Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, tak me to asi neda a zkusim v nedeli clear blue. 9. den po ET uz by mohl neco ukazat, ne? Ja vim, jsem hrozna 😀
@hanyas tak co jak jsi dopadla?ja jsem dostala pregnyl, od po utrous+prednison a ve ctvrtek volat jestli je rozmrazeno ok a pak v patek na transfer.mame posledni dve embryjka:(tak doufam,ze uz to dopadne☺
@tetalucina budu na tebe myslet! 🙂 ja zatim nic. Na utz samozrejme nikde nic, tak cekam, az mi zavolaji vysledky krve a reknou, co dal. Do pul 2 bych mela vedet. Prosperujici tehu to neni, to uz vime. Ale co bude ted, to nevim.
@tetalucina - drzim, at se zadari
@hanyas - preji, at nemas zadne komplikace a jestli tonema byt, at odejde samo :-*
@icharlie - dneska 7 den po transferu, 12ty den po punkci a oplodneni
holky dr Max je spolehlivý, dělá daleko lepší čárky a dřív než mamatest. I když u mě mamatest nikdy neudělal falešného ducha.
@dzimi je videt, pekny🙂
@tetalucina - diky moc...nahore silici ovu...tak snad je a bude vse v poradku. Uz si to platim sama :/
@hanyas ses moc hodna, nepreju zadne trable a verim, ze vyjde priste🙂drz se☺
Tak hCG bohuzel zase povylezlo (164j.). Vysazuju Utrogestan a dej se vule bozi. V pondeli na krev a kdyby prisly nejaky bolesti, tak supem na prijem... chjo ☹

@itworks diky, budu na tebe myslet ve stredu