icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
6. zář 2016

@tehulka1167
@salenas
Vím, že jsem prdlá, ale asi to fakt risknu 🙂 zítra ještě o nic nejde... berme to jako zkoušku, jestli ty testy ještě umím používat 🙂 a kdo ví, třeba se leknu a další test už nechám až na víkend 🙂

hanyas
6. zář 2016

...a trocha síly pro nás pro všechny... 🙂

salenas
6. zář 2016

@hanyas držím pěsti 🙂

tetalucina
6. zář 2016

@hanyas moc krasny🙂

itworks
6. zář 2016

@hanyas :-P mas to hezky naplánované.Taky jsem si předtím nechala schovat test a pak ho pracně hledala :-P však uvidíš sama, taky jsem si říkala, že když nic nebude, je brzo a nijak jsem z toho nestresovala.To až později tak 9 den.Budu držet moc palecky, mi se vždy trasly ruce.

pesis
6. zář 2016

@tehulka1167 aha 🙂 myslela jsem, že jsi ho pila déle 🙂 a ten gynex je co? 🙂 určitě to bylo správným embryjkem 😉 já moc na takové ty čaje atd. nevěřím, je to spíše o těle a psychické pohodě, ale řekla jsem si, že něco vyzkouším, ať mě to pak tak nemrzí 🙂 mám za sebou dvě neúspěšné IVFka + 1 KET, snad letos stihneme třetí IVF, ale vidím to spíš na začátek roku...změnili jsme s přítelem CAR a ti nás poslali na imunologii a tam jedeme 19.9. nevím jak dlouho se čeká na výsledky, ale slyšela jsem, že dlouho, klidně i přes měsíc, kdyby výsledky byly ok, tak ještě čekačka od pojišťovny na ten další pokus...chtěla bych ještě letos začít, ale myslím, že už to nestihneme a budeme si muset počkat na leden 2017 🙂

pajala
6. zář 2016

@pesis ahoj ja zkoušela gynex.fertipronu.různý cajiky a tři ivf a anic.imunologii nám dělali hned po prvním neúspěchu a trvalá měsíc ale vše v pořádku a dr.v caru mi řekl ze pojišťovna další pokus musí schválit protože prý není nikde psáno rozmezí mezi cykly

tehulka1167
6. zář 2016

@pajala ivf se musí vždycky schvalovat. A muzese na něj jít jednou za tři měsíce

tehulka1167
6. zář 2016

@pesis na imuno výsledky jsme čekali šest týdnů. Mela jsem tam trosku něco blbe brala jsem Medrol od února.

pajala
6. zář 2016

@tehulka1167 me řekl dr.ze na pojišťovnu vždycky pošlou všechny možný papíry a oni to prostě musí schválit tak nevim😕

tehulka1167
6. zář 2016

@pajala vždyť jsem to psala 🙂

hanyas
6. zář 2016

@itworks mne se tresou ruce uz ted 😀 ono to nejak dopadne 🙂

pajala
6. zář 2016

@tehulka1167 ja myslela ze jsem nikdy nečekala na schválen i pojišťovny přišla sem do centra domluvili jsme další pokus dostala jsem léky a fakturu a od ms začala stimulovat o žádném schvalování a čekání na pojišťovnu mi nikdy dr neřekl.

itworks
6. zář 2016

@hanyas drž mi prosím zítra palce, jdu na ten utz, jsem sama zvědavá, co uvidíme. Měla bych být cca v 6 tt, tak aspoň by měl jít vidět gestacni vacek.

hanyas
6. zář 2016

@itworks neboj kocko! Vim, vim a budu drzet pesti pro stesti 😉 v kolik hodin?

itworks
6. zář 2016

@hanyas děkuji moc, jedu na 8:15, to se zas budu k ránu prevalovat a nebudu mít spaní 😀

hanyas
6. zář 2016

@itworks ale bude to stat za to! Nejdriv strasny nervy a pak uleva. Uvidis :-*

salenas
6. zář 2016

@itworks taky držím palečky na ultrazvuku !

tehulka1167
6. zář 2016

@itworks to už bude vidět neboj. 🙂 Já jdu ve čtvrtek na druhý screening tak se snad dozvím co se mi tam schovává 🙂 dej zítra vědět.

itworks
6. zář 2016

Děkuji holky moc, dopoledne se určitě ozvu.

itworks
6. zář 2016

@tehulka1167 ty to ještě pořád nevíš? se asi prcek schovává,ze?

evelinah
6. zář 2016

@itworks na zítra držím pěsti a budu na tebe myslet. Určitě to bude ok 😉

tehulka1167
6. zář 2016

@itworks nevím. Naposled mi dělal utz ve 13 tt a to je brzy na pohlaví. Tak až ted noo 🙂

derinne
6. zář 2016

@tehulka1167 Ve 23tt už to musí být krásně vidět,pohlaví poznáš i sama 😉

JInak všem těhulkám gratuluju a ostatním přeju ať se brzy zadaří, na každou čeká miminko,jen to nevzdat 😉

tetalucina
7. zář 2016

@itworks myslim na tebe a drzim palecky;)

hanyas
7. zář 2016

@itworks tfuj, tfuj, tfuj! 🙂

itworks
7. zář 2016

Tak už mám po kontrole, zatím pro vás nemám moc dobré zpravy. Na utz zatím jen vysoká sliznice,dutinka nešla vidět. Takže znovu odběr krve, tentokrát nesmi být více než 1000-1500, jinak bych musela na sledování do nemocnice k vyloučení mimoděložního těhotenství.Nicmene paní dr si myslí, že jsem otehotnela později než v půlce cyklu a že je prostě brzo na to,aby bylo něco vidět.Ja si to taky myslím, vzdyt mi ty čárky na testu zesílili až teď. U mimo není vysoká sliznice. Takže výsledky hCG budou po 14 hod, do té doby nebudu stresovat a budu doufat, že jsem otehotnela až po ovulaci. Děkuji všem za držení palců, moc si toho vážím.

hanyas
7. zář 2016

@itworks a drzime je dal!

pesis
7. zář 2016

@pajala Ahoj 🙂 to jsi toho vyzkoušela více 🙂 uvažuji ještě o nějakém cvičení, ale nevím....v práci mám dost pohybu a většinou se mi doma už nic moc nechce 😒 jinak ty pokusy vím, že se posílat musejí, ale pokaždé mi trvalo jinou dobu to schválení na další pokus 🙂

tetalucina
7. zář 2016

@itworks urco to dopadne🙂

Strana