Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dekuju moc, chci vydrzet do pondeli na krev a pak se uvidi, uz mam par neuspesnych pokusu za sebou tak nevim co budu delat dal...a jinak gratuluju vsem tehulkam🙂
@tetalucina nestracej nadeji musis verit ze jeste druha vykoukne 🙂 ja jdu na krev v utery kolikaty pokus jsi mela?to cekani je dicky to nejhorsi
@doubravka62 diky🙂jj je to cekanu hrozne. Et poprve, predtim ctyri pokusy kdy nebyly schopne vajicka nebo se emrya prestala vyvijet:(penizek to stalo moc a hlavne mi je 39 takze na pojistovnu uz nic.a v mrazacku snad jedno mame, prinejhorsim....co ty?
Zdravím holky, jsme dnes 10.den po ET, ráno jsem jsem si dělala první test vykoukly na mně // !! Poprvé v životě ! Ještě tomu nemůžu pořád uvěřit, moc se ještě ani neraduji, v pondělí jdu na krev, tak snad mi to potvrdí. 🙂
@ellisabetha A krasojízda dobrých zpráv pokračuje 🙂 potichoučku a pomaloučku gratuluji! 🙂
@tetalucina muj je to 4pokus mam obavy jak se to pomalu blizi ke krvi tech penizku to i nas stalo to je desny na kolik vas to vsechno vyslo?
jooo a když jste u těch peněz holky, někdo se mě někde ptal, na kolik nás to celé přišlo. Tak kdyby náhodou, tak na 33 800,- (s PICSI, AH, PK, EmbryoGlue a 3 mrazáčkama).
@hanyas tak nas to cele vyslo na 55tisic je to palka penizku ale kdyz to jinak nejde tak do toho clovek da uplne vse.
@doubravka62 přesně tak... a co jste všechno měli, že to je o tolik dražší, jestli se můžu zeptat?
Ahoj holky. Hlasim se do sluzby po dvou mesicich 😄. Dneska dosla MS a 12.9. ultrazvuk pred KETEm. Kolikaty den cyklu byva tak KET, kdyz mam cyklus tam 31 dni zhruba?? Potrebuji to vedet kvuli praci, nevim jestli jit na neschopenku nebo ne. Diky moc
Holky stále vás tady sem tam čtu, jak se to vyvíjí u vás a držím Vám všem palečky, mě ET vyšlo v květnu, nyní začínám 18 tt. Určitě Vám to taky vyjde skvěle, všem jen a jen sílu. Ohledně penízků, v Pronatalu Praha celkem cca 27 tis. - krátký protokol, prodloužená kultivace, 1 v bříšku a 6 mrazáčků (z 10 vajíček po OPU)
S penizkama jsme od ledna, kdy chodim do caru, jsme jiz na 80tis:(
@jennyy12 ahojky 🙂 ja mivam cyklus taky delsi a pokazde jdu 19den na transfer teda jestly chodis do Heliosu jinde nevim jak to chodi,ale asi to bude hodne podobny.
@hanyas nemely sme nic zvlastniho jen sme mely hodne k zamrazeni a taky kety tam jsou.
@doubravka62 aaaha 🙂 tak to bude ono 😉 my to máme bez KETů 😉
@doubravka62 uz aby byl pristi tyden vid🙂
@terijs To je tak smutné. Ale genetiku by jsi stejně neschopenkou neosalila. Mě doktor říkal, že nemám už zkoušet své vajíčka a jít do darovanych, že se uchranim zbytečného pláče. Jenže já spíš už začínám uvažovat o tom, že když už to nejde, tak se nedá nic dělat a konec. Přeju ti, abys vytrvala a nevzdala to jako já.
@tetalucina ani nevis jak se tesim 🙂 uz aby to bylo.
@doubravka62 a budes testovat nebo vydrzis?A snazite se o prvni nebo uz nejakeho broucka mas?
kuju holky 🙂
@salenas mam radost, gratuluju🙂

@tetalucina naděje umírá poslední, plno holek tu psalo, že měly dvě čárky až 14 den !