icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

anette30
3. zář 2016

@terijs tehulka1167 musím dát za pravdu.Tehotenstvi si opravdu nevylezis.Ja po Ketu ležela 10min,jak mi Mimi vložili a pak jsme s manželem zapomněli,ze nějaký Ket byl a měla bezny den a povedlo se 😊 Předtím jsem po dvou transferech poctivě ležela, hodinu v centrum a doma i pár dní dokonce a neúspěch.Ono je stejně nejdůležitější tomu věřit a být hlavne psychicky Vklidu, ne ani tak fyzicky.Samozrejme bych třeba nebezela maraton či nějaké fitko,ale běžné věci fakt dělat můžeš, naopak té to hezký odprosti od myšlenek 😊

doubravka62
3. zář 2016

Holky jaky mate nazor na digitalni test clean blue?budu zitra 10den od transferu tak premyslim ze ho skusim myslite ze by to mohlo jit videt?nebo to je brzy

adelinkkaa
3. zář 2016

Taky se stavim k tem co po transferu nelezeli a dopadlo to 2krat.poprve jsem lezela a nic.ted jsem i tahala konve s vodou.2leteho syna apod.a chytlo se.takze za me spis nelezet a delat vsechno;')

itworks
3. zář 2016

@tehulka1167 těžko říct, ale můžu si to myslet že nějakým % dopomohla 😀

itworks
3. zář 2016

@doubravka62 bacha, je to ale citlivost 25/ml, ale pisou, že zachytí hCG 4 dny před MS :-\ obyčejnou 10ml nemáš?I když mi ukázal 25 ducha a to jsem měla hCG kolem 90.

katka865
3. zář 2016

@hanyas nevim kde he problem, mam jenom jeden vejcovod - mimodelozni a hned mesic na to jsem otehotnela - oboji prirozene ale ted se tomu prckovi nechce. Rodila jsem cisarem, mela jsem extremne komplikovane tehotenstvi a mala uz nemela zadnou plodovou vodu a byla cela oblepena plodovymi obaly a nemohli ji vytahnout tak me museli hodne rozrezat. Mam na deloze rez ve tvaru T. Je tam riziko ze mi to v pristim tehotenstvi praskne tak doktori (ani ja) nechteji riskovat vicecetne tehotenstvi. To je prave nejcastejsi "komplikace" IUI. Tak proto rovnou IVF

salenas
3. zář 2016

@katka865 jenže dvojčátka můžou být i při ivf, při IUI aspoň doktor vidí, jestli je jeden dominantní folikul nebo je riziko více dominantních ...

markatka
3. zář 2016

Holky, mám doma ještě 3 a půl pytle čaje na podporu otěhotnění od Báby Radnické, prodává se cca 120Kč. Prodala bych za 80/ks..

katka865
3. zář 2016

@salenas tak myslim si ze kdyz si nechame dat pouze jedno embryo tak se riziko dvojcat hodne snizi a navic mam pouze jeden vejcovod takze by se mohlo stat ze by pri iui byl dominantni folikul na spatne strane...

pipi39
3. zář 2016

@markatka pisnu zpravu ... ohledne cajiku....

pipi39
3. zář 2016

@doubravka62 uz by to mohlo byt videt i na normalnim testu . Tak na tutom by to melo byt take. Zalezi jaka je tam citlivost.

doubravka62
3. zář 2016

@pipi39 no je to prave 25 tak nevim jestly ho mam zitra skusit nebo jestly pockat.

doubravka62
3. zář 2016

@itworks mam jen jeden mamatest a pak ten digitalni tak nevim jestly ho mam skusit mam docela i strach ☹

itworks
4. zář 2016

@doubravka62 tak udělej nejdřív mamatest, ten by měl už ukazat //. Přeji ti, aby se objevily.

hanyas
4. zář 2016

@itworks ahojky, jak je? Mne uz to cekani leze na mozek 😀

salenas
4. zář 2016

@hanyas vydrž prťka, vydrž !

hanyas
4. zář 2016

@salenas drzim, drzim, ale je to fakt des. Jak clovek na neco ceka, cas jako by se zastavil. 🙂

salenas
4. zář 2016

@hanyas kdo si počká ... 🙂

itworks
4. zář 2016

@hanyas ahoj, jo dobře, ráno jsem opět testovala 😀 už se konečně blíží barvě kontrolni. A je ti už líp, presel kašel?

hanyas
4. zář 2016

@itworks tak slava! 🙂 dalnice je na svete 🙂 lip rozhodne ne. Spis hur. Vypada to, ze se zanet prudusek fakt vratil. Kaslu jako blazen. Do toho me cely odpoledne boli bricho, jako krece a "zarazeny prdy". Ne podbrisek, proste bricho... jestli ten drobecek precka tohle, tak musi vydrzet uz vsechno 😀

tetalucina
4. zář 2016

Ja jsem od ctvrtka netestovala a rano jdu na krev tak jsem zvedava🙂

hanyas
4. zář 2016

@tetalucina drzim palecky! 🙂

tetalucina
5. zář 2016

@hanyas dekuju moc🙂uz tady sedim, mam sice pekny pocit, zaroven je ve mne mala dusicka🙂

hanyas
5. zář 2016

@tetalucina tak ja budu sedet s tebou, i kdyz doma a v posteli. Musi to vyjit 🙂

tetalucina
5. zář 2016

@hanyas moc moc dekuju🙂)jsem rada,ze tu nejsem sama, manza je dnes i sluzebne mimo:(to cekani je strasnY.

panbaf
5. zář 2016

Ahoj holky, po odmlce pozitivni zpráva - nevydržela jsem a 8 den zase testuju a je tam! !! Juch juch 🙂

panbaf
5. zář 2016
tetalucina
5. zář 2016

@panbaf gratuluju🙂))))

tetalucina
5. zář 2016

@hanyas v kolikatem tydnu jsi?

hanyas
5. zář 2016

@tetalucina ja nejsem v zadnem tydnu, bohuzel. Jsem 6.den po et a dnes jsem delala test - ciste proto, abych vedela, jestli v sobe jeste mam neco z Ovitrellu. A nemam 😉 takze dalsi zkouseni uz bude o miminku 😉 tobe moc gratuluju! 🙂

Strana