Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas bude slábnout. Mam to za sebou.
@terezice1989 špinění je celkem běžné, asi beres utrogestan nebo něco podobného. Už jsi měla utz? Jedině zavolat do car, že by ti navýšili dávku.Zkus více odpočívat, jestli to nepomůže.
@tehulka1167 ahojky 🙂 takze pokud zitra bude silnejsi nez dnes, uz to biochemicky byt nemuze? Nebo muze silit jeste par dni a potom teprve zacit slabnout?
@tehulka1167 jsem se lekla, za sebou mas velký utz???
@tehulka1167 mi už dneska fakt hrabe, posílat příspěvky sama sobě. Prosím te cítila si pak ještě podbřišek, když už mimi bylo zahnízděne? Vím že každý to má jinak. Ani mě neboli prsa.Jen sem tam cítím nějaké píchnutí a nafouklost.
@itworks jojo, včera jsme byli na utz velkym. Všechno je v pořádku. Je to košíček a vazi 531g ;)
@itworks kluk to je. Břicho me furt bolelo. Asi do čtvrtého měsíce.
@hanyas me ty čárky nesilily a pak slably.
@hanyas ja bych rekla ze je silnejsi .... 😉
@tehulka1167 tak to je skvělá zpráva 😉 jen tak dále.
@adelinkkaa dekuju 🙂 jenze jak ten test poradne vyschne, duch ma tendenci se ztracet. No, v pondeli uz budu vedet 😉
@doubravka62 Díky moc! Mrzí mě, že se nedaří - musí to být hrozně vysilující. Odpočiň si a ono to třeba potom půjde trošku líp! Přeci jen psychika pořád dělá hodně. Drž se!
@doubravka62 musime verit dobravko🙂ja jsem to dostala a budu volat doktorce co a jak🙂a stale procitam diskuze pro povzbuzeni sama sebe, ze se zadari i mne, tobe a dalsim;)pondeli jsem si moc obrecela,ale v utery jsem se nakopla,ze si tim nepomuzu a ze to vyjde priste🙂
tetalucina,@doubravka63 holky určitě bude líp, je to jen otázka času, trpělivosti a odreagování se od kolotoče ivf. Příště budou nové vajíčka a vše může být jinak 😉
Ahoj holky, abych dala naději i ostatním - já dnes 13 den hcg přes 2800 a už je vidět na utz dutinka!!! Vypadá to, že do třetice to vyšlo.. držím vám všem palce ať se taky brzo zadaří!! Pořád vás všechny pročítám a trpím a raduju se s každou

@hanyas bylo 624 hCG ve středu 7.9. Jestli máš podobného ducha jak já na začátku, tak se to vyvíjí dobře.Dr max ukazuje nejlépe a čas ja nikdy nestopuju.