Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 Já až v pondělí, sem srab 😀 na špatný věci času dost. Ikdyž jsem už měla nutkání, jít do lékárny, ale nevim nevim 😀 asi spíš nebudu
@tehulka1167 no já sice testy doma mám,ale taky jsem straspytel,mozna v patek,v pondělí krev
No holky, je to boj. Ja se stale bojim, ze mi to nedopadne, ze se spineni rozjede nebo ze na UTZ to bude spatny. Dva dny nic a dnes opet spinim. Pritel uz na dalsi IVF nechce a uz mi v rijnu bude 39, tak ted nebo nikdy.
No holky, je to boj. Ja se stale bojim, ze mi to nedopadne, ze se spineni rozjede nebo ze na UTZ to bude spatny. Dva dny nic a dnes opet spinim. Pritel uz na dalsi IVF nechce a uz mi v rijnu bude 39, tak ted nebo nikdy. drzte se!!!
i já se přidávám se špatnou zprávou. Jsem 12 den po KET a přišla MS, zatím ji nějak trochu přidušuju ultrošem a stále doufám. Nevíte, jak to je s dalším pokusem? Můžu jít hned další měsíc zase ket?
Prave, ze tech spatnych zprav pribyva. Je to tak nespravedlive, kdo jiny by si zaslouzil vytouzene mimi nez my vsichni co podstupujeme takovou narocnou pripravu.
Holky, byla jsem si ted vyzvednout Fraxiparine další v lékárně a schválně jsem se ho zeptala, kdy z těla se odbourá pregnyl...dal si to k nim do vyhledávače, co je prý pro lékarníky a bylo tam napsáno 11 až 48 hodin..déle v těle není 😲 No, koukala jsem jak blázen..takže jsem mu řekla rovnou o dvě balení těhu testů 😀 ale schovám je doma do skříňky. Venku je dusnooo, chjooo 😠
Po podání může přípravek Pregnyl až po dobu 10 dní interferovat s imunologickým stanovením sérového/močového hCG, což vede k falešně pozitivnímu výsledku těhotenského testu.
Nevim, kde co ten lékarník četl. tohle mám ze stránek příbalový leták info. 😠
testy nechám spát...
@lenejewel89 ahoooj,zpetne trochu docitam at jsem malinko v obrazu. Moc gratuluji a drzim palecky aby ti to konecne vyslo. Uz jsme tu takove vykopavky😃
Ahoj holky tak se sem opet vracim. Dala jsem se po predchozim ketu a nasledne po zamlklem tehu do momentalne posledniho pukusu. Vic v mrazacku nemame. Dnes jsem byla ne ketu tak od zitrka pocitam. ....
@pipi39 Já chodím na imuno pravidelně, jelikož mám i jiné prblémy..neměla jsem ani buněčnou imunitu, mám špatné i protilárky Ena a vyšší riziko potratů a že se plodu nemusí vyvíjet srdce...je toho moc a já doktorce věřím, pravidleně mně sleduje a od prvního dne ket si od ní vžy píchám fraxiparine..jinak beru už dlouhodobě metypred. Já mám nemocnou i štitnou žlázu, už tolik let a taky beru vysokou dávku léků na ni..takže asi tak..nemyslím na to, že něco takového našli..prostě věřím, že se to někdy zlomí a někdy snad v životě budu držet v náručí svéé zdravé díte!
A kolik ti je? Ty jo ty jsi take takovej orisek vid? Ja mam take stitku bohuzel je to Basedowa autoimunni hyperfunkce. Hrozi mi odstraneni v tehu ale take to neresim. Moc o mimi stojime. Diky chlapovy jsme dost dlouho to nechavali na prirode a nyni uz je mi hodne a vypada to ze mam uz holt spatne vajicka. Ale jen tak se nevzdame proste.
@fresijka no ty jo to vzdy vydesi. Tak se hlavne opravdu setri. Nekdo muze vse a nekdo ne kazdy jsme jiny proste. A nenastydla jsi treba na mocak to je dost caste ..... neby myslis na ms... dokud nekrvacis tak to muze byt. Kdyz si to zadas na netu tak najdes spousty prispevku co maji bolesti s sobrym koncem. Jen nic nepodcenit.
@pipi39 Určitě nenastydla, na to si dávám pozor. Bolí mně převážně pravá strana, kdybych neměla venku slepák, řeknu že je to on 😀 ale je pravdou, že mně bolí níž od jizvy..jooo dikuse, tomu já se vyhýbám. Akorát si pak dělám naděje. Samozřejmě, že jsem je dřív hodně četla, ale ted nechci. Jak píšeš, každá to prožíváme jinak..mně vždy o transferech bolelo břicho každý den a pak špinění šestý nebo desatý den začalo...ted se držím, ale dnes, ufffff...doufám, že to ten sněhulák ustál a neroztál! Máš zavedeno jedno?

@itworks holky, kdy budete testovat?