Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@adelinkkaa Prosim vysvetlis mi to fiktivni co je tim mysleno?
@martinek14 jejda to je ale doba 😕. Jsou to neustálé nervy, ale když to klapne stojí to za to 😊
@evelinah Jj jsou ale ja budu doufat ze nebudou zbytecne
Tak holky dnes udelan opet test a bohuzel je tam slabouckej duch sotva zahlednutelnej. Asi byl ten prvni test vadnej. A nebo zbytek pregnylu treba se u me z tela vyplavuje pinaleji. V kazdyn pripade je to hrozny. Byl to posledni mrazacek. Tento dusik je tak max na bioch.tehu nic vic ach joo😢.
@pipi39 Ach to je mi lito a ktery den jsi po?
@martinek14 fiktivni je proto protoze jsi mela jakoby posunutou ovulaci tak tim padem jsi otehotnela dele.od terminu OPU si odecti 14 dni a pak by ti to melo +- vychazet delka tehotenstvi🙂
@adelinkkaa Dekuji za vysvetleni
@martinek14 dnes 11den.
Stale se divam jestli nepribylo neco noveho a zadne dobre nove zpravy... jak pokracujete holky? Ja byla dnes na poslednim utz v car a uz mam jit ke svemu gyn. Prukazku stale nemam, jsem 8+0. Cekaji me vysetreni na vrozene vady, stale se bojim ze neco neco neni ok. Ale to tady vsichni bojujeme. Tak drzim palce a davejte nove info 😃
@evikuuu cha cha Já dostala průkazku až na prvním screeningu ve 13tt
Holky, brali jste preventivně Prednison, i když vám vyšla imunologie v pořádku?
Já jdu zítra na punkci foliklů, doufám, že bude nějaké pěkné vajíčko 😯
Mne ho nasadili prvni den stimulace a ted mi rekli ze ho mam vysadit na konci 9 tydne takze este tyden budu zobat
Děkuji za info, asi ho v září zacnu taky brat při stimulaci na druhé ivf.
@itworks Já brala Medrol od února až do ted. Ted už Teda ne
@tehulka1167 minule u ketu jsme ho nakonec nedali,ze podle imunolozky není třeba. Ale když ho mám uz doma,tak ho vyuziju.Manzel jde ještě na sperm-flow test,nejaky podrobnější spermiogram.Na genetiku jdem az za měsíc,driv bylo plno.
Ahoj holky tak ja dnes kontrola hcg 264 je to furt malinko☹️Utery dalsi kontrola.Ta nejistota ze clovek nevi co bude je silene!Co vy jak se vam dari?

@martinek14 hele ja ted byla na transferu 22dc a ms mam ,,fiktivni,,.od opu mi odecetli 14 dni🙂
A ano bylo to silene.fakt hrozne tezke.kdyz clovek nevi na cem je.ale ty nervy stoji zato🙂