Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Děkuju moc holky!! Příští týden jdu na další utz tak snad bude pořád všechno v pořádku.. nevíte, kdy předává car do péče gynekologa?
@tetalucina ja uz si pripadam fakt divna ze se nedari dnes u me byli rodice a povzdbudily me ze to priste vyjde mela jsem co delat abych nezacla brecet jsem stoho sklamani takova smutna.A vy jdete do dalsiho pokusu?
@itworks dekuji za povzbuzeni 🙂 rikam si ze mame jeste 6 mrazacku,tak snad nejaky je natolik dobry ze se chytne.
@doubravka62 jj pristi tyden mam jit na utz a pak na ket.mame jiste dva mrazacky a o dalsich dvou se rozhodovali jestli se zamrazi nebo ne.dnes jsem ale volala do caru jestli mam zacit neco brat a za cely den jsem se nedovolala.vcera jsem to dostala a nevim jestli brat estrofem.bude to muj prvni ket.brala jsi neco ty?....jinak te naprosto chapu jak se citis.ja mam rodinu daleko takze to sdilim jen se svym manzelem a ten nema nervy porad me utesovat.tak jsem rada za vas,ptz nemam s kym si o tom osobne promluvit🙂
@panbaf blahopreju;)
@alvica mas pravdu je to vysilujici,mame jeste 6mrazacku tak snad..v caru me nabidly konzultaci s primarem aby sme to vse probraly,ptala jsem se jestly je mozne udelat nejake vysetreni pred transferem.Cetla jsem ze by slo udelat vysetreni embrii zda jsou kvalitni i kdyz to jsou blastocysty nemusi byt kvalitni pred ivf sme nechaly udelat test integrity spermii a nenasly tam nic spatnyho tak nevim.
@tetalucina ja brala od 14dne estrofem a od 16 udrogestan ale estrofem jen prvni dva transdery pak uz pry neni potreba kdyz je dobra sliznice ale to ti reknou co brat jak pujdes na to ultraz.kontrolu.
@doubravka62 dekuju za info🙂chtela bych jit na ket co nejdriv a necekat dalsi mesic, tak snad to pujde🙂ted teda proste nic nezobu...co mas v planu ty ted?
@tetalucina uprime nevim co mam delat chtela jsem si dat pauzu ale neco ve me hloda co kdyz to ted vyjde tak jeste nevim jak se rozhodnu zatim mam cas prasky jsem vysadila ale MS jeste nic asi ke to brzo.Preji hodne stesti at se ti zadari 🙂
@doubravka62 Mně přijde, že někdy se prostě příčina neúspěchu neobjeví - o to je to náročnější... My při minulém IVF měli dvě embrya, obě se vyvíjela dobře. Nechali jsme si udělat genetický screening a jedno vyšlo jako nevhodné pro transfer - nějaká chromozomální vada na 10. chromozomu - prý by se neujalo nebo bych potratila. To jedno bylo v pořádku a stejně z neznámého důvodu nic... Takže ono prostě 100% jistotu úspěchu nejde dosáhnout. Je fajn, že tě rodina podporuje. A brečet je normální - člověku to pomůže se dřív sebrat. Držím palce, ať brzy najdeš sílu rozhodnout se, jak dál!
@doubravka6to dekuju a preju ti to same🙂urco nam to vyjde, uvidis🙂pekny vikend holky
@hanyas ahojky,jj je to cim dal lepsi🙂
@tetalucina ...jen si to pořád nepřipouštím, že by to mohlo vyjít. Pořád čekám, kdy se to zvrtne... 😒
@hanyas chápu, však já taky ještě nevěřím, že jsem fakt těhotná 😀 ale člověk se musí nachvilku zaradovat. No v pondělí budeš mít jasno, ale urco ti hCG ještě naroste. Me dnes dopoledne bolel podbřišek jak na MS, ale beru to jako dobré znamení 😉 Zítra ještě testujes nebo si dáš pohov do pondělí?😀
@hanyas neboj, když test sili tak je to pořád dobře.Kdyz to není stále krvácení tak je to ok, hodně holek i slabe krvacelo třeba z hematomu a bylo to ok. Nebo z nějaké cevky jak se embryo zavrtala. Fakt lez, odpočívej, nemyslí na špatné veci, hlavně že nemáš křeče jak na MS.Utrogestanu už beres dost, ten se už asi nenavysi.Uvidis, večer už třeba bude líp, já tomu věřím. Drž se kočko 🙂

Moc gratuluju vsem maminkam 🙂 My jsme dneska po druhem ET, snad to vyjde. Ted mi pritel cte, ze mam v horoskopu, ze je dnes idealni den pro poceti 😀 asi tomu budu verit 😀