Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pipi39 držím palečky ať ti to dobře dopadne. Máme toho dost společné ja jsem se taky dlouho snažila otěhotnět spontánně. Na pojišťovnu jsem stihla jeden pokus ivf a pak ještě další 3 jako samoplatce . Třetí pokus se zadaril v březnu ale skončil zamlklym tehu v 10 ty revizí. Teď čtvrtý pokus se také zadaril ale opět problémy. Srdíčko sice máme ale gestacni vacek je velmi malý. Takže opět nervy pracují a každá kontrola je děs a hrůza.
@handous1 jeeezisi to me mrzi,chapu....ty nervy to je des. Snaz se byt v klidu a nad veci dokud to nejak nedopadne....i ten stres to ovlivnuje. Vim lehko se rika tezka je realita. Musis do posledni chvile myslet proste ze to bobik da. I kdyz mi bylo receno po zamlklem 7+4ze proste je to lepsi nez mit donosit neco co bohuzel nebude normalni ditko. Ze to telo to pozna a ve velke casti pripadu to vyresi proste telo samo za nas. Spis zjistit proc. Ale asi u nas to bude starim vajicek.... Koukam ze vas to taky stalo balik. Kdyby alespon z toho bylo jedno mimi sakrys.
Holky takova asi blba otazka jsem dnes 8den od transferu slo by to zjistit uz ted z krve?nebo je to mega brzy.
@doubravka62 neblázni, možná že by to šlo ale není to zbytečný takhle to hrotit? Zítra si zkus udělat doma , Já viděla 9 den po KET ducha a pak jsem čekala na krev.....
@blanch2014 ja jdu za chvilku ke sve doktorce s papirama tak si myslim ze me bude chtit vzit krev ale ja osobne si myslim ze to v krvi az v ten 12 den proc by to jinak doktori rikaly.
@itworks Včera jsem nevydržela s těmi testy doma:( odpo jsem šla na to a byla tam druhá hodně viditelná...pregnyl..a dnes teda ne z ranní moči, ta druhá hodně slabounká..tak se bojím, že pregnyl odchazí, ale mimčo nesílí:(( zítra bych měla dostat svoje měsíčky, ale nevím no, bude to zas vše posunuté..jsem krafka, že jsem si ty testy dělala..můj mužskej je vždy u toho a porovnává moje testy s testama na netu..není ted optimistickej..snad to bude dobrý..udělám si ho zítra hned z ranní moči a porovnám to s těma dvěma co mám:( já věděla, proč je nechat ležet 😀 😀
@itworks Tak to pozor, já ikdyž si dělala testy, tak tady nehopcám, že jsem těhule! vím, že tohle nic pro mně neznamená, žádné potvrzení, že by to bylo na stopro..jedu dny dál, jakoby se nechumelilo. Člověk se nemůže na to upnout. To bych tady už jinak s nervama nebyla. Čas je lék na všechno...a pokud si ten nahoře řekne, že tenhle měsíc těhotná bejt nemám, tak to holt s bolestivým srdcem přijmu, ale nevzdám se! ;)
@pipi39 Jsem v klidu, zatím 😀 budu nervozni v ponděli 😒 koukám na filmy, ale už nevím jaký si shlédnout..omalovánky mně už taky nebaví, bolej mně ruce :-P a u knížky usínám. Prsa mně bolela v noci, ráda spím na břiše a dnes jsem nemohla 😔 i tobě přeji klid a hlavně, aby tam byl!
Ahojky, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze, ale chtěla bych se s vámi poradit. Jsem dnes 13 DC a ráno jsem nevydržela a udělala si tt, který vyšel negativní. Zítra mám jít na krev, tudíž se ptám, zda mám ještě nějakou šanci o kladný výsledek?
Beru Estrimax a Gynprodyl a 7 - 11. Den jsem lehounce špinila.
Ráno jsem to už obrečela, už jsem totiž po neúspěšném IVF i KET. :(
Děkuji za radu
Ahojky, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze, ale chtěla bych se s vámi poradit. Jsem dnes 13 po Ket ráno jsem nevydržela a udělala si tt, který vyšel negativní. Zítra mám jít na krev, tudíž se ptám, zda mám ještě nějakou šanci o kladný výsledek?
Beru Estrimax a Gynprodyl a 7 - 11. Den jsem lehounce špinila.
Ráno jsem to už obrečela, už jsem totiž po neúspěšném IVF i KET. :(
Děkuji za radu

@pipi39 Já vím, tím boj nekončí, ale začíná! Muaíme to dát. Jdu si lehnout, je mi hrozně:((( Drž se a zítra si dáme vědět ;) krásný sny