icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

adelinkkaa
5. srp 2016

@martinek14 hele ja ted byla na transferu 22dc a ms mam ,,fiktivni,,.od opu mi odecetli 14 dni🙂
A ano bylo to silene.fakt hrozne tezke.kdyz clovek nevi na cem je.ale ty nervy stoji zato🙂

martinek14
5. srp 2016

@adelinkkaa Prosim vysvetlis mi to fiktivni co je tim mysleno?

evelinah
5. srp 2016

@martinek14 jejda to je ale doba 😕. Jsou to neustálé nervy, ale když to klapne stojí to za to 😊

martinek14
5. srp 2016

@evelinah Jj jsou ale ja budu doufat ze nebudou zbytecne

pipi39
6. srp 2016

Tak holky dnes udelan opet test a bohuzel je tam slabouckej duch sotva zahlednutelnej. Asi byl ten prvni test vadnej. A nebo zbytek pregnylu treba se u me z tela vyplavuje pinaleji. V kazdyn pripade je to hrozny. Byl to posledni mrazacek. Tento dusik je tak max na bioch.tehu nic vic ach joo😢.

martinek14
6. srp 2016

@pipi39 Ach to je mi lito a ktery den jsi po?

sisul_ka
6. srp 2016

@pipi39 je mi to luuuto!!! Posielam srdiecko

anette30
6. srp 2016

@pipi39 Je mi to taky líto ☹

adelinkkaa
6. srp 2016

@martinek14 fiktivni je proto protoze jsi mela jakoby posunutou ovulaci tak tim padem jsi otehotnela dele.od terminu OPU si odecti 14 dni a pak by ti to melo +- vychazet delka tehotenstvi🙂

pipi39
6. srp 2016

@sisul_ka moc dekuji za srdicko.... ach joo 😦

evelinah
6. srp 2016

@pipi39 je mi to líto 😔

martinek14
6. srp 2016

@adelinkkaa Dekuji za vysvetleni

vercanika
6. srp 2016

@pipi39 hele ja mela biochemicke taky a duch mi i silil ... A az pak slabnul ... Neztracej nadeji jeste se muze vse v dobre obratit 🙂 pockej na krev 🙂

pipi39
6. srp 2016

@martinek14 dnes 11den.

evelinah
8. srp 2016

@pipi39 jdeš dneska na krev?

pipi39
8. srp 2016

@evelinah zitra jdu ..... ale uz se smiruji noo

evelinah
9. srp 2016

@pipi39 třeba to bude dobré, dej vědět až budeš vědět výsledky. Já jdu zítra na UTZ, zjistit jak na mě působí Clostík a jestli mám folikul.

evikuuu
11. srp 2016

Stale se divam jestli nepribylo neco noveho a zadne dobre nove zpravy... jak pokracujete holky? Ja byla dnes na poslednim utz v car a uz mam jit ke svemu gyn. Prukazku stale nemam, jsem 8+0. Cekaji me vysetreni na vrozene vady, stale se bojim ze neco neco neni ok. Ale to tady vsichni bojujeme. Tak drzim palce a davejte nove info 😃

tehulka1167
11. srp 2016

@evikuuu cha cha Já dostala průkazku až na prvním screeningu ve 13tt

itworks
11. srp 2016

Holky, brali jste preventivně Prednison, i když vám vyšla imunologie v pořádku?

vercanika
11. srp 2016

@itworks jj ja ho beru porad a to jsme oba v cajku a i imuno vysla perfektne

evelinah
11. srp 2016

@itworks já ho brala před každým transferem ☺

evelinah
11. srp 2016

Já jdu zítra na punkci foliklů, doufám, že bude nějaké pěkné vajíčko 😯

kurimka
11. srp 2016

Mne ho nasadili prvni den stimulace a ted mi rekli ze ho mam vysadit na konci 9 tydne takze este tyden budu zobat

itworks
11. srp 2016

Děkuji za info, asi ho v září zacnu taky brat při stimulaci na druhé ivf.

itworks
11. srp 2016

@evelinah Držím palecky na zítřek 😀

tehulka1167
11. srp 2016

@itworks Já brala Medrol od února až do ted. Ted už Teda ne

itworks
11. srp 2016

@tehulka1167 minule u ketu jsme ho nakonec nedali,ze podle imunolozky není třeba. Ale když ho mám uz doma,tak ho vyuziju.Manzel jde ještě na sperm-flow test,nejaky podrobnější spermiogram.Na genetiku jdem az za měsíc,driv bylo plno.

evelinah
11. srp 2016

@itworks děkuji, nějak se toho bojim. Už vím do čeho jdu, o to je to horší 😯. Jen sliznice byla ve středu trochu nižší, tak snad ještě povyrostla 😕

martinek14
12. srp 2016

Ahoj holky tak ja dnes kontrola hcg 264 je to furt malinko☹️Utery dalsi kontrola.Ta nejistota ze clovek nevi co bude je silene!Co vy jak se vam dari?

Strana