icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
24. srp 2016

chjo... tak jsem se vrátila z kontroly a úplně mi vzali vítr z plachet... ☹ 9.DC folikuly PV: 3x13 mm, 12 mm, 2x 10, LV: 15 mm, 12 mm, 2x 10 mm. Dnes 11. DC PV: 17mm, 16mm, 3x 12mm, 3x 10 mm, LV: 16 mm, 14 mm, 2x 11 mm, 2 x 10 mm. Doktorce se ale nezdá hladina hormonu (teď nevím jakýho vlastně... LH?) Prý je příliš nízká... Sliznici mám prý dobrou (8 mmm), ale prý je možné, že nebudu mít žádné vajíčko... Řešila, jestli vůbec pokračovat... Co vy na to? Je to vážně tak ztracený? ☹

kurimka
24. srp 2016

@luciebx ja zbytky odevzdavala v caru, sestricka rikala ze je pak rozdavaji kdo si rekne a doplaci hodne, tak se tam zkus poptat 🙂

itworks
24. srp 2016

@hanyas ajaj, ale ještě přece můžou dorůst,kdyz rostou nějak 1-2 mm denně.Pujdes stejně jeste znovu na utz?Ty nad 15 můžou dozrát,ty menší už asi ne.Uvidis,co příští kontrola,budu držet palce,at ještě uzrajou 😉

hanyas
25. srp 2016

@itworks na utz uz nejdu. Vecer jsem si pichla ovitrelle a v patek jdu rovnou na odber ☹

ellisabetha
25. srp 2016

@hanyas To bude dobrý, věř doktorům. Budu držet palce !

hanyas
25. srp 2016

@ellisabetha dekuju za podporu, ale prave jsem to zkonzultovala s jinym Car a je to asi ztraceny. Jestli pry verim na zazraky, tak nadeji porad mam... ☹

xyrina
25. srp 2016

@hanyas Všechny tady věříme na zazraky... 🙂

hanyas
25. srp 2016

@xyrina kez by... 😉

salenas
26. srp 2016

@hanyas myslím na tebe !! a dej nám vědět, držíme ti palečky !!!

hanyas
26. srp 2016

@salenas dekuju moc! :-* jak budu vedet vic, ozvu se.

terijs
26. srp 2016

@hanyas 17 mm je na odběr ok, ne? Mimochodem ja měla 1 použitelné vajíčko, ač podle utz jich mělo být dobrých 10. Z toho bylo 1 embryo a teď 1 těhotenství! ! Držím palce

xyrina
26. srp 2016

@terijs Tak to je skvělé. Já měla taky 1 vajíčko, z toho 1 embryo ale těhotenství asi jen 2 dny a konec. Gratuluju Ti.

terijs
26. srp 2016

@xyrina držím palce, určitě to vyjde příště, i víc embryjek. My jsme zatím v 9.tydnu

xyrina
26. srp 2016

@terijs Dekuju.

hanyas
26. srp 2016

@terijs to je nadhera! Moc gratuluji! 🙂

hanyas
26. srp 2016

Holky, tak hlasim 4 vajicka. Nakonec jsme se dohodli i na PICSI, at mame pocit, ze jsme pro ne udelali uplne vsechno, co se dalo. Vikend rozhodne... dekuju, ze jste na me mysleli 🙂

itworks
26. srp 2016

Ahojte holky,setkali jste se s tím,ze se příteli/manzelovi zhoršil dost spermiogramu v rozmezí 3 měsíců? Dle podrobnějšího spg mu nyní výška astenozoospermie- snížená pohyblivost a i nějaké špatné hlavičky ☹ pritom měl normospermie.Tudiz teď raději využijeme pisci + icsi. Jako že žádná hrůza to neni, že je to proměnlivé a může se zase zlepšit. Pritom teď bere asi 3 měsíce Fertilman na lepsi spermie, nechapu to. Děkuji za informace.

itworks
26. srp 2016

@hanyas tak to je dobrá zpráva 😉 já začínám stimulovat asi v neděli opět Elonvou.Budu držet nadále palce,at embryjka bojují 😀

hanyas
26. srp 2016

@itworks dekujiii 😉 tak budes mit taky dlouhej vikend, co? 🙂 jinak spermio je taky mazec. Dnes mel 21mil/ml a 52% pohyblivych. Zacinali jsme na 4mil., potom 11mil. A ted... dnesek je den dobrych zprav, i kdyz radovat se nema cenu. 🙂

evelinah
26. srp 2016

@hanyas přeji hodně štěstí, ať jsou z nich krásná embryjka.

evelinah
26. srp 2016

Já jdu v pondělí na krev, tak jsem zvědavá. Mám z toho smíšené pocity, na test nemám odvahu 😕

hanyas
26. srp 2016

@evelinah dekuju moc! Tobe taky hodne stesticka. Budu drzet pesti, at to dobre dopadne 😉

hanyas
26. srp 2016

@itworks jo a Fertilman neznam, ale nam byl doporucenej Folandrol. Zatim se zda, ze zabira.

plachetnicka
26. srp 2016

@itworks a má i zvýšené leukocyty ve spermatu? můj manžel měl hodně deformovaných hlaviček a sníženou pohyblivost způsobenou nějakou infekcí, na kterou poukazují právě leukocyty...Akutní infekci/zánět nezjistili, tak říkali, že musel nějakou prodělat...po třech měsících (také bral Fertilman) už bylo vše v pořádku. Zkus se podívat na ty leukocyty, kdyžtak se poptat, někdy se to musí přeléčit antibiotiky a hodně se doporučuje Wobenzym.

itworks
26. srp 2016

@plachetnicka děkuji za uklidnění,vis jak,chlapi to nesou trošku hůř.No právě že leukocyty byly v norme.Spis mě zajímá,ze se to může tak lišit, když je to dělané jinde.Vzorek posílali nekam do laborky.No však uvidíme,doufam, že se to vrati do normálu.Ted když jsme měli volný měsíc bez hormonů tak jsme spermiemi vůbec nešetřili, tak se třeba ještě neobnovily.Pry to ale nemá vliv na rozbité hlavičky ☹ leda na počet.

itworks
26. srp 2016

@plachetnicka probíhalo zrovna u vás v té době ivf a mělo to vliv na embrya nebo jste čekali až se zlepší? Stejně dáme pisci+ isci.

itworks
26. srp 2016

@hanyas tak to se vám opravdu hodně zlepšilo 😉 podivam se na ten folandrol.

plachetnicka
26. srp 2016

@itworks tak myslím, že leukocyty v normě, jsou ta lepší varianta 🙂 třeba měl nějakou skrytou slabší virózu...a ty rozbité můžou být zbytkové...můj měl 90% deformovaných hlaviček a po 2,5měsících vše dobré (kdyby šel na spg mezitím, tak by měl třeba jen 40%). Věřím, že než nastimuluješ a dostanete se k oplození vajíček, už to bude v pohodě. Přeji hodně štěstí! a to všem tady!

plachetnicka
26. srp 2016

@itworks neprobíhalo, to byl vstupní spg, když jsme šli poprvé do CARu (na konci listopadu) a čekali jsme na schválení pojišťovny a pak Vánoce...kontrolní spg byl v polovině ledna a začala jsem stimulovat...takže kecám, zlepšení po 1,5měsíci 😉

itworks
26. srp 2016

@plachetnicka to jsi hodná, moc mě to uklidnilo 😉 děkuji a tobě taky přeji ať se daří 🙂

Strana