icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

handous1
5. srp 2016

@kurimka jsem v 9 tt a vůbec nic mi není necítím prsa neni mi špatně až mě to zaráží a bojím se jestli je vše v pořádku. Když jsem byla těhotná se synem tak to byl úplný opak bylo mi strašně špatně vsechno mi smrdelo prsa bolely. Hodně štěstí 😉

tehulka1167
5. srp 2016

@handous1 každý tehu je naprosto jiný. Tak klid 🙂

kurimka
5. srp 2016

@handous1 heled plno zenskejm neni vubec nic. plno kamaradek co je ted ve vyssich mesicich vubec nic nebylo takze kazdej o ma uplne jinac 🙂 Tak sis to asi vybrala vsechno uz se synem a ted bude klidek 🙂

martinek14
5. srp 2016

Tak holky hlasim ze hcg je 42 povyrostlo ale je to porad malo☹️Ma tady prosim nekdo takou zkusenost?Pristi tyden kontrola to me asi picne

handous1
5. srp 2016

@kurimka doufam že máš pravdu že jsem si to už vybrala se synem. Měla jsem špatný star tak se bojim. Doktor mě strašil že gestacni vacek je tak malý že musime počkat jak se to bude vyvijet. Doktora jsem vyměnila a poslední kontrola u doktorky sice mě trochu uklidnila tím že gest. vacek je malý a ma jiný tvar ale že teď je nejdůležitější srdeční akce. Tak někdy začne hlodat nejistota..... snad bude vše o.k ani nevím jak ten čas do dalsi kontroly preziju 🙂 to jdu už na prvni velky vysetreni.

handous1
5. srp 2016

@tehulka1167 dík snažím se nestresovat ale někdy přeci jen stresuji 😀

evelinah
5. srp 2016

@martinek14 a s dr.jsi mluvila?

martinek14
5. srp 2016

@evelinah Jen rek ze tam vidi nejakou bublinku ale ze nemuze rict co to je ze musime pockat na krev.18 den po ket je hcg 42 hrozne malo co?

evelinah
5. srp 2016

@martinek14 málo to sice je, ale třeba budeš mít pomalejší nárůst. Určitě si chtěla už vědět na čem jsi, co 😯. Pěkně si s tebou ta bublinka hraje. Kdy máš znovu přijít na krev?

martinek14
5. srp 2016

@evelinah Az pristi patek nechapu proc nerekla at prijdu v pondeli.Jsou to silene nervy a stejne nevim na cem jsem

kurimka
5. srp 2016

@handous1 jo cekani je vzdycky sileny.. myslim ze ted uz to jsou proste permanentni cekaci nervy

kurimka
5. srp 2016

@martinek14 mne zarazi ze nerekniu hned co dal a nechavaji te zase tyden trnout :-/ to hcg mi prijde opravdu hodne nizky na to ze by se melo nasobit. A tos byla nelde v caru nebo u svyho gynekologa?

martinek14
5. srp 2016

@kurimka U sveho gynekola ale on se primo asistovanou zabyva.Setra mi jen v tel.rekla ze je to malo ale jeste to muze vyjed ze hlavni je ze to neklesa

adelinkkaa
5. srp 2016

@martinek14 kolikaty den jsi mela tech 11 a pak 42? Ono to je sice mali cislo ale roste to🙂

martinek14
5. srp 2016

@adelinkkaa V pondeli

martinek14
5. srp 2016

@adelinkkaa V po deli 11,7 a dnes 42

kurimka
5. srp 2016

@adelinkkaa tak si rikam ze kdyz by se mu to joo nezdalo tak uz to rekne nebo by chtěl casteji kontroly 😉 tak ted jsem si byla na hodinu lehnout abych te v tom lezeni podporila 🙂 kdyby se ti cokoliv nezdalo tak necekej na doktora a skoc si do nemocnice na gyndu at na tebe mrknou a ses hned vic v klidu. Jinak pocasi tedy aspon u nas lezeni primo přikazuje pac od rana leje a leje... takze to vidim ze k veceri si dam kakao a nohy hore ( pro zmenu 😉 )

adelinkkaa
5. srp 2016

@martinek14 takze jsem zadala do kalkulacky hcg jak ti roste ... A tohle je vysledek.uplne normalne za 2dny a 3hodky se ti hcg zvedlo.coz je idealni.vyska hcg neni dulezita.dulezite je ze roste😉

martinek14
5. srp 2016

@adelinkkaa Jezisi ty jsi hodna dekujiiii aspon nejake uklidneni

handous1
5. srp 2016

@martinek14 souhlasim s adelinkkaa důležité je že roste. Mě strašil doktor před 14 dny že hcg neroste jak by mělo a já už byla tak na nervy první to byl malý gestacni vacek pak to hcg ja se divím že jsem s tech nervů nepotratila 🙂 . Teď to vypada o.k teda až na ten gestac. vacek ktery je nepravidelný a ještě k tomu malý. Když vidim fotku z ultrazvuku tak embryjko je tak velké jako ten gest. vacek. Teď už to neresim vím že se může ještě cokoliv stát ......

martinek14
5. srp 2016

@handous1 No mame to ale holky nervy?Musime vsechny verit ze to bude dobre!!Ja citim ze jo a tim se budu ridit!Koupila jsem jeste testy tak muzu aspon tak trochu posuzovat ci sili.

handous1
5. srp 2016

@martinek14 držím moooooc palečky ať ti to vyjde ✊😉 a sobě taky😁

martinek14
5. srp 2016

@handous1 Dekuji ja vam vsem take

adelinkkaa
5. srp 2016

@handous1
@martinek14 uplne si pamatuji sebe pred 2,5lety.misto abych se radovala ze jsem tehotna tak jsem rikala miminku jestli chce at odejde...byla jsem totalne vycerpana.jeste ze to miminko neodeslo😃drzim vam palce holky😉

barisej
5. srp 2016

ahojky ja sem po et a ted sem 11tt a cekam dvojcatka

martinek14
5. srp 2016

@barisej Gratulace

martinek14
5. srp 2016

@adelinkkaa A jaky jsi mela problem?

adelinkkaa
5. srp 2016

@martinek14 ja jsem zacla 20 den po et hrozne krvacet.byla jsem v nemocnici 14 dni obden mi brali hcg ktere se nasobilo jednou za 5 dni.hnali me furt na revizi ze to je neprosperujici tehotenstvi...jenze hcg rostlo siice pomalu ale jo.takze jsem nesla.byla jsem hrozne vycerpana z te nejistoty .kdyz jsem byla v 6+3 sla jsem na utz s tim ze kdyz tam nebude srdicko podstoupim revizi.no a bylo tam💗🙂 primar koukal jak puk.ze se s tim nesetkal .kdyz neroste hcg tak teoreticky ani plod. Spinila a krvacela jsem pak do 12 tt ale vnitrne jsem vedela ze je vse v poradku .😉

martinek14
5. srp 2016

@adelinkkaa No teda tak to je silene!!Mas muj obdiv!Me stve i to ze jsem na transfer byla az 23den cyklu tzn.ze kdyz jsem sla na transfer byla jsem jakoze uz 3 tydny tehotna a v patek jak pujdu na kontrolu budu uz podle vypoctu posledni menstruace 6+5 a to mi zas rekne ikdyby hcg stoupalo jak melo ze uz by tam melo byt mimi i srdicko a podle transferu budu 3+4

pajala
5. srp 2016

@barisej taky gratuluju -ja byla na et minulý pátek (3ivf)a sem nervózní jak blázen jak to tentokrát dopadne.

Strana