fresijka
26. črc 2016

Po podání může přípravek Pregnyl až po dobu 10 dní interferovat s imunologickým stanovením sérového/močového hCG, což vede k falešně pozitivnímu výsledku těhotenského testu.

Nevim, kde co ten lékarník četl. tohle mám ze stránek příbalový leták info. 😠
testy nechám spát...

sisul_ka
26. črc 2016

@evikuuu kym lem slabo spinis, je to ok, takze sa nestrachuj 🙂 Ak zacnes co len slabo krvacat, hned bez na vysetrenie, aby si sa zbytocne nestresovala. Prajem vela sil a trpezlivosti! 😵

pipi39
26. črc 2016

@lenejewel89 ahoooj,zpetne trochu docitam at jsem malinko v obrazu. Moc gratuluji a drzim palecky aby ti to konecne vyslo. Uz jsme tu takove vykopavky😃

pipi39
26. črc 2016

@sisul_ka ahoj,tak js ti fandila. Moc me to mrzi..... vim co prozivas. I ja se musela odmlcet a srovnat se. Zabrat se vic do zivota jinak. Abych mohla podstoupit dalsi pokus a vratit se sem.

pipi39
26. črc 2016

Ahoj holky tak se sem opet vracim. Dala jsem se po predchozim ketu a nasledne po zamlklem tehu do momentalne posledniho pukusu. Vic v mrazacku nemame. Dnes jsem byla ne ketu tak od zitrka pocitam. ....

fresijka
26. črc 2016

@pipi39 To ti držím moc palce! At už je tohle to vytoužené těhu! Kam chodíš do car?

pipi39
26. črc 2016

@fresijka Moc dekuji, ja chodim do Karlsbad fertility. Ty jsi tu novejsi vid? Jsi byla na ket nebo et?

fresijka
26. črc 2016

@pipi39 Já mám letos druhý Ket, loni byli taky pokusy a pak pauza kvůli psychice..no uvidíme co bude ;)

pipi39
26. črc 2016

@fresijka a mas genetiky imunologii hematologii vysetrenou. Ja si to vybehala po zamlklem tehu. Ale nic mi nenasli az na malinko pozitivni na reakci na vajicko ale je to jen na 1/2medrolu rano do pozit.testu. Tak mam strach minule to vyslo s prednisonem .

fresijka
26. črc 2016

@pipi39 Já chodím na imuno pravidelně, jelikož mám i jiné prblémy..neměla jsem ani buněčnou imunitu, mám špatné i protilárky Ena a vyšší riziko potratů a že se plodu nemusí vyvíjet srdce...je toho moc a já doktorce věřím, pravidleně mně sleduje a od prvního dne ket si od ní vžy píchám fraxiparine..jinak beru už dlouhodobě metypred. Já mám nemocnou i štitnou žlázu, už tolik let a taky beru vysokou dávku léků na ni..takže asi tak..nemyslím na to, že něco takového našli..prostě věřím, že se to někdy zlomí a někdy snad v životě budu držet v náručí svéé zdravé díte!

pipi39
26. črc 2016

A kolik ti je? Ty jo ty jsi take takovej orisek vid? Ja mam take stitku bohuzel je to Basedowa autoimunni hyperfunkce. Hrozi mi odstraneni v tehu ale take to neresim. Moc o mimi stojime. Diky chlapovy jsme dost dlouho to nechavali na prirode a nyni uz je mi hodne a vypada to ze mam uz holt spatne vajicka. Ale jen tak se nevzdame proste.

fresijka
26. črc 2016

@pipi39 Nevzdávejte se!!! To vůbec at vas nenapadne. Mně bude 30 let. Musíme věřit, že se to povede...já se cítila dobře, ale odpoledne začli docela bolesti:/( v pondělí na krev tak jsem zvědavá...bojím se si udělat test:(

pipi39
26. črc 2016

@fresijka no ty jo to vzdy vydesi. Tak se hlavne opravdu setri. Nekdo muze vse a nekdo ne kazdy jsme jiny proste. A nenastydla jsi treba na mocak to je dost caste ..... neby myslis na ms... dokud nekrvacis tak to muze byt. Kdyz si to zadas na netu tak najdes spousty prispevku co maji bolesti s sobrym koncem. Jen nic nepodcenit.

fresijka
26. črc 2016

@pipi39 Určitě nenastydla, na to si dávám pozor. Bolí mně převážně pravá strana, kdybych neměla venku slepák, řeknu že je to on 😀 ale je pravdou, že mně bolí níž od jizvy..jooo dikuse, tomu já se vyhýbám. Akorát si pak dělám naděje. Samozřejmě, že jsem je dřív hodně četla, ale ted nechci. Jak píšeš, každá to prožíváme jinak..mně vždy o transferech bolelo břicho každý den a pak špinění šestý nebo desatý den začalo...ted se držím, ale dnes, ufffff...doufám, že to ten sněhulák ustál a neroztál! Máš zavedeno jedno?

pipi39
26. črc 2016

@fresijka drzim palecky aby to ustal .... ale tim to bohuzel nekonci....budem se desit dokud nebudem mit ty uzlicky v naruci. Jimak mam jen vzdy jedno na doporuceni jsem mela pred 17lety desny to napsat ale ces leti hrozne... cisarak a proto doporucuji jen jedno.

Strana