icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
7. zář 2016

@hanyas ještě si dneska odolala?
:-P

hanyas
7. zář 2016

@itworks neodolala 🙂 a asi tam zatim nic neni. Chvili se mi zdalo, ze vidim pidimidi ducha, ale uz ho nevidim 😀

itworks
7. zář 2016

@hanyas však uvidis, pidi midi duchem to zacina 😉 hlavně, že se neblíží MS. Musím jit začít něco dělat a nemyslet na špatné veci.

hanyas
7. zář 2016

@itworks spatny veci hod za hlavu. Ted uz bude dobre 😉 odpoledne se budu testit na dobry zpravy! 🙂

itworks
7. zář 2016

Tak už jsem tu s lepší zprávou 😉 hCG stouplo normálně, je pod 1000 , tudíž na utz nemůže být ještě nic vidět, nechapu, kdy se podařilo, ale hlavně, že zatím je vše v pořádku. Kontrola za týden. Uf, snad bude příští kontrola méně stresující.

tehulka1167
7. zář 2016

@itworks tak za týden už uvidíte na utz 🙂

evelinah
7. zář 2016

@itworks Dobrý 👍☺

tehulka1167
7. zář 2016

@itworks nedávala jsi manželovi taky byliny ? 🙂

hanyas
7. zář 2016

@itworks super 🙂 nervy budou asi zase, ale zatim jde vse tak jak ma. Tak at to tak jde i dal 🙂

itworks
7. zář 2016

@tehulka1167 nedávala, bral jen Fertilman.Bylinky by mi nepožil :-P

515ka
7. zář 2016

ahoj holky 🙂 jsem dnes čerstvě po embryotransferu tak bych se k vám ráda přidala 🙂

hanyas
7. zář 2016

@515ka jen pojd mezi nas, at je nas vic 🙂

tetalucina
8. zář 2016

@itworks to je bezva;)

515ka
8. zář 2016

Holky včera mi po prodloužené kultivaci bylo zavedeno 1 embryo ve stádiu časné blastocysty. A dnes jsem volala a další 2 embrya už to nezvládli. Mám teď strašný strach o mrňouska v bříšku :(

hanyas
8. zář 2016

@515ka musis verit 🙂 u tebe v brisku je mu urcite lip nez nekde na misce 😉

alvica
8. zář 2016

Tak bohužel tento náš cyklus je úplně k ničemu ☹ Dnes jsem byla na punkci jednoho folikulu a byl prázdný... Nějak jsem si tu možnost vůbec nepřipouštěla, tak mě to hrozně mrzí. Neměla jste to některá stejně s kladným výsledkem v dalším cyklu? Nevím, jestli se snažit vůbec dál...

evikos
8. zář 2016

@alvica Také se mně to 2x stalo. Byl to asi 5 a 6 tý pokus, kdy předtím bylo vždy jen 1 vajíčko. Pak už jsem na to neměla sílu a jdeme do darovaného.

alvica
8. zář 2016

@evikos To mě mrzí. Držím palce, ať to s darovaným vyjde. Příští týden ještě všechno probereme s doktorem a pak uvidím, co dál...

itworks
8. zář 2016

@hanyas držím na zítřek palečky, pokud budeš testovat 😉 jinak u tebe něco nového? Dneska jsme s mamkou hlídali od segry holčičku,bude mít rok a je to pěkná rostanda 😁

doubravka62
8. zář 2016

@alvica to me moc mrzi ☹ ja mam zas opacny problem mela jsem vajicek 33 a 28 dobrych nechaly sme oplodnit 10 a vsech 10 se krasne vyvijelo a chytlo ale kdyz jdu na transfer embrijko se nechce chytit ☹ jsem stoho zoufala byl to muj 4transfer a vypada ze na nejaky cas posledni ☹ nejak prestavam verit ze by se mi to nekdy povedlo ach jo...preju hodne stesti a sily do dalsiho pokusu

hanyas
8. zář 2016

@itworks jee, diky 🙂 testovat budu 😉 i dnes jsem testovala. Ale mam jen ducha a to hodne dlouho po limitu. Hele, je normalni, kdyz mam takovej nejakej "hlen" s hnedym spinenim? Jako ne ze by ze me sel, ale kdyz se sprchuju a snazim se tam dole ocistit od nanosu utrogestanu, zustane mi to na prste... zni to nechutne, promin 😀 vcera a dnes, a vecer boli podbrisek. Mam se bat?

hanyas
8. zář 2016

@itworks jojo, taky hlidavam netere a synovce. To si clovek kolikrat rika, ze neni spatny pujcit a zase vratit, co rikas? 😀

itworks
8. zář 2016

@hanyas to je dobrá zprava, duch je duch 😉 ti ukážu své duchy,taky trvalo,nez byla pěkná čárka. Spineni je celkem běžné, může se to být zahnizdovanim, neměla bys ale krvácet. S podbriskem je to taky běžné, že poboliva, je to podobné jako bys měla dostat MS.Zkus si vzít vitamín C, nebo si vymačkat hodně citronu do vody.Kdy mas termín MS?

hanyas
8. zář 2016

@itworks to prave nikdo nevi. Jednou 28 dni jindy 35 a posledniho pul roku jsem ms mela rizenou utrosem. Takze tohle u me voditko nebude ☹

itworks
8. zář 2016

@hanyas mým duchum jsem vůbec nevěřila a vidíš, jak zesílili. Každému sílí hCG jinak. Jo s vrácením děti je to dobré, ale už bych chtěla svoje 😁

hanyas
8. zář 2016

@itworks to je kraaaasna sbirka! 🙂

hanyas
8. zář 2016

@itworks a kdyz ti brali krev a mela jsi pod 1000j. Hcg, kolikaty den to bylo?

hanyas
8. zář 2016

@itworks ale vzdyt ja jsem uplne blba 😀 vidim datum 😀

itworks
8. zář 2016

@hanyas no jo, jsem blázen, pořád jsem se bála, že čárka zmizí jak minule. Jeste si nechávám poslední test dr Max tak na neděli, abych měla tu něj čárku 😉 no jo, zatím se můžu radovat z testu, před středou zas budu plašit.Jen mě překvapuje, že uz mě podbřišek nijak extra neboli, tak snad se mimous už zavrtal.Jako že nebýt testů a pozitivní krve, tak bych to ani nepoznala. Určitě bude duch sílit, teď se dejou zázraky 😁

terezice1989
8. zář 2016

Mam dotaz jsem po transferu, tes pozotivni to by bylo se ok ale dnes spinim je to ok? Transfer byl 17.8.

Strana