Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas moc krasny🙂
@tehulka1167 aha 🙂 myslela jsem, že jsi ho pila déle 🙂 a ten gynex je co? 🙂 určitě to bylo správným embryjkem 😉 já moc na takové ty čaje atd. nevěřím, je to spíše o těle a psychické pohodě, ale řekla jsem si, že něco vyzkouším, ať mě to pak tak nemrzí 🙂 mám za sebou dvě neúspěšné IVFka + 1 KET, snad letos stihneme třetí IVF, ale vidím to spíš na začátek roku...změnili jsme s přítelem CAR a ti nás poslali na imunologii a tam jedeme 19.9. nevím jak dlouho se čeká na výsledky, ale slyšela jsem, že dlouho, klidně i přes měsíc, kdyby výsledky byly ok, tak ještě čekačka od pojišťovny na ten další pokus...chtěla bych ještě letos začít, ale myslím, že už to nestihneme a budeme si muset počkat na leden 2017 🙂
@pajala ivf se musí vždycky schvalovat. A muzese na něj jít jednou za tři měsíce
@pesis na imuno výsledky jsme čekali šest týdnů. Mela jsem tam trosku něco blbe brala jsem Medrol od února.
@tehulka1167 me řekl dr.ze na pojišťovnu vždycky pošlou všechny možný papíry a oni to prostě musí schválit tak nevim😕
@pajala vždyť jsem to psala 🙂
@tehulka1167 ja myslela ze jsem nikdy nečekala na schválen i pojišťovny přišla sem do centra domluvili jsme další pokus dostala jsem léky a fakturu a od ms začala stimulovat o žádném schvalování a čekání na pojišťovnu mi nikdy dr neřekl.
@itworks to už bude vidět neboj. 🙂 Já jdu ve čtvrtek na druhý screening tak se snad dozvím co se mi tam schovává 🙂 dej zítra vědět.
Děkuji holky moc, dopoledne se určitě ozvu.
@tehulka1167 ty to ještě pořád nevíš? se asi prcek schovává,ze?
@itworks nevím. Naposled mi dělal utz ve 13 tt a to je brzy na pohlaví. Tak až ted noo 🙂
@tehulka1167 Ve 23tt už to musí být krásně vidět,pohlaví poznáš i sama 😉
JInak všem těhulkám gratuluju a ostatním přeju ať se brzy zadaří, na každou čeká miminko,jen to nevzdat 😉
@itworks myslim na tebe a drzim palecky;)
Tak už mám po kontrole, zatím pro vás nemám moc dobré zpravy. Na utz zatím jen vysoká sliznice,dutinka nešla vidět. Takže znovu odběr krve, tentokrát nesmi být více než 1000-1500, jinak bych musela na sledování do nemocnice k vyloučení mimoděložního těhotenství.Nicmene paní dr si myslí, že jsem otehotnela později než v půlce cyklu a že je prostě brzo na to,aby bylo něco vidět.Ja si to taky myslím, vzdyt mi ty čárky na testu zesílili až teď. U mimo není vysoká sliznice. Takže výsledky hCG budou po 14 hod, do té doby nebudu stresovat a budu doufat, že jsem otehotnela až po ovulaci. Děkuji všem za držení palců, moc si toho vážím.
@itworks urco to dopadne🙂

@tehulka1167
@salenas
Vím, že jsem prdlá, ale asi to fakt risknu 🙂 zítra ještě o nic nejde... berme to jako zkoušku, jestli ty testy ještě umím používat 🙂 a kdo ví, třeba se leknu a další test už nechám až na víkend 🙂