Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinek14,@handous 1 holky drzte se, je to tak nespravedlivé, co se děje.Moc jsem vám to přála :'(
@martinek14 kdo to neprozil nepochopi. Doufam ze jsi pokud mozno vporadku a podari se ti usnout. Na tohle nejvic pomaha objeti od partnera.
@kurimka Jee ty jsi hodna!Jsem doma nic nebili ale hcg moc nekleslo tak v nedeli rano kontrola a uvidi se.Snad nebudu muset na laparo.Jak se mas ty?Jak jde tehulkovani?
@martinek14 jee tak aspon ze uz jsi doma tam je hned lip 🙂 to jsem rada ze aspon nic neboli tak snad to klesne samo 🙂 ja kazdej den blivno a pristi ctvrtek krevní testy tak at uz jsou za mnou... je to fakt furt nerv jestli je vse oka... a to jsem si rikala ze uz mam tech sedivych vlasu na svuj vek az az 😀
@kurimka Tak stesticko at to dobre dopadne!!!Jsem po revizi a doufa žde ze to bylo v deloze jak ne tak budu muset ma laparo!Kleslo to jen trosku ale jeste to chce pry pockat do nedele ci to klesne uplne jinak to laparo
@martinek14 tak pokud to uz zacalo klesat tak by to melo byt oka 😉 budu na tebe dal myslet 🙂 Do nedele snad bude vse oka a vzhuru k lepsim zazitkum 🙂
@kurimka uz mas prukazku? Koukam, ze jsme tak nejak stejne v 9.tt. jen ja mam stale nejake problemy. Vcera jsem se vratila z nemocnice, ale snad je vse ok. Ve sttedu mam jit na krev na vrozene vady a 14.9. na screeenig. Snad se do ted doby nic nestane. Mam lezet, tak lezim. Jak si to tehu prozivas ty?
@evikuuu ja jdu na tu krev ve ctvrtek a zbytek este nevim. Uvidime jak se domluvim s doktorem no. Dneska jsem se poprve nevzbudila s žaludkem na vodě. Vecer jsem si rped spanim udelala fenyklovej caj pro mimina a nebyla jsem ani tak nafoukla takze konecne normální rano 🙂 prsa furt bolí a podbrisek sem tam tak divne taha mno jako bych to mela dostat jinak nastesti uz zadny spineni nic.
děvčátka, která z vás si píchala otrivele ? za jak dlouho vyprchá z těla ? měla jsem dvě před ketem a ted mě čeká třetí, 4 dny po ketu, když ted zkusím ovu testy, tak mi ukážou, že je ještě otrivele , že ano ? těhu test je zbytečný , když vím, že tam mám otrivele, chci jen zkusit, za jak dlouho se asi tak vyplaví
Ja ho mela pichnutej pred odberem a rikali ze mam testovat nejdrive 10 dni po transferu ze jinak by tam mohly byt este pozustatky.. coz by vychazelo 14 dni po posledni (u mne jedine) aplikaci
@doubravka62 automaticky mi je napsali, jen se ptali od - do kolika bych je chtěla. Tobě je nechce napsat?

@handous1 😢moc mě to mrzí, vím čím přicházíš. Tohle jsem zaživa v březnu, je to děsný. Drž se