icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
14. zář 2016

@hanyas a doufam, že ti řekla, že když krvacis tak máš utros polykat, ať nevyjde hned ven.Ano sice budeš mít motaka, mozna bolest žaludku, ale může být účinnější.Tak aspoň to C je dobré. Zkus to hodně prospat, jestli to nepomůže, pokud teda umíš usnout přes den.

hanyas
14. zář 2016

@itworks ted neumim spat ani v noci 😀 jsem jak matoha. Bleda, utahana, malo jim... proste jsem vyrizena. Psychicky i fyzicky. Jojo, kdyz krvacim, polykam (sileny stavy). Jinak ale zavadim, i kdyz spinim dost - snazim se aspon hodinu potom lezet, aby to zustalo tam, kde ma.

tetalucina
14. zář 2016

@hanyas ach jo:(nesmis se tomu takhle poddat, koukej si dat neco dobryho k snedku a nejakej bylinkovej cajik,medunkovy na spani treba a peknej filmecek a odpocivej;)cecko je taky dobry;)

evelinah
14. zář 2016

@hanyas Drž se 😯

hanyas
14. zář 2016

@evelinah dekuju.

itworks
15. zář 2016

@hanyas dobré ráno, teda doufám, že už ti je trošku lépe.Nechci tě otravovat vyzvidanim, ale pořád ti držím palce, že se vše otočí k dobrému.

hanyas
15. zář 2016

@itworks jsi hodná. Děkuju. Ale já už v dobrý výsledek ani nedoufám. To hCG je prostě nízký, neroste ani zdaleka tak jak by mělo a to špinění do toho. Jen doufám, že to nebude to mimoděložní. Abych pravdu řekla, jsem z toho tak vystreslá, že nevím, za jak dlouho budu schopná jít do dalšího pokusu. To bude s psychickou pohodou asi dost složitý. A nejhorší je, že nevím, jak dlouho tohle potrvá. Už ať je konec ☹

itworks
15. zář 2016

@hanyas to je mi líto ☹ je to boj no, každý to snáší jinak, někoho nezdar pohltí, jiného nakopne. Bude líp, uvidíš. Čas vše vyřeší. Přítel/manžel tě podrží, hlavně se nesmíte tím vystresovat oba.

hanyas
15. zář 2016

@itworks s nezdarem jsme pocitali. Je to bud a nebo. Ale ze se to takhle zkomplikuje a hned napoprve... bere to silu a momentalne i chut. Ale to casem prejde. Snad...
Aspon tobe at to vyjde. Tak se koukej snazit, at jste v poradku 🙂

tehulka1167
15. zář 2016

@hanyas Já jsem po prvním IVF měla taky biochemický. Nezoufej,dobrý aspon je,že tvoje tělo ho chtělo přijmout. Příště se to vydaří 🙂

hanyas
15. zář 2016

@tehulka1167 s biochemickým bych se srovnala snáz, ale straší mě mimoděložním. ☹

tetalucina
15. zář 2016

@hanyas ahoj, rozumim jak se citis, vsak vis jak mne to doposud nevychazi:(ale zitra jdu na utz a chci jit hned na ket, ptz nezvladam to cekani:(a verim,ze to uz musi vyjit🙂....nicmene po vsech tech neuspesich a davek leku,co mi teda nedelaji dobre se pomalu blizi rozhodnuti kolik toho jeste zvladnu:(((ptz to nejde donekonecna a taky mi je uz dost:(

hanyas
15. zář 2016

@tetalucina ono to všechno nějak dopadne... Věříš na osud?
Jestli ne, je to ve tvých rukách, co dokážeš.
A jestli na osud věříš, pak je to všechno předem daný. Jestli se dočkat máme, tak to miminko mít budeme. A budeme mít i tu sílu urazit k němu tu dlouho cestu...

tetalucina
15. zář 2016

@hanyas jj presne🙂verim na osud a na to, ze miminko budeme mit🙂

katka865
15. zář 2016

@tetalucina
@hanyas holky nebojte vsechno dobre dopadne...
@hanyas A i kdyby to nahodou bylo mimodelozni tak to taky nebude tak hrozne (vim o cem mluvim)

tehulka1167
15. zář 2016

@hanyas tohle nevypadá na mimoděložní....snad ani nebude.

hanyas
15. zář 2016

@tehulka1167 snad mas pravdu 🙂

hanyas
15. zář 2016

@katka865 ja bych byla radsi, kdybych tu zkusenost mit nemusela 🙂

katka865
15. zář 2016

@hanyas to se nedivím, tak držím pěsti

tetalucina
16. zář 2016

@katka865 diky moc, doufam v to🙂

tetalucina
16. zář 2016

@hanyas
@itworks holky ahoj, tak dnes na vas myslim;)sama sedim u doktorky a cekam co rekne, jsem najednou dcl i nervozni:(

hanyas
16. zář 2016

@tetalucina drzim palce 🙂 ja taky cekam...ted na ultrazvuk...

tetalucina
16. zář 2016

@hanyas tak at to dobre dopadne🙂

katka865
16. zář 2016

@hanyas 🙂 pridavam se, taky cekam - na vysledky krve a utz, zaciname s ivf

itworks
16. zář 2016

@hanyas držím palce 😉

tetalucina
16. zář 2016

@katka865 tak holky hodne stesti nam vsem✊

itworks
16. zář 2016

@tetalucina taky drzim palce 😉 já dnes nejdu na kontrolu, až ve středu.

tara585
16. zář 2016

Ach ta psychika...po prvním IUI jsem naprosto věděla, že to vyjde, dle hesla víra tvá tě uzdraví...a prd. Pak jsem šli do IFI - hledala jsem levnější varianty pokusů, neb mi je 39 a tudíž vše hezky za svoje...a taky nic. Nakonec jsem rozhodla, že teda IVF...dnes jsem 10.den po ET a nevím, jestli to, co vnímám, je psychického původu nebo čistě hormonálního nebo snad od prďoly. Včera jsem nevydržela a i přes to, že jsem tisíckrát četla, že je na test brzy, tak jsem to zkusila...a samozřejmě čisto bílo, nějak to se mnou zamávalo, že jsem musela odejít i z práce, protože sedět uřvaná u počítače není nic moc. Dnes ráno jsem si test odpustila a mám plán, že pokud to nevyjde, tak do dalšího pokusu si vymyslím různé zkrášlovací a seberozmazlující procedury...až tu bude malé, tak budu mít jiné starosti - a jakože se těch prcků dočkáme 😉
Milé dámy, hlavu vzhůru...ono to bude přesně tak, jak to má být a toto je holt jenom cesta 🙂 Držím nám tlapky všem 😉

itworks
16. zář 2016

@katka865 tak ať jde vše jak po másle 😉

tetalucina
16. zář 2016

@itworks aha,myslela jsem, ze jdeme vsechny dneska🙂tak jo ve stredu budeme s tebou🙂dekuju

Strana