icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

anette30
28. črc 2016

Trochu teda toho pozitivního sem vložím. Dneska druhá kontrola v CAR a vše v naprostém pořádku, už se mě zbavili a ted už jen budu chodit ke své gyn 🙂 Dnes dojemný UZ, viděla jsem prckovo očičko, tak jsme se hezky na sebe koukali 🙂Všem držím moc palečky, at jste taky již brzy štastní jako já.

handous1
28. črc 2016

@itworks doktor mi říkal když máš plné ivf tak když se nezadari tak jeden cyklus vynechat a druhý uz můžeš stimulovat. Říkal mi ze si tělo odpočine a nejen tělo je důležité ale take psychika. Ty si byla na ket jestli se nepletu tak tebe se to netýká. Ty nemusíš čekat 😉

itworks
28. črc 2016

@fresijka děkuji moc, ty jsi moje největší opora 😉 my toho máme tolik společného, dobu snazeni, zaměstnání, dokonce i věk 😉 snad se ještě k tomu neobjeví imunitní diagnóza. Tobě to ale určitě vyjde, aspoň jedné z nás, jinak to je fakt nespravedlivé ☹ Už mě začíná bolet trochu břicho a trošku spinim, takže to je jasné. Nechodila jsem asi 10 km, ale už je mi líp 😀😀😀

handous1
28. črc 2016

@anette30 to je skvělá zpravicka !!! Doufam že taky po ultrazvuku budu moc napsat tak krásnou zpravicku. V jakém si teď týdnu ?

handous1
28. črc 2016

Tak holky jedu a cela se klepu . Prosím držte mi palečky 😵

anette30
28. črc 2016

@handous1 držím palecky. 😊Jsem stejně jak ty přece 😉 Měli jsme transfer stejný den 😊

itworks
28. črc 2016

@handous1 jo ket, tak to jo.Kdyby to šlo, klidně zacnu hned, se stimulaci nemám problém.No uvidíme, v pondělí budu chytřejší.

itworks
28. črc 2016

@anette30 😀 to jsou skvělé zprávy, takové potřebujeme číst, nejlépe každý den 😀 to muselo být hezké vidět miminko, užívej si to, my se budeme radovat s tebou 😀 ještě ti je špatně?

adelinkkaa
28. črc 2016

@handous1 drzim moc a mcloc palce.pak dej vedet🙂

fresijka
28. črc 2016

@itworks zlato, taky jsem už začla špinit:( vždy co jdu na malou, je to tam...takže pešek:/ já ted nemám sílu na nic..musí to jít ven a přebolet..Byla jsem taky s pejskama venku, a čekám, kdy přijede mužskej z práce, aby mně obejmul:(( život je na hovno!!!! omlouvám se za to slovo, je kurevsky nespravedlivej!!!! Říkám si, jestli se někdy smířím s tím, že prostě děti mít nebudu. Jestli tohle není nějaký trest, nevim za co, ale modlim se aby mi tam nahoře odpustil. Říkám si, zda nemám odejít a nechat svého přítele, at má možnost ty děti mít...ano, je to boj nás obou, ale problém je pouze u mně..jemu už bude 35 a sám řekl, že tak dva roky ještě snahy dáme, ale pak nechce být starý otec, což chápu, v dnešní době..aby se musel bát do stáří, zda uživí rodinu:( mám tolik myšlenek v hlavě a tolik se bojím budoucnosti..medicína mně taky nezachrání...pět let beru cosi a výsledky žádné..předhazují si mně jako bramboru a neví už proč! Moje naděje byla ta imunologie...říkala jsem si, že ted už to vyjde, přišlo se na další věci, tak to už sakra musí jít a ono ne:(( slova mých známých a rodiny, že to bude dobrý, že jsem mladá mně už doslova ničí a lezou na nervy!!! V práci ty pohledy, hele, dva tejdny byla doma a ted ji máme litovat??? nechci tam, nechci nic poslouchat, nechci nikomu na nic odpovídat:((( píšu si jen tady s vámi a uleví mi to hodně..vím, že tu máme stejný problém a chápete to bolavé srdce a slzavé oči...víme, že od vás psané mrzí mně to, je opravdu ze srdce. Jdi bojovat i za mně a budu na tebe moc myslet at se povede hned z čerstvého sněhuláčka!

martinek14
28. črc 2016

@fresijka Citim se hrozne unavena sem tam me pichne v podbrisku jinak asi nic.Co ty?

martinek14
28. črc 2016

@evelinah dekuji

fresijka
28. črc 2016

@martinek14 břicho bolí a špiním..takže konec..přeju hodně štěstí

evelinah
28. črc 2016

@itworks jo naštěstí už jednoho rošťáka mám - ten se povedl na první pokus, ale chtěla jsem mu pořídit sourozence a to se nedaří. Bude mi 37 a už mám vyčerpané pokusy na pojišťovnu, tak jsem zkoušela nativ, ten nevyšel, tak zkusim tedt v srpnu ještě jeden a už jsme na suchu. Jelikož se mi při stimulaci tvoří málo vajíček, zkoušeli jsme i darované. Z jednoho se zadařilo, ale v 10 tt přestalo bít mimi srdíčko. Teď to bude pokud se zadaří 9 transfer 😕. Jaký máte názor na Nativ?

martinek14
28. črc 2016

@fresijka To prece nemusi jeste nic znamenat!Stesti

fresijka
28. črc 2016

@martinek14 U mně to vždy bylo špatný tohle..poznám to..bolí mně břicho už na menzes:(( a jakmile je špinění, tak to je konečná u mně:( děkuju ale za podporu

itworks
28. črc 2016

@fresijka ☹ ach jo, to jsem nechtěla slyšet. Taky říkám manželovi, že jsem vadná a s jinou ženskou by děti měl, ale on vždy odpoví, že on je taky vadný 😉 a že se prostě jednou skutečně dočkáme. Já se s tím nesmířím, dokud nezkusim, vse, co se dá. Dokud budou peníze a sila do toho jít znovu, tak budeme zkoušet, štěstí jednou padne i na toho volá. Je možnost testovat embrya, ale to je taky pěkná palka, ale aspoň to vytřídí ty špatné embrya. Ještě nemám vysetrenou ani genetiku, to chci taky doplnit. Tak mě to štve, že nám to nevyšlo ☹☹☹ zítra bude líp a to si piš, že budu bojovat a ty se pak pridas taky, ptz už pak fakt otehotnim 😉

itworks
28. črc 2016

@evelinah páni a já si tady stezuju, že se nepovedl " teprve" třetí et. To jsi teda fakt silná. Budu ti moc moc držet palecky, aby to už tentokrát vyšlo. S nativem nemám zkušenost.

fresijka
28. črc 2016

@itworks Jo, mně přítel taky odpoví, že s nikým jiný děti nechce, že jsem blázínek..jenže to tak z tý pusy vylítne..já vkládám naději do nového Car, až zavolají..že tam se budeme cítít lépe a že se nám budou věnovat a zkoušet jiné postupy a ne stále dokola to samé a dávt po ket vždy pregnyl, což jsem dodnes nepochipila...mezitím zas něco našetříme a bude boj od začátku. Začnem zas pít bábu a budeme věřit. Zítra bude lépe, sice to doma na člověka padá, ale bude každým dnem líp a přebolí to..jdu si naložit kotel zmrzliny 😔

itworks
28. črc 2016

@fresijka ty postupy jednotlivých car jsou fak hodně odlišné, něco udělají jinak a pak se to povede. Neumim si představit, že bych teď byla v práci, chudáci klienti, ti by to ale schytali 😀 dobré chutnani, já budu mít špenátek 😉

fresijka
28. črc 2016

@itworks Dobrou chut ;) no, v práci by to byla lahůdka..to bych na ty křiklouny asi už reagovala a nenechala si nic líbit..mně bolí hlava z toho bulení, ale aspoň to na chvíli přehlušilo bolení břicha. Výhoda. Třeba mi změna místa a postupu pomůže. Já se odlmčím dnes už, mám docela dost. Hezký zbytek dne, drž se!!! ♥

adelinkkaa
28. črc 2016

@fresijka presne stejne myslenky jsem mela ja kdyz se nam nepovedlo 1ivf.pritel je v ohledu na kvalitu spermii nadsamec a ja ? Ja mam jen delohu a kousek vajecniku.kolikrat jsem mu rikala at si najde zdravou zenskou,ale on ne.ze bude stat pri me.nastesti se nasledne podaril ket a nyni i ET ale ty nervy u toho.pred prvnim jsem si rikala jal se vyrovnam s tim ze nebudu mit nikdy deti? A povedlo se a ted pri druhem ac to zni mozna ted sobecky,jsem si rikala ze se nesmirim s tim ze syn nebude mit sourozence a ja uz neproziju to tehotenstvi atd.totalni beznadej ... Ale verim ze na kazdeho nekde ceka miminko.moc to kazde z vas preji...:-*

fresijka
28. črc 2016

@adelinkkaa Děkuji ti za povzbuzení..každá to prožíváme stejně. Musím věřit, že si mně miminko najde ♥

fresijka
28. črc 2016

děkuji za srdíčko..posílám ho dál ♥

handous1
28. črc 2016

Tak holky ultrazvuk dopadl dobře viděla jsem srdíčko jak bilo tak mi spadnul kámen ze srdce. Ten můj gynekolog mi nesedí ptám se ho jestli ten gestacni vacek povyrost a on mi odpověděl že mám srdeční akci a to je nejdůležitější. Pak to srdíčko hledal snad 20 minut mě už se z toho jak ho němky najít udělalo mdlo.

fresijka
28. črc 2016

@handous1 Supr zprávy, maminko. Blahopřeju. Hned mám lepší náladu. To potřebujeme. Opatruj se

handous1
28. črc 2016

@anette30 já viděla srdíčko ale vidět ocicko je to možný ? Tak mi dneska do tehotenske prukazky napsal 9+3 a měla bych být 8 +1co se da dělat ten doktor je divní ale nevim kam bych měla jit jinam ☹ . Nevadí hlavně že další kontrola dopadla dobře.

pipi39
28. črc 2016

@handous1 krasny moc moc gratuluji. Krasna zprava....

pipi39
28. črc 2016

@handous1 lepsi vetsi nez mensi ....

handous1
28. črc 2016

@fresijka děkuji. Tobě přeji hodně sil . Drž se zase prijdou lepší časy a ty se dáš nejen po psychické stranky do pohody ale budeš mít sílu do dalšího boje. Protože tohle je dlouhý boj.

Strana