Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinek14 tak si ho klidne kup,. je volne prodejnej v lekarne. ja se ptala jestli ho mam vysadit kdyz jsem prestala spinit (nez jsem zase zacla) a ona rikal aze je to uplne jedno ze je to vitamin C takze miminu rozhodne neuskodi. Tak klidne zabehni nebo lepe nekoho vysli do lekarny at ti jej koupi 🙂
@kurimka Vazne?Bojim se at neco nepokazim!Pak nechapu proc mi nerekli at si ho koupim
@martinek14 zavolej tam a optej se nebo si zavolej i klasicky na gyndu, nerada bych pak abys mela kvuli mne blby svedomi 🙂 ale vazne kdyz to tu tak proctes tak kdo nema utrogestan dostane utrogestan a pak dalsi krok je ten ascorutin. Pripadne kdyz si das vodu s citronem mas to asi i nastejno 🙂
Tak holky volala jsem tam.Sestra rekla lezet a brat utrogestan ja si udelala citron s trochou vody!Ptala jsem se na jcg bylo pry jen 11,7 to je teda hodne malo!Rikala ze to nemusi nic znamenat ale jsem nohama na zemi je to silene malo 14 den po ket
@martinek14 hod nohy nahoru, lehni si k tv a neco si pust pozitivniho nebo si precti neco. Kdyz sestra rekla lezet tak lez. Nic vic nez tohle pro to delat nemuzes, tak to aspon delej poctive 🙂 kdy mas nejakou dalsi kontrolu?
@kurimka V patek tak.Lezim a cucimmna telku.Snad to bude dobre co ty jak na tom jsi?
@itworks jo tak odpočneme si a v září nám to musí klapnout.Já předpokládám že mrcha příjde 12.9 a hned začnu píchat diphereline.
@martinek14 ja uz dobry prestalanjse spinit právě po tom ascorutinu ale teda pracuji ted jen doma u pocitace takze taky klidnim at neni nejakej průšvih i kdyz dneska uz chci vyrazit aspon na hodinu ven na prochazku vypnout. Ja jdu na kontrolu 9tyho jestli bude srdicko. No uz at to je.
@martinek14 bud v klidu. Kdyz to tu ctu tak se mi vybavilo me tehu pred 17lety cha cha to je des kdyz to tak napisi. A vzpomnela jsem si ze me podbrisek bolel hodne a porad a take mi tekli ze je to normalni jak se ta deloha roztahuje. A dlouho bolelo tak do 4teho mesice. Ja vim ze mam delohu obracene jako 5'/,zen. A treba jsem mela nejake srusty po slepaku . Nebyla jsemv laznich po operaci lazne zrusili. Tak treba proto to vic bolelo nez jine a nebo kazdy je jinak velkej cita a citi vice noo. Hlavne nestresovat a resit v klidu. 😊
@martinek14 no s tim hcg to opravdu zadnej zazrak neni. Nechci strasit ale ja pri prvnim mela 8a to mi rovnou rekli ze nejsem tehotna ze je to jen biochemicky. Ale drzim palecky predpokladam ze v patek ti znovu vemou krev a uvidi se zda hcg leze nahoru nebo ne. Zauraky se deji moc drzim palecky at se to hcg zvysi.
Holky dekuji moc musim cekat na patek a uvidime
Tak hlasim ze je asi konec uz ze me jdou tmave kusy😰
Jen mi nejak nekde dohlavy ze uz me neboli bricho normalne pri menzes boli minimalne 2 dny a to hodne a me bolelo jen vcera
@martinek14 vydrz a uvidis. A kdyz ne tak se pujde do dalsiho kola ne?
@kurimka Jo pujdem ale uz mame jedno ivf a to byl druhy ket prestavam mit silu☹️
@martinek14 vydrz a uvidis chapu ze je to tezky. Ja s kazdym spinenim a brichabolem silim a kdyz to prestane a je mi dobre tak silim jeste vic... pripadne si udelejte nejakou dovcu at z toho kolotoce na chvili vypadnete. Ono je to na palici. My mimco resime skoro 4 roky a furt bylo neco, takze taky uz je to vysilujici a hlava ne a ne vypnout.
@kurimka My uz taky skoro 4 roky!No snad se nam bude darit preju ti moc moc stesticka!!!
@martinek14 musi se podařit! preci nemuze byt jen blbe ne? 🙂
@kurimka Urcite!Tak ty jsi uz na dobre ceste!Me se to trochu uklidnilo tak snad
@martinek14 Tak si zítra skoč na krev, uvidíš jestli hcg roste. Je to šílený stres 😕
@evelinah Sestra mi 2x rekla at prijdu az v patek tak nevim no
@martinek14 skoč si tedy jako samoplátce.
@martinek14 treba to byl ten hematom....
@martinek14 je pravda ze pokud to di patku nevydrzis tak na hcg si muzes dojit sama jako samoplatce a neni to tak silene cenove. U nas to stoji necele 300kc to je jak kvalitni tehu test. Nebo si kup test lepsi co ti ukaze i tyden tehu. Ukazuje podle sili hcg. A uvidis. Je jsem se take minule dosla sama na krev protoze 14dni crkat na ultrazvuk bylo hruza. A stejne to nakonec nedopadlo. Ale v tu danou dobu mi to moc pomohlo.
Tak holky dnes jsem to nevydrzela. Jelikoz mi nic naprosto neni jen obcas zaboli bruch ale hned to odezni. Ani prsa ani hlava ani nejsem spava zadne chute ci nechutenstvi. Nevydrzela jsem to jak jsem chtela a udelala test. A je tam dusik. Tak sice mi to dalo nadej. Ja uz to davno odpiskala. Tak nyni jsem na vazkach. Ale dusika jsem mela i pri prvnim ket a bylo to biochemicke tehu. Tak nyni bojuji a hrozne se bojim ....
@martinek14 Tak jak dneska jet? Šla si na tu krev?

Bojim se docela hodne toho spineni.Byla bych klidnejsi kdybych brala jeste neco jineho ne jen utrogestan