Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina @xyrina genetické vyšetření embrya, který se doporučuje u opakovaných potratů pro výběr kvalitního embrya
http://www.sanatoriumhelios.cz/pgd
U 1 embrya nám vlastně nedoporučovali, je to pro něj zátěž, tak jen spíš když jich víc. Je pak větší šance, že nedojde k potratu
@ellisabetha moc blahopreji, ať se ti dari😉
@terijs To je mi líto. Ale nevyčítej si to, to nic nevyřeší, když to má být, tak to bude a můžeš nosit třeba betonové tvárnice, jako moje kámoška v sedmém týdnu, nebo se ze strachu šprajcnout a rozbrečet na lanovym centru v době hnízdění embrya také v provedení mojí nej kámošky. A tady si přečteš hafo příběhů, kdy už to holky vzdaly, chlastaly, pařily a pak čuměly, jak sůvy na //. Držim moc palce. Cítím s tebou.
@jennyy12 Já teď byla na ET 17tý den...na cyklu moc nezáleží..spíš, jak vypadá sliznice.
@terijs dekuju za vysvetleni🙂a dekuju vam vsem, hodne mi vase zkusenosti pomahaji🙂:*)
Ahoj holky, predne chci pogratulovat vsem uspesnym a poprat hodne sil vsem ktere jeste na uspech cekaji. Uz nejakou dobu vas tady sleduju a psychicky se pripravuju na vsechno co nas s manzelem ceka. 1DC mam volat do car a pak uz zacne kolotoc ivf, tak jsem zvedava jak to vsechno dopadne. Zajimalo by me jestli behem stimulace a po transferu muze clovek normalne fungovat. V car me ujistuji ze ano ale radeji bych se to dozvedela od tech ktere to zazivaji na vlastni kuzi
@katka865 ahoj, vítej mezi námi 😉 zalezi na tobě, jakou máš práci, jak ti vyhoví s prohlídkami na utz, předoperačním vyšetřením a tak. Po startu stimulace se třeba u nas chodí 3x tydne na utz a pak další volno na punkci- po ní by jsi měla odpočívat a et.Nekdo to resi volnem, ale máš právo na nemocenskou. Jinak během stimulace jsem v práci byla a pak pred et jsem šla na nemocenskou, abych byla v klidu.Jinak pokud máš kancelářskou práci, kde nemáš fyzickou námahu, tak se to asi da vydržet, max budeš unavená z hormonů.
@katka865 Také se přidávám k názoru netahat nic, ani neluxovat, nezcezovat brambory těch 3-5 dní. Mně řekli polehávat. Můžeš využít babičky nebo kamarádku, manžel dovolenou? Jen, aby ti byl někdo k ruce, jsou tady holky, které si pak vyčítají každý krok, když se to nepovede a to je škoda.
Diky za rady holky. Pokusim se to pak nejak vyresit abych mohla hodit nahoru a byt v klidu, ale k tomu je jeste dlouha cesta. Uvidime jak budu na vsechno reagovat a jestli vubec bude co transferovat...
*hodit nohy nahoru 🙂
@misakucabova holky pokud se to má chytit a držet tak to tak bude i bez kludovyho režimu. Já pět dni po transferu sekala už jako diva a sekat dodnes 🙂
@tehulka1167 zase mi přijde lepší pár dní být v klidu než pak řešit, jestli jsem si náhodou neúspěch nezpůsobila sama tím, že jsem neležela...
Holky stejně to je paradox s tím klíčovým režimem.Po et i ket jsem polehavala,vse opatrne, abych se náhodou nepremohla, byla na neschopence.Ted při té měsíční pauze jsem šla do práce,tahala balíky, jezdila na kole šílené kopce a pak sjezdy v terénu, bruslila a stejně se asi chytlo.U mě asi hrála roli psychika,opravdu jsem pustila z hlavy myšlenky týkající se plodeni 😀
Klidovym režimem :-P
@terijs uhnízdění si nevylezis. Jsou i statisty žen či ležely a co ne. Ty co náležely dopadly lip 🙂
@itworks nám pomohla baba,ze? 🙂

@terijs prosim te co je to pgd?takY uz jsem samoplatce