icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
12. srp 2016

@martinek14 kolik dni jsi po transferu?

kurimka
12. srp 2016

@martinek14 mno ale zvysuje se 🙂 a ultrazvuk nedelali jo? to je neco teda s nima tam... 😒

evelinah
12. srp 2016

Já jsem po OPU, byla tam 2 vajíčka, tak uvidíme jak budou šikovný a oplodnění se. Sliznice ještě pěkně dorostla ☺

martinek14
12. srp 2016
martinek14
12. srp 2016

@kurimka Delal ale nic nevidel videt je az kolem 1000 jednotek

pipi39
12. srp 2016

@martinek14 ahoooj drzim moc palecky aby byl kulisek v poradku. A co ti k tomu hcg rekli co si o tom mysli. Nekdy nejake hormony dopichuji kdyz je jich malo....

martinek14
12. srp 2016

@tehulka1167 Do papiru mi napsal 6+2 a rek ze by uz tam melo byt neco videt

martinek14
12. srp 2016

@pipi39 Poradne nic jen at v utery prijdu na krev a ze se uvidi😰Tak moc se bojim

kurimka
12. srp 2016

@martinek14 :-/ teda nervy obalit necim dobrym a mit je ze zeleza

pipi39
12. srp 2016

@martinek14 neboj nekdy je nizke hcg ze ke neco spatne a nekdy jen proste je nizke ma to hodne holek jukni na dizkuze. Hlavne bobankovy ver. Koukni ja myslim ze sem se vejdes v poho ne?
https://www.google.cz/search?q=hcg+tabulka&oq=h...

evelinah
12. srp 2016

@martinek14 myslím na tebe, jsou to hrozné nervy 😕.

evikuuu
12. srp 2016

@martinek14 me vubec zatim krev nebrali. Jen jsem si udelala test. Ani nevim jake mam hcg. Dnes jsem 8+2 a chodim jen na utz. Tak se neboj, ono to dopadne.

martinek14
12. srp 2016

Dekuji holky jste hodne!

martinek14
12. srp 2016

@evikuuu Vzdy mi berou krev.Na ult nic nevidi

martinek14
12. srp 2016

Zacla jsem opet spinit a zacalo me bolet bricho na prave strane.Nevite co by to mohlo byt?Mudr.rikal pri problemech letet do nemocnice ale nechci tam byt za histerku

kurimka
12. srp 2016

@martinek14 hysterka nehysterka zdravi je prednejsi. Jestli bude bolet tak raději dojed. Vzdycky je lepsi ze te nekdo zkoukne. Ja te nechci plasit ale 0okud to bude bolet jen na jedne strane tak tam mazej at to zkouknou. Ja mela tento prubeh pri mimodeloznim a neni to sranda delat hrdinku coz jsem si zazila na vlastni kuzi.

martinek14
12. srp 2016

@kurimka ok dekuji jeste pockam ci se to rozjede prozatim to neni nic sileneho

kurimka
12. srp 2016

@martinek14 jj hlavne lezet ale jakmile by bylo hur tak at te zkouknou 🙂 budu na tebe myslet. Trebas by konecne mrkli na ten ultrazvuk. V nemocnici budou mit poradnej 🙂

martinek14
12. srp 2016

@kurimka Jo lezim.Jsi hodna tak ahoj

antonie87
13. srp 2016

Ahojte holky 🙂 , můžu se k vám přidat? byla jsem na KET 8.8. .............. 7.7. jsem byla na punkci a jelikož jsem měla hodně folikulů (cca 40 ) tak se u mne vyskytl OHHS, poležela jsem si v nemocnici a na transfer jsem mohla jit až teď......dnes je to 5. den po zavedení a já odpočítávám dny k odběru krve 🙂 , jinak mi nic moc není 😒 ale asi je ještě brzy

evelinah
13. srp 2016

@antonie87 Ahoj, je ještě brzy, vyčkej. Já bych snad měla jít na transfer v pondělí. Mám z nativu jedno oplodněné vajíčko, tak se musí držet a bojovat. Ty si měla tedy vajíček a kolik z toho máš embryek? Kolik sis jich nechala vložit?

handous1
13. srp 2016

Ahoj holky , tak jsem začala spinit chvilku jsem byla v klidu a teď zase nerviky pracují... Doktor mi zvýšil utrogestan a zítra jedu do Prahy do caru na kontrolu. Tak doufám že bude vše v poradku.

antonie87
14. srp 2016

@evelinah ahojky. nechali jsme vložit jen jedno embryjko, ptž to je náš uplně prvni trannsfer, tak i doktoři nedoporučovali zatím vkládat dvě.. máme ještě zamraženych pět pětidenních blastocyst po jedné... měla jsem 40 folikulů, na punkci odebrali 22 vajíček... 13 jsme nechali jen přiložit ( nechytlo se ani jedno ☹ ), 9 nechali vpichnout a 6 z toho zůstalo.
U tebe to bude první transfer, nebo už jsi někdy byla?

evelinah
14. srp 2016

@antonie87 já už budu mít poslední. Mám již vyčerpané všechny pokusy 😕 teď už mám i druhý nativ. Takže to bude můj 9 transfer. Jednoho rošťáka už sice mám, ten se povedl hned při prvním pokusu, ale teď se sourozenec nedaří 😕. Takže teď naposledy a končíme, pěkně nás to vycucalo 😩.

antonie87
14. srp 2016

@evelinah to věřím, určitě je to náročné 😒 , tak budu držet pěsti, ať to vyjde 😉 ..... já si teď říkám "aspoň to jedno" 🙂

doubravka62
14. srp 2016

Holky kdy si nechavate napsat neschopnost tesne pred transferem?nebo i pred?mam to za 5dni.

evelinah
14. srp 2016

@doubravka62 já si ji nechávala buď v den transferu nebo po OPU. Záleží na tobě a na centru jak jsou ochotní.

doubravka62
14. srp 2016

@evelinah dekuji ja mam praci kde jsem cely den ve stesu a cely den se nezastavim uhonena jak pes,tak premyslim ze pujdu k dr.aby me ji dala uz ted abych se hodila trochu do klidu pred tim ale prave premyslim jestly me ji napise.

vvercatkoo
14. srp 2016

@doubravka62 já ji měla ještě před OPU

evelinah
14. srp 2016

@doubravka62 já myslím, že centra většinou vychází vstříc. Hoď se do klidu ať jsi připravená na embryjko 😉

Strana