icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evelinah
17. srp 2016

@handous1 😢moc mě to mrzí, vím čím přicházíš. Tohle jsem zaživa v březnu, je to děsný. Drž se

martinek14
17. srp 2016

@handous1 No mame to slozite my zeny☹️Opatruj se pa

martinek14
17. srp 2016

@kurimka dekuji

evelinah
17. srp 2016

@martinek14 je mi to líto 😔

martinek14
17. srp 2016

@evelinah Uz je hotovo😰

itworks
17. srp 2016

@martinek14,@handous 1 holky drzte se, je to tak nespravedlivé, co se děje.Moc jsem vám to přála :'(

kurimka
17. srp 2016

@martinek14 kdo to neprozil nepochopi. Doufam ze jsi pokud mozno vporadku a podari se ti usnout. Na tohle nejvic pomaha objeti od partnera.

kurimka
18. srp 2016

@martinek14 jak ti je v ramci možností? Myslim na tebe!

martinek14
18. srp 2016

@kurimka Jee ty jsi hodna!Jsem doma nic nebili ale hcg moc nekleslo tak v nedeli rano kontrola a uvidi se.Snad nebudu muset na laparo.Jak se mas ty?Jak jde tehulkovani?

adelinkkaa
18. srp 2016

@handous1
@martinek14 holky co to tu ctu? Moc me to mrzi☹

kurimka
18. srp 2016

@martinek14 jee tak aspon ze uz jsi doma tam je hned lip 🙂 to jsem rada ze aspon nic neboli tak snad to klesne samo 🙂 ja kazdej den blivno a pristi ctvrtek krevní testy tak at uz jsou za mnou... je to fakt furt nerv jestli je vse oka... a to jsem si rikala ze uz mam tech sedivych vlasu na svuj vek az az 😀

martinek14
18. srp 2016

@kurimka Tak stesticko at to dobre dopadne!!!Jsem po revizi a doufa žde ze to bylo v deloze jak ne tak budu muset ma laparo!Kleslo to jen trosku ale jeste to chce pry pockat do nedele ci to klesne uplne jinak to laparo

martinek14
18. srp 2016

@adelinkkaa No jo silene nervy

kurimka
18. srp 2016

@martinek14 tak pokud to uz zacalo klesat tak by to melo byt oka 😉 budu na tebe dal myslet 🙂 Do nedele snad bude vse oka a vzhuru k lepsim zazitkum 🙂

evikuuu
19. srp 2016

Ach jo. Tech spatnych zprav je uz nejak moc. Staci, holky. Uz jen ty dobre.

evikuuu
19. srp 2016

@kurimka uz mas prukazku? Koukam, ze jsme tak nejak stejne v 9.tt. jen ja mam stale nejake problemy. Vcera jsem se vratila z nemocnice, ale snad je vse ok. Ve sttedu mam jit na krev na vrozene vady a 14.9. na screeenig. Snad se do ted doby nic nestane. Mam lezet, tak lezim. Jak si to tehu prozivas ty?

kurimka
19. srp 2016

@evikuuu ja jdu na tu krev ve ctvrtek a zbytek este nevim. Uvidime jak se domluvim s doktorem no. Dneska jsem se poprve nevzbudila s žaludkem na vodě. Vecer jsem si rped spanim udelala fenyklovej caj pro mimina a nebyla jsem ani tak nafoukla takze konecne normální rano 🙂 prsa furt bolí a podbrisek sem tam tak divne taha mno jako bych to mela dostat jinak nastesti uz zadny spineni nic.

salenas
19. srp 2016

děvčátka, která z vás si píchala otrivele ? za jak dlouho vyprchá z těla ? měla jsem dvě před ketem a ted mě čeká třetí, 4 dny po ketu, když ted zkusím ovu testy, tak mi ukážou, že je ještě otrivele , že ano ? těhu test je zbytečný , když vím, že tam mám otrivele, chci jen zkusit, za jak dlouho se asi tak vyplaví

kurimka
19. srp 2016

Ja ho mela pichnutej pred odberem a rikali ze mam testovat nejdrive 10 dni po transferu ze jinak by tam mohly byt este pozustatky.. coz by vychazelo 14 dni po posledni (u mne jedine) aplikaci

salenas
19. srp 2016

@kurimka no jo, jenže já v neděli budu 4 dny po transferu a píchnu otrivele, takže za 10 dní budu 14 dnů od transferu a jdu na krev, já si neužijuuu testování 🙂

evelinah
19. srp 2016

@salenas to asi nemá cenu testovat. Budeš muset vydržet. Já asi taky testovat nebudu, moc se bojim 😐. Jak ti je? Já zatím nic.

evikuuu
19. srp 2016

@kurimka me je take spatne a to cely den. Musim kazdou chvili neco snist, ikdyz na to vubec nemam chut, ale pak je to trochu lepsi. Zase si rikam, ze kdyz mi je zle, tak to je dobry, ze mimi roste.

doubravka62
19. srp 2016

Holky vy co mate neschopenku od centra mate napsane vychazky?

evelinah
19. srp 2016

@doubravka62 já pokaždé vycházky měla. 6 hod. na den

doubravka62
19. srp 2016

@evelinah a o ne jsis rekla?nebo oni sami ti nabidly?

kurimka
19. srp 2016

@salenas tak zkus nejakej dennudelat test a za dva dny dalsi a uvidis rozdil 🙂 at z toho testovani neco mas 😀

kurimka
19. srp 2016

@evikuuu jo to je presne ono dneska mi do obeda nic nebylo az jsem si rikala aby mi bylo zase radsi spatne 😀 tak jsem si lehla a bylo lip. Uz at je ctvrtek a dalsi kontrola 🙂

evelinah
19. srp 2016

@doubravka62 automaticky mi je napsali, jen se ptali od - do kolika bych je chtěla. Tobě je nechce napsat?

salenas
20. srp 2016

@kurimka zkusila jsem ovu, taková dálnice, škoda že zrovna nehlídám ovulaci, to bych se radovala :D

salenas
20. srp 2016

@evelinah jsem tři dny po transferu, takže kromě spavosti po agolutinu nic, no testovat budu aspon ovu, jestli bude čárka stejná nebo se ztenčovat, ale až po tom zítřejším píchnutí

Strana