icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evelinah
21. srp 2016

@handous1 Drž se, přebolí to a bude líp 😐. Je to všechno hrozně nespravedlivé, ti co po mimi touží a dělají pro to vše možné i nemožné a ti co o to nestojí stačí projít kolem chlapa a jsou v tom bez problémů a nervů. Už taky začínám být zoufalá 😩.

handous1
21. srp 2016

@evelinah to máš pravdu. Já mám kolem sebe tolik těhotných holek který normálně otěhotněly. My s manželem oba v naprostém pořádku a stejně se nedaří normální cestou vůbec ne a přes ivf se sice zadari ale nedopadne dobře..... už mě to neskutečně vyčerpaná nejen psychicky ale i finančně jsme samoplatci tak všechny našetřene penízky padnou tady a na dovolenou bohužel finance nezbývají 😢 nejhorší je ten věk který je můj největší strašák a tak nějaký velký pauzy nemůžu dělat ....😩 . Teď moje kamarádka po druhém Ivf čeká dvojčatka sice ji to přeji ale take závidím a říkám si že to neni spravedlivé.....
Ty se také drž !!!! Kolik máš ty za sebou ivf ?

evelinah
21. srp 2016

@handous1 Jako bych to psala já ☺. Věk strašák, finance žádné. Také mám již vyčerpáno, jelikož mám malou zásobu vajíček zkoušeli jsme i dárkyni, to jsem sice na druhý pokus otěhotněla, ale v 10 tt ZT a revize 😕. Teď jsem po druhém Nativu a čekám co bude.

evelinah
21. srp 2016

@handous1 Jinak to byl už můj 9 transfer 😞. A kolik jich máš za sebou ty?

handous1
21. srp 2016

@evelinah tak já mám za sebou 5 transfer . Darované vajíčka jsem ještě nezkousela bojuji se svýma sice jich mám málo tak jsou to nervy jestli se vůbec nějaké oplodni na zamrazeni nikdy nic nezbylo 😩.... ale už dvakrát se zařadilo tak se snažím věřit že jednou to vyjde. Mě je už 41let tak tolik času opravdu nemám. Nekdy přemýšlím nad darovanymi ocyty a pak rikam tak ještě jednou.....
Tobě přeji hodně stesticka 🍀✊

evelinah
22. srp 2016

@handous1 A to pořád absolvuješ celé IVF, kolik se ti utvoří foliklů. Proto já šla do Nativu, protože to s počtem foliklů vyjde stejně a nemusím se dopovat hormonama. Zatím se vždy oplodnilo. Já mám tedy o 5 let méně a už tak mi to přijde dost, to tě obdivuji.

markatka
22. srp 2016

Holky, neměla byste některá zájem o čaj na podporu otěhotnění od Báby Radnické? Nějak jsem ho nakoupila moc 🙂

hanyas
22. srp 2016

Ahoj holky, prosim vas, jak dlouho ucinkuje Orgalutran?

xyrina
22. srp 2016

@markatka Já bych koupila. Ještě je k mani?

europa00
22. srp 2016

holky prosím o radu...nechodím do takoveho centra ale potrebovala bych prosím vedět jaky hormonální profil vám dělali...co přesně ty zkratky jste měly při prvním odběru v době menzes a co v druhém..které přesně hormony to byly???

můžete mi to některá prosím dohledat?? děkuji

markatka
22. srp 2016

@xyrina Mám ho pořád, myslím, že tři balení.. Večer až budu doma, tak mrknu a ozvu se 🙂

xyrina
22. srp 2016
itworks
22. srp 2016

@hanyas ahoj tak už konečně stimulujes 😀? Orgalutran je na postupne dozrávání vajicek ne? Nemyslela jsi pregnyl? Nevím,jestli už jsi po ET.

hanyas
22. srp 2016

@itworks ahoj devce 🙂 konecne 🙂 dnes jsem 9.DC. Orgalutran ma byt prave prevence predcasne ovulace a v letaku bylo, ze se ma pichat kazdy den (od 5.-6.dc). No a ja ho mela jen vcera a dal pry neni potreba. Tak mam strach, aby po folikach nebylo nakonec prd :-/

itworks
22. srp 2016

@hanyas huraa, neboj, to je hodně individualni, car to bere podle utz,urcite ví,co dělají. Dávkování určuje lékař podle aktuálního stavu foliku. A kolik jich zatím mas? Budu držet palce,aby byly kvalitní a bylo mezi nimi to vítězné embryjko 😀

hanyas
22. srp 2016

@itworks jsi zlata 🙂 ja ti potom ani nepsala, kdyz ti to nedopadlo, pac jsem nejak nevedela co. Opakovala bych se...a hlavne, moc jsem tomu verila ☹
Jinak u me nejdriv Elonva 100 a dnes a zitra Puregon 200j. Mam 10 foliku 10-15mm. Tak ve stredu uvidim co dal. V patek by mohly jit ven 🙂

itworks
22. srp 2016

@hanyas v pohodě, teď už se zase těším, až dostanu MS a začne se stimulovat a vše vypukne nanovo 😀 mas taky elonvu,takze ti odpadlo denodenni píchání. A co se týče foliku,tak skoro ideální pocet,nez jich mít moc nekvalitních.Budete mít prodlouženou kultivaci, isci? My podle výsledků podrobnějšího spermiogramu uvidíme jestli nedame pisci- výběr spermie na ošetřenou misku.A stimulaci snasis v pohodě? Vím,ze jsi měla strach 😉

hanyas
22. srp 2016

@itworks doufam, ze to vsechno budu brat s nadhledem jako ty 🙂 jo, zatim byla stimulace fajn. Jen jsen nafouknuta a obcas me pichaly vajecniky. Dnes ale prvni Puregon a to je horsi. Pichal manzel, ale palilo to a pak jsem tak na hodku upadla do takovyho divnyho stavu. Bylo mi zle fyzicky i psychicky. Tak jsem zvedava, jestli tu zitrejsi davku preziju 😀 jinak planujeme icsi, ah i prodlouzenou kultivaci. Takze to bude ranec, no. Ale kdyz uz zkousime, tak poradne 🙂 kdy to cca vypukne u vas?

itworks
22. srp 2016

@hanyas je pravda,ze minulý neúspěch jsem hodně obrecela,rekla bych,ze se to nahromadilo a musela jsem se s tím smířit.To by se jinak člověk z toho zbláznil,mel depky a celkově byl z toho hotový.Ale musím být trpělivá a vydržet,ptz to za to stojí. Jednou otehotnime vsechny ale chce to holt cas

hanyas
22. srp 2016

@itworks je dulezity dostat to ze sebe. Udelat tlustou caru a zacit nanovo. To plati o vsem, ne jen pri snazeni o miminko... Jeste ze tohle podstupujene my zensky. Chlapi by to nedali 🙂

salenas
23. srp 2016

@hanyas když budete mít prodlouženou kultivaci, tak třeba ani ah nebude potřebovat, pětidenní už hečují sami, drž se !

salenas
23. srp 2016

@evelinah můžu se zeptat, na kolik ti vychází nativ a máš narkozu při odběru nebo ne ?

hanyas
23. srp 2016

@salenas taky si to říkám, ale v CARu jsme se jim k tomu podepsali, že když bude potřeba, jdeme do toho. Takže uvidíme 😉

salenas
23. srp 2016

@hanyas na kolik to máte sčítnuté ? hlavně se nenech odbýt jako já, při etu mi dávali čtyřdenní, že je trochu napřed, jenže byl pátek a jim se nechtělo v sobotu kvůli jednomu transferu,, takže nám dali čtyřdenní a šup, hned byli peníze za ah navíc ...

hanyas
23. srp 2016

@salenas no a jak to přesně je? Pokud bude prodloužená kultivace, tak by měl být transfer až za 5 dní, že jo?

salenas
23. srp 2016

@hanyas ano, a pětidenní už hečují sami, 6 tidenní je už zase vyhečované víc, někdy až moc, ale taky ho dávají, ale u toho pětidenního se snad doktroři shodují nejvíc

hanyas
23. srp 2016

@salenas upřímně...radši jsem to ještě ani nepočítala... ale kolem 30 000,- to asi bude 😖

salenas
23. srp 2016

@hanyas no my dali 27 000, teď, jestli envyjde ket, jdeme do druhýho kola ivf a tam počítám 33 000, metodou picsi

hanyas
23. srp 2016

@salenas zítra jdu ještě na kontrolu, ale předběžně mám počítat s odběrem v pátek (z toho mám taky trochu strach, aby to bylo všechno tak jak má a vajucha byly připravený, jestli třeba nechtějí jen tu volnou sobotu) 🙂 takže teoretický transfer 30. nebo 31.8.? Počítá se i den odběru?

salenas
23. srp 2016

@hanyas nn, to je nultý den, kdy se k vajíčku dostane spermie, kolik dní stimuluješ ?

Strana