Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, zdravím po delší pauze...koukám, že to tady pořád žije 🙂 Tak včera jsem byla u doktorky po 1. neúspěšném IVF a folikul se jí nezdál v pořádku ač mám termín ovulace, tak buď už praskl, nebo je ještě brzy. Na další kontrolu jdu v pátek a pak se uvidí co dál. Máme ještě jednoho mrazáčka.
@princezna22 Ahojky.....mrzí mě, že ti to nevyšlo.....ale neboj...dočkáme se obě ;) držím pěsti 🙂
@micinaaa Přeji ti hodně štěstí 😉 .Já mám dnes za sebou neúspěšný ket,zrovna jsem se chystala ráno na krev a dostala jsem to,od rána jenom brečím,aspon že jsu na neschopence,v práci bych to nedala.Už 1ivf neuspěšné máme za sebou z lonska,teď jsme změnili kliniku a strašně jsem doufala a věřila,že to vyjde.Musím zase načerpat sílu a jít dál.v dubnu bych chtěla zkusit další ket
@evabrno Neboj.....ono to dopadne, taky jsem se musela vybrečet...ono se aspoň trochu uleví, je to náročné na psychiku a taky to dost prověří vztah. já mám přítele na všelijaké testování v poho, nedokážu si představit mít nějakého bručouna, co na všechno bude remcat 🙂 držím pěsti ;)
@sisul_ka děkuji moc....už bychom si to s přítelem moc přáli 🙂
nechodíte některá v Praze do IVF Europe?
@evabrno Děkuji.S tím vztahem máš naprostou pravdu,dnes ráno,když jsem viděla, jak to přítele sebralo a brečel,tak jsem myslela,že mi to urve srdce.Musíme být silné a myslet pozitivně 😀 .Pár dnu mi to teda ještě asi potrvá,ale vím,že nejsu sama,s každou ,která prodělá neúspěch to zamává,bohužel i tohle k životu patří.Budu sledovat,jak se ti daří 😉 ,
Jsem blb,poslala jsem to sobě,patří to Macině 😀
@evabrno jo jo není to jednoduchý, ale o to víc se pak na prcka budeme těšit. Nejhorší pro mě bylo to čekání, raději bych šla klidně desetkrát na odběry, kdybych pak věděla výsledky hned. Při prvním pokusu jsem byla celých 14dní doma a jen počítala minuty. Teď chci být doma tak týden a pak jít do práce, aspoň zaměstnám hlavu 🙂 Taky si Tě pohlídám 🙂 a neboj....duben je tu, ani nestačíš mrknout 🙂
Ahoj holky i já se podělím o naše snažení. Je mi 30 manželovi 32 mám PCO a muž špatnej spermiogram. Chodíme do caru už 2 roky. 1. IVF se zrušilo pro nedostatečnou odpověď na stimulaci a poslali mě na diagnostickou laparo. Na laparu nic neshledali, profoukli mi vejcovody a seškrábli sliznici v děloze. Od začátku února podstupujeme 2. IVF a dnes jsme byli na ET. Tak snad bude vše v pořádku a tak jak má být. Jinak všem přeji pevnou vůli a hromadu štěstí 😀
@kukla.zizi hodně štěstí, ať to vyjde a najdeš // 🙂
@danda3 Děkuji nooo na to mám ještě 14 dní čas 🙄
@kukla.zizi verim, ze sa vytuzeneho potomka dockas 🙂 drzim palce
@kukla.zizi ono to uteče, neboj.. ani se nenadáš a pojedeš na krev.. 🙂
Ahoj holky,
vím, že teď úplně odbočím od tématu, ale nechtěla jsem zakládat novou diskuzi ale chtěla jsem se spíš zeptat vás, co už si takhle píšeme, a to na názor - dárek lékaři za jeho péči. Ano, ne,? Dáváte? Nemám s tím dosud žádné zkušenosti, ale kdyby to bylo vhodné, tak bych takto chtěla poděkovat své lékařce a sestřičkám. Jaké na to máte názory? děkuji
@danda3 ahoj, já bych měla v caru ve Zlíně absolvovat v pátek poslední kontrolu a rozhodla jsem se, že dr. chovancovi koupím láhev dobré whisky a sestřičkám každé bonboniéru, prostě to tak cítím ikdyž je mi jasné, že je to jejich práce...ale nevím jestli se to běžně dělá. Bylo by to asi lepší až po porodu ale to se s nimi už neuvidím..
také mne to zajímá, s čím přijít na rozhodující ultrazvuk po pozitivním TT
@kukla.zizi takpevné nervy, to čekání je nejhorší. Ať se zadaří!!
@danda3 Ahojky. Jelikož sem zdravotník tak z vlastní zkušenosti lékaři dobré víno nejlépe domácí a sestřičkám chlebíčky rozhodně radši než bonboniéru. Mluvím tedy za sebe 😀
@pepina007 myslím, že vím přesně jak se cítíš ... cítím se totiž stejně ... a to s tím psem ... ano taky o tom uvažuju ... dnes jsem byla první den v práci ... a je to ☹ .... bože jak já už se těšila, že tam nemusím, že budu už jen hladit rostoucí se bříško a pak vozit kočárek ... svou práci mám ráda ... ale už jsem se viděla někde jinde a ten návrat je ... na hovno
@pipi39 Mooc gratuluju tak ho pekne hyckej 😀

@pavlina1976 a dakujem za mile slova 🙂