Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@evelinah Ne nejela nechci to pokouset rekli ze mam lezet tak chci lezet a nikam nejezdit!Cekam ale na testy tam bych taky mohla neco vykoukat
@martinek14 dobre si zvolila ...tak drzim palecky....
@pipi39 No nezbyva nic jineho jak cekat ale nadeje tam je😊 To je hlavni ne
@pipi39 Dekuji tobe taky!!Kezby nam to vyslo
@martinek14 nooo ted uz jsem v tom taky.... dekuji. Ocekavala jsem jasny vysledek.... njn tak bude napinani nooo 😃
@martinek14 jo to máš pravdu, jen odpočívej a je to už alespoň trochu lepší?
Já jsem měla jít teď v srpnu na Nativ, ale mám zánět a vkládám. MS přišla dřív než jsem čekala, tak vůbec nevím jestli to vůbec stihnu. Už mi z toho začíná harašit 😩
@evelinah no a ceho uanet. Ja tyden pred transferem dostala zanet mocaku a fakt sila. Nechtele jsem antiky a zkusila kde co po male uleve se to vracelo a byla jsem se at to nejde do ledvin. Nakonec bez antiku se to nedalo a do toho ket tak vym povim jsem se modlila abych ket ustala. Mela jsem antiky teprv druhy den kdyz se konal ket.
@evelinah joooo tak to ti holka zlata neporadim bohuzel. Ale mozna je to dobre ze se vycistis a bude to ok jsi vlastne prelecena nebo jeste ne? Zalezi na jak dlouhou dobu doporucuji ty antiky uzivat na preleceni a v jake fazi jsi ty v uzivani leku. Ja bych zavolala a zeptala se at vis na cem jsi. A s cim pocitat. Pak dej vedet...
Ahoj holky ja jsem 4den po et-všem držím palce aby uz to konečně vyšlo.
ahoj holky, včera na ultrazvuku zjištěno, že budeme mít dvojčátka. 2 srdeční ozvy už byly jasně viditelné 🙂 tak hurá
@beluci007 krasne gratulace
@martinek14 mas hodne silnou vuli ze lezis a vydrzis. To je dobre to by melo byt odmeneno 🙂 dneska opet cap. Sedel na lampe kdyz jsem jela kolem. Ale ridila jsem tak jsem nemohla fotit tak tfuj tfuj pro stesti!
@kurimka Tak to je opravdu znameni!Jo to teda mam tak doufam ze mimi ma vuli taky a bojuje
@martinek14 urcite jo!! Kdyby lidi kolem vzdycky videli kolik je tu silnych bab!
Zesilil ale i tak mi to pripada hodne maly duch
@martinek14 a kolikátý jsi den? Je slabounký 😕.

@evelinah 8den