icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

salenas
1. zář 2016

@tetalucina naděje umírá poslední, plno holek tu psalo, že měly dvě čárky až 14 den !

tetalucina
1. zář 2016

Dekuju moc, chci vydrzet do pondeli na krev a pak se uvidi, uz mam par neuspesnych pokusu za sebou tak nevim co budu delat dal...a jinak gratuluju vsem tehulkam🙂

pipi39
1. zář 2016

@itworks moc gratuluji krasny. A preji krasne prosperujici tehu 😊

doubravka62
1. zář 2016

@tetalucina nestracej nadeji musis verit ze jeste druha vykoukne 🙂 ja jdu na krev v utery kolikaty pokus jsi mela?to cekani je dicky to nejhorsi

tetalucina
1. zář 2016

@doubravka62 diky🙂jj je to cekanu hrozne. Et poprve, predtim ctyri pokusy kdy nebyly schopne vajicka nebo se emrya prestala vyvijet:(penizek to stalo moc a hlavne mi je 39 takze na pojistovnu uz nic.a v mrazacku snad jedno mame, prinejhorsim....co ty?

ellisabetha
1. zář 2016

Zdravím holky, jsme dnes 10.den po ET, ráno jsem jsem si dělala první test vykoukly na mně // !! Poprvé v životě ! Ještě tomu nemůžu pořád uvěřit, moc se ještě ani neraduji, v pondělí jdu na krev, tak snad mi to potvrdí. 🙂

hanyas
1. zář 2016

@ellisabetha A krasojízda dobrých zpráv pokračuje 🙂 potichoučku a pomaloučku gratuluji! 🙂

doubravka62
1. zář 2016

@tetalucina muj je to 4pokus mam obavy jak se to pomalu blizi ke krvi tech penizku to i nas stalo to je desny na kolik vas to vsechno vyslo?

hanyas
1. zář 2016

jooo a když jste u těch peněz holky, někdo se mě někde ptal, na kolik nás to celé přišlo. Tak kdyby náhodou, tak na 33 800,- (s PICSI, AH, PK, EmbryoGlue a 3 mrazáčkama).

doubravka62
1. zář 2016

@hanyas tak nas to cele vyslo na 55tisic je to palka penizku ale kdyz to jinak nejde tak do toho clovek da uplne vse.

hanyas
1. zář 2016

@doubravka62 přesně tak... a co jste všechno měli, že to je o tolik dražší, jestli se můžu zeptat?

jennyy12
1. zář 2016

Ahoj holky. Hlasim se do sluzby po dvou mesicich 😄. Dneska dosla MS a 12.9. ultrazvuk pred KETEm. Kolikaty den cyklu byva tak KET, kdyz mam cyklus tam 31 dni zhruba?? Potrebuji to vedet kvuli praci, nevim jestli jit na neschopenku nebo ne. Diky moc

1987katka
1. zář 2016

Holky stále vás tady sem tam čtu, jak se to vyvíjí u vás a držím Vám všem palečky, mě ET vyšlo v květnu, nyní začínám 18 tt. Určitě Vám to taky vyjde skvěle, všem jen a jen sílu. Ohledně penízků, v Pronatalu Praha celkem cca 27 tis. - krátký protokol, prodloužená kultivace, 1 v bříšku a 6 mrazáčků (z 10 vajíček po OPU)

tetalucina
1. zář 2016

S penizkama jsme od ledna, kdy chodim do caru, jsme jiz na 80tis:(

doubravka62
1. zář 2016

@jennyy12 ahojky 🙂 ja mivam cyklus taky delsi a pokazde jdu 19den na transfer teda jestly chodis do Heliosu jinde nevim jak to chodi,ale asi to bude hodne podobny.

doubravka62
1. zář 2016

@hanyas nemely sme nic zvlastniho jen sme mely hodne k zamrazeni a taky kety tam jsou.

hanyas
1. zář 2016

@doubravka62 aaaha 🙂 tak to bude ono 😉 my to máme bez KETů 😉

tetalucina
1. zář 2016

@doubravka62 uz aby byl pristi tyden vid🙂

xyrina
1. zář 2016

@terijs To je tak smutné. Ale genetiku by jsi stejně neschopenkou neosalila. Mě doktor říkal, že nemám už zkoušet své vajíčka a jít do darovanych, že se uchranim zbytečného pláče. Jenže já spíš už začínám uvažovat o tom, že když už to nejde, tak se nedá nic dělat a konec. Přeju ti, abys vytrvala a nevzdala to jako já.

doubravka62
1. zář 2016

@tetalucina ani nevis jak se tesim 🙂 uz aby to bylo.

tetalucina
1. zář 2016

@doubravka62 a budes testovat nebo vydrzis?A snazite se o prvni nebo uz nejakeho broucka mas?

salenas
1. zář 2016

@hanyas ahoj, tak potvrzeno 🙂

evelinah
1. zář 2016

@salenas super a veliká gratulace, alespoň prozatím ☺

evelinah
1. zář 2016

@xyrina já darované zkoušela. Měla jsem 4 embrya, chytlo se pouze 1 a v 10 tt ZT. Tak nevím 😯

hanyas
1. zář 2016

@salenas Perfektní! Mám radost i za tebe! 🙂 Tak se šetři a začni si ten pocit konečně užívat naplno 🙂

salenas
1. zář 2016

kuju holky 🙂

xyrina
1. zář 2016

@evelinah Ach jo. Nic není jiste.

terijs
1. zář 2016

@xyrina a po kolika pokusech jste? Nj rozhodnout se pro darovaná vajíčka není jen tak, taky by se mi do toho nechtělo. PGD jste zkoušeli nebo ne?

xyrina
1. zář 2016

@terijs Jenom jeden pokus, ale jsem už samoplatce, tak všechno stojí jaksi víc než na pojišťovnu.

tetalucina
1. zář 2016

@salenas mam radost, gratuluju🙂

Strana