Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak už jsem tu s lepší zprávou 😉 hCG stouplo normálně, je pod 1000 , tudíž na utz nemůže být ještě nic vidět, nechapu, kdy se podařilo, ale hlavně, že zatím je vše v pořádku. Kontrola za týden. Uf, snad bude příští kontrola méně stresující.
@itworks tak za týden už uvidíte na utz 🙂
@itworks nedávala jsi manželovi taky byliny ? 🙂
@tehulka1167 nedávala, bral jen Fertilman.Bylinky by mi nepožil :-P
ahoj holky 🙂 jsem dnes čerstvě po embryotransferu tak bych se k vám ráda přidala 🙂
@itworks to je bezva;)
Holky včera mi po prodloužené kultivaci bylo zavedeno 1 embryo ve stádiu časné blastocysty. A dnes jsem volala a další 2 embrya už to nezvládli. Mám teď strašný strach o mrňouska v bříšku :(
Tak bohužel tento náš cyklus je úplně k ničemu ☹ Dnes jsem byla na punkci jednoho folikulu a byl prázdný... Nějak jsem si tu možnost vůbec nepřipouštěla, tak mě to hrozně mrzí. Neměla jste to některá stejně s kladným výsledkem v dalším cyklu? Nevím, jestli se snažit vůbec dál...
@alvica to me moc mrzi ☹ ja mam zas opacny problem mela jsem vajicek 33 a 28 dobrych nechaly sme oplodnit 10 a vsech 10 se krasne vyvijelo a chytlo ale kdyz jdu na transfer embrijko se nechce chytit ☹ jsem stoho zoufala byl to muj 4transfer a vypada ze na nejaky cas posledni ☹ nejak prestavam verit ze by se mi to nekdy povedlo ach jo...preju hodne stesti a sily do dalsiho pokusu
@itworks jee, diky 🙂 testovat budu 😉 i dnes jsem testovala. Ale mam jen ducha a to hodne dlouho po limitu. Hele, je normalni, kdyz mam takovej nejakej "hlen" s hnedym spinenim? Jako ne ze by ze me sel, ale kdyz se sprchuju a snazim se tam dole ocistit od nanosu utrogestanu, zustane mi to na prste... zni to nechutne, promin 😀 vcera a dnes, a vecer boli podbrisek. Mam se bat?
@hanyas to je dobrá zprava, duch je duch 😉 ti ukážu své duchy,taky trvalo,nez byla pěkná čárka. Spineni je celkem běžné, může se to být zahnizdovanim, neměla bys ale krvácet. S podbriskem je to taky běžné, že poboliva, je to podobné jako bys měla dostat MS.Zkus si vzít vitamín C, nebo si vymačkat hodně citronu do vody.Kdy mas termín MS?
@hanyas no jo, jsem blázen, pořád jsem se bála, že čárka zmizí jak minule. Jeste si nechávám poslední test dr Max tak na neděli, abych měla tu něj čárku 😉 no jo, zatím se můžu radovat z testu, před středou zas budu plašit.Jen mě překvapuje, že uz mě podbřišek nijak extra neboli, tak snad se mimous už zavrtal.Jako že nebýt testů a pozitivní krve, tak bych to ani nepoznala. Určitě bude duch sílit, teď se dejou zázraky 😁
Mam dotaz jsem po transferu, tes pozotivni to by bylo se ok ale dnes spinim je to ok? Transfer byl 17.8.

@hanyas ještě si dneska odolala?
:-P