icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi39
27. črc 2016

@merope moc dekuji. Aha tak odpocivas to chapu. U tebe kazda stymulace a pak hned et jo. Do je docela hruza..... ten ket je pokud nemas nejaky problem v podstate brnkacka jen ty nervy pak. A to mas tak malo vajicek nebo proc nemazerazacky?

evelinah
27. črc 2016

@merope jo to znám, byla jsem na tom úplně stejně. Co stimulace s dávkou jako pro koně jen 1 vajíčko. Dokonce jsem zkoušela i dárkyni, to byla 4 embrya, jedno se chytlo, ale v 10 tt ZT a revize. Už mám vyčerpanémie pokusy na pojišťovnu. Teď jsem zkoušela i Nativ, ale nic. V srpnu ho jdu zkusit naposledy a končím. Jen jsem si moc přála sourozence pro našeho čertíka 😕

blanch2014
27. črc 2016

@doubravka62 no pokud jde vidět cca 10 den po transferu z moči tak z krve by melo jít vidět taky.....ale každému se jinak vylučuje hcg tak proto se dela krevní test po 14 dnech kdy je hcg uz 100% v krvi.... brala ti tu krev?

doubravka62
27. črc 2016

@blanch2014 ne nakonec nebrala mam pockat na pondeli tak uvidime

blanch2014
27. črc 2016

@doubravka62 zítra nebo pozitri můžeš zkusit test...nejlepší je Dr. MAX., a jak se cítíš?

fresijka
27. črc 2016

@doubravka62 koukám, že v pondělí se tady budeme hodně radovat😀 je nás hodně na pondělek 😵

fresijka
27. črc 2016

@pipi39 já si zas udělala pořádek v papírech..smlouvy, lékařs.zprávy, účtenky, blablabla :-P pak jsem usla, takže v noci zas budu čumákovat.

doubravka62
27. črc 2016

@blanch2014 celkem fajn minule me 4-5 den strasne pichalo v podbrisku ani spat jsem nemohla ale ted je to takovy jiny ale cokoliv snim nafoukne se mi bricho 🙂 dnes odpoledne me bylo i trosku spatne od zaludku ale rekla bych ze to je asi z udrogestanu jinak me nevadi.

doubravka62
27. črc 2016

@fresijka no kezby jsi mela pravdu 🙂 uz aby to bylo

fresijka
27. črc 2016

@doubravka62 Taky mně hlodá myšlenka, že to nebude dobrý, ale zaháním ji..dokud není menzes, je naděje...a já vždy měla potíže, ted až na včerejší bolest to je zatím cajk...věřme že tam je!!

doubravka62
27. črc 2016

@fresijka toto byl muj treti a menzes me nikdy nedosla az po vysazeni leku,a ty mas kolikaty pokus?musime verit mam doma test z minula ale vubec nemam odvahu ho delat asi pockam na krev

fresijka
27. črc 2016

@doubravka62 mně se dostavilo vždy špinění víš..a menzes brzdil utrouš, ale do druheho dne po vysazeni to vždy přišlo..ted tenhle ket nešpiním!!! musim to zatukat na zuby!a pokaždé mně bolel spodej jako na mrchu. ted tukám taky nic, jen včera tlak na pravé straně a bylo to hodně děsivý, ale dala jsem to..já už testovaní nechám na víkend a druhý na pondělí než vyjedu do města za výsledkem.

blanch2014
27. črc 2016

@doubravka62 tak budu držet palečky ať se objeví //

itworks
27. črc 2016

Holky jen taková delikátní intim otázka-po et nebo ket se nedoporucuje pohlavní styk.By mě zajímalo,zda tím myslí i jakýkoliv jiný způsob k vyvrcholení.Ptz my to máme vůči mě tak,ze jako nic,ze nemůžeme 😀😀😀

merope
27. črc 2016

@itworks Určitě se nedoporučuje cokoli, co by mohlo vést k otěhotnění (vícečetná těhotenství). A jinak když jsem to hledala, tak tuším jsem někde měla i "jedině s kondomem". Ale i tak, tak jestli, tak hodně opatrně a jemně. (Konečně někdo, kdo na to má po ET chuť jako jsem měla já 😀 )

salenas
27. črc 2016

@merope no, většinou po ET žádná vajíčka v sobě nemáš, pokud je řízený ket, ovu stejně není :D

itworks
27. črc 2016

@merope no já nemyslím jen jako přímo styk dovnitr,myslim jen orgasmus,jestli může být? No až se červenám 😀 no jo, ta priroda

itworks
27. črc 2016

Já mám ket vždy přirozený,to chápu, že může i tak dojít nedejboze"nedejboze" k otěhotnění. Spíš mě zajímá jestli prostě může být orgasmus,aby to nějak neublížilo embryjko. My jsme totiž straspytlici 😀

itworks
27. črc 2016

To bylo nejdříve nátlakove, ze musíte mit do 36 hodin styk,pak zas musíte šetřit naboji a pak po et,ket zákaz 😀 to si teda fakt uzijeme,kdyz z těch dnů,co můžeme, je pak minimum 😀😀😀

merope
28. črc 2016

@salenas Právěže je mít můžeš. Teď jsem byla na vyšetření a čekala až vyřeší všechny OPU přede mnou v místech, kde bylo slyšet doktora a zrovna řešil, že u nějaké paní se mu nepodařilo jeden folikul odebrat, protože byl šíleně vysoko a u jiných mu sestřičky gratulovaly, když říkal, že odebral úplně vše, co tam bylo. Nehledě na to, že pod tím ultrazvukem může i něco přehlídnout.

@itworks Bych se taky při rozboru červenala 😀 ale mám pocit, že po ET na některou ženu působí hormony tak, že by to chtěla tak 5x denně 😀. Každopádně bych dodržela to základní - klidový režim. Jinak obecně co jsem kde četla, tak orgasmus po ET nevadí. Ale v klidu 😀.

merope
28. črc 2016

@pipi39 Mám tak málo vhodných embryjek - jeden cyklus jsem měla i bez ET ☹. Folikulů mívám kolem 10 zralých, i víc. Ale nejlepší výsledek byla 2 třídenní embryjka.

itworks
28. črc 2016

Dobre ráno děvčátka, přesně jsem věděla, proč se bojím udělat test. Dnes 11 den a nic,ani náznak.Nejhorsi na tom je, že už jsem cítila na začátku, že se vůbec nic nedělo. To prostě poznáme, snažila jsem se ještě věřit,ze mě vůbec nemusí bolet břicho a tak.Ztracim naději, že se nám to někdy povede. Držím palce všem, kdo bude testovat, abyste našli //

itworks
28. črc 2016

@fresijka ahoj kočko, tak u mě je to ztracené, test čistý, zázrak se nekoná, už by musel být aspoň nějaký náznak ducha, aby to bylo ok. Držím ti moc palecky, ať to vyjde aspoň tobě 🙂

pipi39
28. črc 2016

Jeeezisi to me mrzi opravdu. To zklamani znam. Ale jeste vyckej a zkus ua par dni jeste to neni definitivni preci. Kdy jdes na krev?

itworks
28. črc 2016

@pipi39 na krev jdu v pondělí, měla jsem 2, to už by tam něco bylo i při jednom. Nejraději bych hned začala stimulovat na další ivf,uvidim ještě, jaké budou v pondělí výsledky z imuna.Na prvním ivf jsem byla v březnu, to uz bych mohla jít znovu, že?

pipi39
28. črc 2016

@merope Aha, tak to merzi. To je masakr.

fresijka
28. črc 2016

@itworks To mi neříkej:(((( jedeme spolu ty příznaky, že nám nic není:((( no, tak u mně to bude to samé...ty vodo, tohle je tak nefér:(( mi řekni, že ani tenhle transfer, když byl odlišný od jiných, že prostě se nepovedl:((( to mně mrzí, ale víš co..do pondělí se to může ještě vybarvit..třeba se uchytil jeden:( chjo bože to je den 😢

salenas
28. črc 2016

@merope ahááá 🙂

itworks
28. črc 2016

@fresijka nechci ti kazit den ☹ ale já u sebe nejsem naivní,ze by se ještě něco objevilo, zkusím ještě v sobotu. U tebe to ale vyjde, musiiiii, vždyť té bolelo břicho narozdil ode mě 🙂

itworks
28. črc 2016

@itworks mi se to už nelíbilo od začátku, že vůbec nic necítím, jen jsem si to nechtěla připouštět tak brzo, že se nepovedlo. Tak rada bych viděla pak změnu na testu, ale naděje je malá :'( jsem si myslela, že když se vyrvu, bude líp a ono to zatím vůbec nepomáhá. Budu pořád věřit, že aspon tobě to vyjde.

Strana