icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
16. zář 2016

@icharlie to je na tom to nejhorsi. Cekat, cekat, cekat a nakonec to beztak skonci mimodeloznim ☹

icharlie
16. zář 2016

@hanyas no i kdyz to klapne, tak je to samy screening a stejne, dokud nemas mimco v naruci, je to strach. A po porodu jeste vetsi 😀 nejkrasnejsi? Mozna tak nejstresovejsi obdobi v zivote zeny 😀 ale my to nevzdame 😉

evelinah
16. zář 2016

@hanyas je mi to líto 😔. Udělejte si pěkný večer a drž se. Zase bude líp, uvidíš ☺.

tetalucina
16. zář 2016

@hanyas jj sklenicku si dej a uzijte si pekny vecer
🙂

tetalucina
16. zář 2016

@dzimi jj urco, ver🙂)

salenas
16. zář 2016

@hanyas jak dlouho jsi po transferu ? 16 dní ? na ultrazvuku vidět nic nemůžou, je to brzy. moc na tebe myslím !

hanyas
16. zář 2016

@salenas dnes 17.den... je to brzo, ale pro jistotu, aby zkontrolovali aspon to, co se zkontrolovat da. Tohle se asi potahne dlouho... ☹

tetalucina
16. zář 2016

@hanyas a ted jdes k dr zase v pondeli?

hanyas
17. zář 2016

@tetalucina presne tak :-\

evelinah
17. zář 2016

@hanyas a léky si už vysadila nebo ne. Je to děs, proč když se už mimi zavrtá nemůže být klid a vše v pohodě. Jsou to neustálé nervy 😕.

hanyas
17. zář 2016

@evelinah jojo, leky jsem uz vysadila a zarim to paradoxne vypada, ze spinim min... taky me to stve. Tolik stresu a cekani hned pri prvnim pokusu... kdyby se radsi nechytilo vubec...uz jsem se mohla tesit na KET ☹

salenas
17. zář 2016

@hanyas tak 4 dennímu embryu trvá dýl než se zahnízdí a než začne vylučovat hcg, moc ti přeju, ať to žádné mimoděložní není !

hanyas
17. zář 2016

@salenas taky si preju, aby to mimodelozni nebylo a aby odeslo samo. Ale takovy stesti asi mit nebudu...

dzimi
17. zář 2016

Dnes 13 DPO, 8 dni od transferu, boze, at je vse v poradku

mandlicka25
17. zář 2016

Ahoj holky, doufám, že nevadí, když se k Vám přidám. Včera jsem byla na odběru - měla jsem 14 folíků a dnes mi volali, že z nich bylo 5 zralých a všechny byly oplodněné embyotransfer by měl být se středu. Mám najednou velký strach, aby byly všechny v pořádku, i když teď nemám šanci to ovlivnit. Máte nějaký tip, jak pomoct mimískovi, aby se udržel? Beru utrogestan a piju nosifol, tak to snad bude stačit :(. Jaký jste dodržovaly režim po transferu, ležely jste? Já dostala rovnou neschopenku. Děkuju za všechny vaše komentáře!

simisek01
17. zář 2016

@mandlicka25 ahoj já jdu v pondělí na ket taky jsem zvědavá a trochu nervozní ale prý to nic neni.já jsem taky na neschopence. tak dřžím pěsti at to výjde 🙂

dzimi
17. zář 2016

Ahoj, ja su bez neschopenky, transfer v patek a tyden po tom dovolena. Hlidam se, netahama nezvedam nic tezkeho a vic odpocivam, ale to asi vsecko. V pondeli jdu do prace. Jim jen kyselinu listovou...
Musime mimiskovi verit, ze se uchyti, udrzi, vydrzi a vyroste
Vsem nam preji hodne stesti...
Jsem po ET prvne, tak vic nevim, co delat

itworks
17. zář 2016

@dzimi pěkně sílí, držím palce, jen tak dále 🙂

itworks
17. zář 2016

@mandlicka25 holky tady ještě zkoušely babské rady tipu jíst hodně čerstvého ananasu -ma zkušenost je taková, že jsem si uplne "rozezrala" jazyk a bolel mě ještě dva dny 😀 jinak po ET aspoň 3-5 dnů více odpočívat, myslet na něco pěkného a nestresovat testy nejméně do 9 dne 😀 Držím palce, ať se et vydaří.

icharlie
18. zář 2016

Tak dnesni test 9.den po ET (clear blue) negativni. Chjo, myslela jsem, ze to tentokrat vyjde ☹

dzimi
18. zář 2016

@icharlie - to je mi strasne moc lito. Ale neves hlavu a zkus za par dni znova, muze byt slaba hladina HCG jeste. Priznaky nejaky jsou?

Ja ted udelam dalsi az ve stredu, to bych mela byt den zpozdeni, jestli mrcha nedojde.

icharlie
18. zář 2016

@dzimi diky, mozna zkusim tu stredu, ale nejak se uz smiruji, ze to je proste definitivni. Priznaky zadne nemam, ale takhle brzy jsem je nemela v tehotenstvi nikdy. Tak si dame par mesicu oddech a treba to zkusime jeste naposled. To bude do parku dlouhy tyden,uz bych sla radsi do prace.

hanyas
18. zář 2016

@icharlie a neni clear blue citlivost 25? Pokud jo, tak se nediv, ze ti nic neukazal 😉 Zkus citlivost 10 a uvidis, ze se neco ukaze 🙂

dzimi
18. zář 2016

@icharlie - na neschopence? Ja jdu v pondeli po dovolene (meli jsme ji planovanou uz driv a tak jsme jen zmenili plany a nikam nejeli) do prace a nevim, jestli jsem nemela dat na doktorku svou, co me chtela nechat doma. Dala mi neschopenku obvodacka den pred transferem na dva dny. Pak jsem si rikala, ze staci ta dovolena....a ted mam pochyby, jestli nedelam spatne. V praci sice sedim u PC, ale na telefonu, kam mi volaj nasrani zamestnanci, ze maj ten a ten problem, at to hned opravime vyresime...do toho problemy s jednim z kolegu. Nooo asi uvidim, jak to pujde a budu resit za behu, chjo

icharlie
18. zář 2016

@hanyas je, ale jako jediny se muze pouzivat uz pred ocekavanou ms.

icharlie
18. zář 2016

@dzimi jestli te prace stresuje a mas vyhlidky na tehu, tak zustan radsi doma a tes se s rostouciho briska 😉

tetalucina
18. zář 2016

@dzimi ahojky,jsem na tom stejne jako ty.vzdy si beru tyden dovcu a pak chodim do prace.taky pracuju s lidma a obcas si je moc pripoustim,ale ted nn🙂rikam si,ze pokud to nepujde donesu neschopenku a pak tam teprve uvidi,nemam totiz zastupce takze by to meli moooc tezky🙂chodila jsem do prace vzdy i s teplotou nebo atb,aby byla prace hotova,ale bohuzel to nikdo neoceni.. A pro me je ted priorita mimi a nic jineho takze se trapit nenecham🙂jo,ale v praci to nikdo nevi,tak jsem domluvena se svym obv.doktorem,ze by mi napsal neschopenku on.

dzimi
18. zář 2016

@icharlie - no hanyas ma s tou 25 versus obyc 10 citlivosti pravdu, jeste neklesej na mysli.

Ad prace...uvidim, jak to pujde, uz jsem se nahlasila, ze od pondeli budu, ale pozadala jsem do stredy o moznost prace z domova, tak bude ten prechod pozvolnejsi. A kdyby to nahodou neslo, tak holt pujdu ke konci tydne k lekari. Zas bych nerada celou dobu byla doma, kdyz by nebylo nutno.

dzimi
18. zář 2016

@tetalucina - tak to jsme na tom uplne stejne...taky jsem domluvena s obvodackou a taky v praci nic nevedi a taky normalne dru i s horeckama a atb a taky to nikdo neoceni, spis uz to berou jako samozrejmost, ze je ve stychu nenecham nikdy :( ;)
a taky si lidi chci ted drzet vic od tela a prioritou je a bude mimi...takze to zkusim a dokud pujde, budu pracovni...a kdyz nepujde, tak holt zmena je zivot...budou si muset zvyknout, ze kdyz nebudu, tak nebudu.
Ted jen, at carka sili, lekari potvrdi spravne uhnizdeni, pak srdicko, pak vysetreni vsecka a pak mimisek....boze, to je a bude jen same cekani na dobre konce a strach ze spatnych.....ufff

icharlie
18. zář 2016

@dzimi si koupim 10 a pak na tim testu necham oci, abych nasla ducha 🙂 takhle to minus bylo jasne hned

Strana