Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina děkuji a držím ti palce!! Trochu závidím, že už jdeš na krev 🙂
Aha, myslela jsem, ze uz dalnici mas🙂)jj tak hezky lez;)krev mi vzali a volat si mam v pul druhy, nekrvacim tak snad sanci mam🙂
@panbaf neboj, to utece🙂a hlavne mas pozitivni testik tak male vitezstvi uz ted;)
@tetalucina musis verit 🙂 ja a dalnice? // jsem nikdy nevidela. A ted jsem nemocna, tak fakt nevim, jestli se mu bude chtit byt u takove maminy... :-\
@hanyas to vis, ze bude chtit🙂nemoc vylezis a zaroven k tomu pojistis uvelebeni mimiska🙂....tak jsem spatne ppchopila prispevky, promin:(
@tetalucina v pohode 😉 ted jsem ve fazi, kdy jeste doufat muzu, takze doufam 🙂 odpoledne dej hned vedet, ju? 🙂
@hanyas to vis,ze dam🙂🙂
Ahoj holky, no mám jedno.. ale mně to hcg stoupá vždycky hodně -už jsem byla 8x přirozeně těhotná (neúspěšně) a vždycky jsem měla druhou čárku snad 9 den od ovulace pěkně viditelnou.. tak snad to vyjde - embryo je vyšetřený tak snad vydrží
Přešla jsem do repromedy kde to všem známým a známým známých vyšlo vždycky na první max druhý pokus takže jsem byla vnitřně přesvědčená, že to vyjde, vůbec jsem se nepozorovala, chodím do prace a ono to vypada, že joooo.. uvidíme v pátek na krvi
Jo a blbě jsem počítala -jsem 9 den 🙂
Tak holky, dobré zprávy, dnes 14 den po ET a HCG 1314 jednotek. 🙂 Nejak mi to hlava pořád nebere. 🙂
@ellisabetha Tak to je super! 🙂 gratulace veliká! 🙂
@hanyas Děkuji, tobě taky budu držet palce !
@ellisabetha i ja dekuji 🙂 za tyden uz budu vedet.
Holky mne se minuty do pul druhy a zacinam byt lehce nervozni:(
@tetalucina jo to čekání je strašné, vydrz, zanedlouho budeš vědět, na čem jsi, já se zase neumim dočkat stredecniho utz .
Holky,bohuzel mi to nevyslo:(mam vysadit prasky a zavolat az to dostanu, mam jeste mrazacek....
@tetalucina mrzi mě to, hlavně že máš ještě v mrazaku.
@itworks dekuju moc, zkusim byt ted na sebe opatrnejsi, jinak nevim co proto vic udelat:(
@tetalucina to je škoda ☹ je mi to líto... Tak ať je mrazáček úspěšnější!
@hanyas diky moc🙂 verim,ze bude, prece se to musi zlomit a ja se budu radovat s vami🙂
@tetalucina taky bych se chtěla radovat 🙂
@hanyas budeš, uvidíš 🙂 a ještě dřív než já.....pořád přemýšlím jestli jsem mohla udělat něco jinak:( nebo jestli to nemůžeš ovlivnit a je to prostě pade na pade
@tetalucina asi to moc neovlivnis. Pokud jsi se nevalela v horke vane, netahala tezky veci a neskakala na hlave, tak to asi clovek moc neovlivni. Jestli jsi se setrila, tak je to uz na embryjku. Teda aspon tak mi to vychazi z toho, co je vsude psany...
@hanyas jj vnímám to stejně, ale to víš, že mě napadají různé věci...
Ahoj holky, po červnovém neúspěšném KET teď znovu stimuluji. Bohužel to vypadá (je jisté), že se vytvořil jen jeden folikul 😒 Ve čtvrtek jdu na odsátí a doktor se mě ptal, jestli chci tu narkózu. Že prý při jednom to není až tak nutné, že je to nepříjemné asi jako u zubaře. Ale já mám strach... Nemáte někdo zkušenost s odběrem bez narkózy? Díky a všem držím palce!
@alvica Ahojky 🙂 já zkušenost mám a nemám. Byla jsem na punkci cysty (6x4 cm), takže by to mělo být srovnatelný s jedním folíkem. Narkozu asi nepotřebuješ. Je to jen nepříjemný a trvá to chvilku. Já jsem úplný psycho poseroutkovský a nakonec jsem to dala, i když jsem měla infarktový stavy předtím 🙂

@tetalucina je, promin 🙂 tobe gratuluju predcasne, to uz melo byt pro
@panbaf 🙂