Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas @tetalucina Holky děkuju, tak to asi fakt zvádnu 🙂 Já už měla letos narkózy dvě a byla by to i úspora času. Klasika - odběr vychází na den, který se manželovi pracovně moc nehodí, tak bude prima, když budeme moct odjet dřív...
Holky muzu se zeptat. Moc tomu nerozumim. Pristi mesic jdeme do stimulace a odber a doufam v uspesne ivf. Samozrejme se drzim pri zemi co kdyby ne. Vim ze tohle zalezi jak kvalitni vajicka co se oplodni co vydrzi atd atd. Ale.. kdyz bude vse dobry bude hodne vajicek dobre se oplodni a daji mi moznost si nechat neco zamrazit ( co kdyby ivf prvni nevyslo ) znamena to ze ty oplodneny vajicka / embrijka co budou v mrazaku si budu moct treba na jare zkusit znovu zavest bez toho abych znovu stimulovala atd atd. Samozrejme to beru orientacne. Jen abych vedela. Moc dekuji
@luciebx ano přesně tak, zmrazené embryjka muzes pak kdykoliv použít bez stimulace buď v nativu (pokud máš ovulaci) nebo se stimuluje růst sliznice v umělým cyklu. Transfer zmrazených embryii (ket) je možný hned po neúspěšném ivf, pokud je vse v pořádku a citis se na to. Přeji hodně štěstí, ať se ti dari a dockas se hned napoprvé 😉
@alvica Ahoj, vůbec se ničeho neboj. Už 2x jsem byla na odběru bez narkózy. Při prvním to byl 1 folikul a bylo tak rychle, že než jsem se vzpamatovala bylo po všem. Po druhé to byl už odběr 3 a bylo to horší, ale také se to dalo v pohodě. Takže se opravdu ničeho neboj, bude to dobré 😊
Ahoj holky, prosim vas kolik me bude stat zavedeni mrazacku?sestra mi do tlf jen rekla, ze pokud mame zamrazeno tak at se objednam na utz az to dostanu a vic nic:(
@tetalucina nás Ket stal 6800.
@tehulka1167 diky, tak to jsem zvedava co budou chtit po nas
Dobre rano holky. Mam dotaz 🙂 prsa me ukrutne bolely uz pri stimulaci a i potom. Ale dnes rano jako kdyz utne. Je to blby znameni? :-/
Zeny dosla za mnou kamaradka a pta se me jestly muze jit na krev k obvodni doktorce myslite ze ji to veme?podle me by ji to vzit mohla,ona ma car daleko.co myslite?
@doubravka62 jestli to ná daleko tak ji určitě vezme.
@pajala ma 30km a doktorku ma tak 7km tak myslis ze by to mohla skusit ?
@doubravka62 urcite at jde, krev ji vezme🙂co ty jdes taky dneska vid🙂tak drzim palecky🙂
@doubravka62 at to zkusí když ji vysvětlí situaci tak myslím ze ji vezme bez problémů.
@tehulka1167 Ahoj, četla jsem si starší příspěvky a dočetla jsem se, že jsi pila čaj báby radnické 🙂 chci se zeptat, jak dlouho ti ten sáček vydržel? 🙂 Začala jsem ho pít od 18.8. a už mám jen jednu, možná dvě dávky a to jsem čaj nepila vůbec pravidelně kvůli třísměnnému provozu. Vyšlo mi z něj tak +-21 dávek plus ty 2 co mě ještě čekají. Je to můj první sáček a chystám si objednat další sáčky toho fujky čaje 🙂 Naštěstí mi po něm není špatně ani divně 🙂 Na stránkách se píše, že jedna kúra trvá měsíc, takže když tak počítám, tak je třeba objednat dva sáčky na ten měsíc :D nebo nějaké větší balení, které na ten měsíc vydrží :D
Jinak si tě pamatuji z jiné diskuze a chci Ti pogratulovat k miminku 🙂 strašně dlouho jsem na koníkovi nebyla a je tu plno novinek 🙂 Takže ještě jednou moc gratuluji 🙂
@pesis Ahoj, ja čaj pila asi 10 dni a pak jsem šla na transfer. A tak čtvrt toho sáčků mi zbyla. Brala jsem i gynex asi tři týdny. Jinak těžko říct co pomohlo. Možná to konecne bylo jen spravny embryo. Další věc byla krátký cyklus zrovna . Šla jsem na transfer sedmej den a předtím jsem chodila sestej i patej. Dala se mi do kupy stitna žláza. ..atd 🙂
@panbaf
@itworks No... s testovanim je to napalici 🙂 nechala jsem si od manzi koupit test s tim, at mi ho nekam schova a da mi ho az o vikendu. Ale! Dnes jsem nyla u doktorky skrze ty prudusky a silenej kasel a koupila jsem si dalsi test 😀 takze bych to videla tak, ze zitra (8.den po et) si udelam takovej jako rozjezdovej. Kdyz tam nic nebude, budu v klidu, pac je to brzo. Dalsi v patek, to uz budu lnervozni kdyz tam nic nebude a pokud tam nic nebude ani v nedeli, tak se doma vybulim a na krev pojedu smirena... je to dobra taktika? 😀
@tetalucina bylo to 5000 rozmrazování pak 1700 katetr zaváděcí a sto luzko.
@doubravka62 me bral muj obvodak taky hcg. Ale poprosila jsem ho o to 🙂
@hanyas jj super taktika🙂🙂🙂pekne naplanovano;)ale neboj vyjde to;)
Prave,ze ja lituju,ze jsem si testik rano pred krvi neudelala:(
@hanyas stejne si to uděláš jak chceš ty 🙂

@alvica Neboj se, taky jsem měla dvakrát jen jeden a jednou jsem to zvládla bez, bylo to fakt zbytečný🙂 Neříkám, že bych snášela nárkozu špatně, ale letos jsem jich už pár měla takže jsem to dala bez a šlo to. Myslím, že zubař je horší🙂