icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
28. črc 2016

@fresijka jsem debil, poslala jsem to sama sobě 😀😀😀

fresijka
28. črc 2016

@itworks No mně pobolívá od neděle, ale to nemusí nic znamenat...může to být přicházející menzes:(( já budu testovat taky v sobotu..to už nebude pregnyl. Já musim čekat až se mi ozvou z nového Car, jsem v pořadníku, takže nebudu mít hned další IVF..ale to nevadí, já si počkám ;) a třeba budu tajně doufat, že to vyjde přirozeně :-P joo, no,, tak to je blábol, přirozeně 😀 a zas hurá do práce 😒 ty půjdeš do práce nebo zůstaneš doma? asi doma vid, když půjdeš do dalšího..to nemá smysl to končit, že.

itworks
28. črc 2016

@fresijka já teď vůbec nevím, co mi zjistí na imunologii, tak podle toho se zařídíme. A nevím, jestli můžu hned začít stimulovat, jestli to není narychlo, musím se poptat v pondělí. Nejraději bych si zajela nekam na dovcu a odreagovat se. Uvidíme, kdyztak zas nachvilku do práce, ale teď bych už musela k post.doktorovi k uschopneni, no fakt nevím, ale aspoň by kolegyně třeba dostali dovcu.

adelinkkaa
28. črc 2016

@handous1 drzim palce na dnesni UTZ 😉

martinek14
28. črc 2016

Tak ja hlasim jsem 10 den po ket a mam dusika!Je sice nic moc ale budu verit ze bude silit!

martinek14
28. črc 2016

@itworks Ty jsi taky 10den prece ne?Jeste nehazej flintu do zita!!!Nadeje umira posledni

itworks
28. črc 2016

@martinek14 ne 11 den, byla jsem na ket v neděli, byly 2 embrya.Budu držet palce, ať sílí, já tomu u sebe už nevěřím, když me ani nebolelo břicho celou dobu.

doubravka62
28. črc 2016

@martinek14 to moc gratuluju za dusika 🙂 jaky jsi pouzila testik?

fresijka
28. črc 2016

@itworks Důležitý budou ty výsledky imuna..podle toho ti i naplánují IVF..nebo spíš zatrhnou 😀 aspon u mně to tak bylo..no, ale podívej, léky beru a stejně je to prd platné..mám nějak dnes po náladě.

fresijka
28. črc 2016

@martinek14 Moc gratuluji, at to dopadne ! A tiše závidím tedy.... 😎

itworks
28. črc 2016

@fresijka ach jo, fakt jsem ti nechtěla zkazit den, neměla jsem to psát. Radeji dneska končím, pesimismu už bylo dost.

fresijka
28. črc 2016

@itworks Ale prdlajs, za to nemůžeš přeci ty, trdýlko..mně mrzí, že to asi nevyšlo, že máš sněhovej test:((( prostě je to nefer..tamhle někdo odhazuje miminka do popelnice a my?....je to prostě nespravedlivé..já už se připravuju psychicky že v úterý jdu do práce...ikdyž bych nejraději šla až ten další týden...jenže proč by mi měli nechat neschopenku no:(

martinek14
28. črc 2016

@doubravka62 Dekuji jen aby silil!Dr.max

martinek14
28. črc 2016

@fresijka Dekuji je to sice jen dusik ale musim verit!Taky se dockas

fresijka
28. črc 2016

@martinek14 No dočkám se, sněhového testu 😀 😀 😀

fresijka
28. črc 2016

@martinek14 Jo od Maxe jsou nejspolehlivější ;) já testnu v sobotu a každopádně mně trefí😀 at dopadne tak či tak :-P

fresijka
28. črc 2016

@martinek14 Mohu se zeptat, jak ti je? co přiznaky, pocity atd..však víš..jsem dens taky 10 den

evelinah
28. črc 2016

@martinek14 gratulace, ať pořádně čárky sílí a vše jde tak jak má 😉

evelinah
28. črc 2016

@itworks moc mě to mrzí 😐

itworks
28. črc 2016

@evelinah děkuji za slova útěchy 🙂 jdu s pejskem do lesa, oci mě štípou jak hrom, to holt muselo ven, se to nahromadilo během tří neúspěšných pokusů.

fresijka
28. črc 2016

@itworks 😢 😢 😢 😢 vyplakej se, ono to pomůže na srdíčko a dušičku:(((( moc na tebe myslím a posílám veliké objetí!!!!!! :(((( pejsek ti dá energii, drž se moja malá:(

evelinah
28. črc 2016

@itworks taky jsem to vždy o brečela,už toho mám fakt hodně za sebou, trochu úleva je,ale chce to čas. Já jdu asi na poslední pokus a končíme. Sice se s tím vůbec nechci šířit, ale nic jiného mi nezbude 😞.

handous1
28. črc 2016

@adelinkkaa děkuji si hodná že na mě myslíš. K doktoru jdu v 17.00 hod. strašně se bojím. Tak mi buší srdce a klepou kolena že nevím jak tuhle kontrolu zvládnu....

handous1
28. črc 2016

@itworks na další ivf můžeš za dva měsíce. Když jsem měla 10tt revizi počkala jsem jeden cyklus a druhý měsíc jsem už stimulovala na další ivf ani jeden doktor nic neřekl že by to bylo moc brzy.
Je mi to líto a přeji ti hodně sil. Sama to moc dobře znám neúspěch jsem nesla vždy těžce. Teď bojuji a snažím se věřit že miminko to nevzdá....

kecka28
28. črc 2016

@itworks to neee?!! To je mi moc líto. Ach jo ☹
Holky, tak ja začala v pondělí krvacet a dneska už je po všem, není to ani na intimku. Co to doprcic je??! Těhotná nejsem, dnes jsem 15 dni po KET a bílo.

itworks
28. črc 2016

@evelinah a mas už aspoň nějaké děti? Poslední pokus už jako kvůli věku,penezum, nevím, kolik ti je. Mi 29 jo vím, jsem mladá, ale mimi chceme už skoro 5 let. Nechapu, že jsem už přirozeně 2x otěhotněla, z toho 1x biochemicke,1x zamlkle v 11tt, kdy jsem měla uz i srdíčko a teď to prostě nejde ani přes ivf.

itworks
28. črc 2016

@handous1 Držím ti moc palce na dnešní důležitý utz, bude to určitě dobrý, potřebujeme slyšet dobře zprávy 😉

itworks
28. črc 2016

@kecka28 no jo, přírodu neprekecas ☹ já jsem minule měla taky celkem slabou MS a krátkou, neřešila bych to,kdyz je test negativní.

itworks
28. črc 2016

@handous1 a proč až za 2 měsíce? Teď to chápu, že to asi nestihneme, ale příští měsíc by to mohlo být ne? Však už to je více než 3 měsíce po prvním ivf.

handous1
28. črc 2016

@itworks děkuji. Drž se je to těžký najít sílu do dalšího boje a ještě těžší věřit že to po takové době vyjde ale ono to jednou vyjde 😉 . Píšeš že si byla dvakrát těhotná tak otěhotnět můžeš a to je důležitý a si pořád mladá. Hodně🍀

Strana