icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

martinek14
3. srp 2016

@evelinah 16den po ket
@evelinah

itworks
3. srp 2016

@beluci007 moc moc blahopřeju 🙂 je to krásné, že se chytly obě 🙂 přeji ať je nadále vše v pořádku.

fresijka
3. srp 2016

Holky, já už nevím, čím si tu mrchu přivolat 😀 Ket nevyšel, v pondělí jsem byla na testech a vždy jsem už v ten den co se chodí na krev měla menzes...do ted nemám nic...špinění skončilo a krámy nikde...hopcám, posiluju, běhám, horká voda, no, chtěla jsem to přetrpět doma, dokud mám tento týden volno, ale jestli mně to chytne v jobu, tak zdechnu:( nějaká rada krom injekce??Tu mi teda ani nedaj 😀 léky jsem vypustila už v neděli.

tehulka1167
3. srp 2016

@fresijka svěrák nebo pit heřmánek. .

evelinah
3. srp 2016

@martinek14 Tak uvidíš v pátek z krve 😐. Ještě špiniš?

martinek14
3. srp 2016

@evelinah Ano spinim a docela dost!Ja uz zacinam byt zoufala😰Kdyby jsme aspon vedeli kde je problem tohle je silene

evelinah
3. srp 2016

@fresijka no vidíš, já to zase dostala dřív než jsem čekala 😉.

beluci007
4. srp 2016

@itworks moc děkuju

beluci007
4. srp 2016

@handous1
@evelinah
@kurimka
@pipi39 holky děkuju, to potěší, hlavně aby bylo vše v pořádku

pajala
4. srp 2016

@beluci007 děkuji a gratuliji-hlavně at je vše jak má až do porodu

martinek14
4. srp 2016

Dnes rano jsem delala test a je silnejsi jak vcera odpo tak nevim no.Kazdopadne spinim hodne😞

kurimka
4. srp 2016

@martinek14 a zitra jdes na krev nebo na ultrazvuk?

evelinah
4. srp 2016

@martinek14 uvidíš, co ti zítra řeknou. To už do zítra nějak přečkáš. Snaž se udělat pěkné a klidné odpoledne ☺

martinek14
4. srp 2016

No rikala ze na krev ale budu asi chtit i ultrazvuk.Jsem hrozne unavena tak polehavam jak mi bylo nakazano

kurimka
4. srp 2016

@martinek14 delas pronti maximum a tonke hlavni a ro si furt opakuj!

martinek14
4. srp 2016

@kurimka Dekuji prave tohle si rikam taky!!!!!!Co ty vse ok?

kurimka
4. srp 2016

@martinek14 presne tak! Mne tohle pomohlo po kazdym pruseru ze preci jsem i tak udelala maximum 🙂 ja sem tam brichabol a vecny nechutenství. Taky uz prepocitavam dny do úterý aby se videlo.

martinek14
4. srp 2016

@kurimka To uz budes mit i srdicko

kurimka
4. srp 2016

@martinek14 jj melo by byt myslim ze i proto objednali az na ted aby uz bylo videt jestli jo nebo ne. Dneska je teda den na bliti. Uh :-/ jsem zvedava jak dlouho to se mnou manzel vydrzi zda me nevezme radši necim po palici

martinek14
4. srp 2016

@kurimka Copak uz se ti stridaji nalady?No muzu rict ze me uz pekne hrabe snad to lezeni aspon melo vyznam

evelinah
4. srp 2016

@martinek14 na zítra držím palce, doufám, že budou jen dobré zprávy 😉

kurimka
4. srp 2016

@martinek14 ne nalady v pohodě ale jak se mi nic nelibi k jidlu tak furt jen stojím u lednice, koukam do ni a je mi na bleee. Taknsinjdu lehnout a jen hekam ze mi je zle. Vcera na me nemohl ani dejchnout pac mel klobasy k veceri a tak musel spat hubou ke zdi 😀

xyrina
4. srp 2016

@kurimka Tak teď nevím, jestli se dal snažit, když pak manžela nebudu moct cítit. 😀

martinek14
4. srp 2016

@evelinah Dekuji

martinek14
4. srp 2016

@kurimka Tak to chudak ale zas to urcite chape no ne?

kurimka
4. srp 2016

@xyrina 😀 tak nastesti nemuzu cejtit jen to co snedl jinac by to bylo na prd :D

@martinek14 jj chape. Dneska se automaticky ptal jestli ma jit jist na terasu 🙂 mno jeste ze je leto a nemrzne tam chudak

pipi39
5. srp 2016

@martinek14 tak hlavne ze sili to je dobre znameni. Vydrz a odpocivej.

pipi39
5. srp 2016

@martinek14 tak coooooo nenapinej .....moc drzim palecky ....😊

pipi39
5. srp 2016

Tak holky chtela jsem videt zda to hcg roste a udelala si test dnes rano. Sla jsem spat s tim ze uz se jen vyspim a muzu testovat. No a test me sokoval porad jsem se snazila neco vykoukat a pokud opravdu koukam je tam sotva zahlednutelny dusik 😢.

evelinah
5. srp 2016

@pipi39 Myslíš, že to je zase biochemickéry 😕. Kdy máš jít na krev?

Strana