icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

mandlicka25
18. zář 2016

@itworks moc děkuju!

tetalucina
18. zář 2016

@simisek01 ahojky,beres nejake leky pred ketem?a kdy ti pichli pregnyl?ja jsem injejci dostala v patek,od zitra utrous a prednison a az v patek na ket.prijde mi to od pregnylu hodne dlouho:(

tetalucina
18. zář 2016

@simisek01 jo a drzim pesti🙂ozvi se az budes mit po ju🙂

dzimi
18. zář 2016

@tetalucina - pichnuti pregnylu a transfer mi prijde presne nacasovanej. V patek pregnyl, coz je v nedeli ovulace a pak patek je 5 dni po ovulaci, nenidealnejsi termin pro transfer, co jsem cetla. Kolikatidenni embryjko ti daji?

dzimi
18. zář 2016

Nejidealnejsi...blbej telefon si pisr, co chce.

Jinak jsem to mela s ET presne terminove takto, patek pregnyl, nedele odber a patek transfer.

Drzim moc moc moc pesgicky, at se zadariiii

salenas
18. zář 2016

@tetalucina prč ti to přjde dlouho ? oplodněnému vajíčku po ovulaci trvá zhruba 5 dní, než doputuje do dělohy, tak to časově vychází. V pátek pregnyl, do 48 hod přijde ovulace a v pátek ket 🙂

salenas
18. zář 2016

@dzimi jéé, jsi byla o chvilku rychlejší, hihi ! :D

salenas
18. zář 2016

@mandlicka25 bašti v den transferu a po ananas 🙂 žádná horká koupel

salenas
18. zář 2016

@icharlie před očekávanou menstruací se vůbec nemá testovat a víš proč ? protože ti zachytí i biochemické, o kterém bys vůbec nevěděla a zbytečně se pak žena trápí.takže asi tak. 9 den po transferu je na testování brzy, nech to aspoň na dvanáctý den. proč se stresovat po transferu tak brzy a neužívat si toho krásného pocitu ? proč chtít být tak brzy zklamaná ? A přitom plno žen má dvě čárečky opravdu až ten 12 den ...

mandlicka25
18. zář 2016

@salenas MOc Vám děkuju holky za rady! Jak jsem psala odběr v pátek - oplodněno 5 vajíček. Dnes jsou bohužel jen 4, ale z toho tři jsou kvality 1 a jedno kvality 2, tak to snad bude do středy v pořádku. Byla jsem rozhodnutá, že bych si nechala zavést dvě, ale bojím se, že bych přišla o 4 pokus :(. Tohle je hrozný...

salenas
18. zář 2016

@mandlicka25 víš co by za takový krásný počet daly holčiny, co mají odebrané jen jedno nebo jen jedno dojelo do fáze, do které mělo ?
Pokud toužíš po dvou, počkej si na případný ket, tam pak pokus neztratíš, ale i tak, ze zdravotních důvodů je lepší jedno, i z jednoho můžou být dvojčátka 🙂

fonamor
autor
18. zář 2016

@mandlicka25 paráda, půlka z nás by skákala radostí, mít takové krásné výsledky jako ty))... držím palečky, je to na té nejlepší cestě)))

mandlicka25
18. zář 2016

@salenas
@fonamor
Holky moc děkuju, strašně jste mě potěšily a culím se nady na monitor. Zatím vše absolvuji prvně a doufám naposledy a nevím, jestli je to dobrý výsledek nebo ne. Včera jsem se docela vylekala, když mi paní doktorka řekla, že jich je ze 14 použitelných 5. Nejdřív jsem měla radost, že pět je fajn, ale pak mi začal vrtat červíček... Bojím se o ně, ale o tom tady nemusím psát. Četla jsem nějaké diskuze a tam holky sdílely i o dost větší čísla, takže nevím, co je a co není "normální". Doufám, že se Těm našim prďolkům bude dařit stejně dobře až do středy..... ještě jednou MOC děkuju!

fonamor
autor
18. zář 2016

@mandlicka25 určitě budou a my moc držíme palečky, ať vše dobře dopadne a a hlavně bez nervů.-)

icharlie
18. zář 2016

@salenas máš pravdu, taky jsem si myslela, že to vydržím ☹ No zkusila jsem i ten citlivější a nic, tak už to nechám na pátek na krev.

itworks
18. zář 2016

@hanyas drzim na zítřek palce, snad se to už rozlouskne a budeš vědět na čem jsi 🙂

tetalucina
19. zář 2016

@dzimi @salenas dekuju, jsem rada za vase nazory, kazda porad neco cteme a pak jsme z toho nervozni, kdyz to mame jinak, proste jsem i cetla,ze se to nemusi povest kvuli spatnemu nacasovani:(....petidenni embryjko

tetalucina
19. zář 2016

@hanyas myslim na tebe;)

hanyas
19. zář 2016

@itworks
@tetalucina jste zlaty 🙂

tetalucina
19. zář 2016

@hanyas taky ranni ptace?🙂

tetalucina
19. zář 2016

@hanyas v kolik jdes k dr?

dzimi
19. zář 2016

@hanyas - jsme s tebou

@tetalucina - tak to mas nacasovane perfektne, ver doktorum ;)

tetalucina
19. zář 2016

@dzimi diky moc, jj verim🙂

hanyas
19. zář 2016

@tetalucina ted mi vzali krev, pockam na doktora/ku a vysledky mi zavolaji odpoledne. To jsem zvedava, co se zase dozvim...

hanyas
19. zář 2016

@tetalucina tak zatím vím jen to, že děložní sliznice se maličko snížila. Tak nevím jestli je to dobře nebo špatně... :-/ a netrpělivě čekám na výsledky krve...

hanyas
19. zář 2016

tak už volali... hCG nekleslo, ve čtvrtek kontrola a pokud to nepůjde razantně dolů, budu muset na laparo ☹ ☹ ☹

itworks
19. zář 2016

@hanyas ach jo, to je asi blbé, že se ještě snížila ☹ kdyby se zvýšila, je větší šance na prosperující těhotenství (měla jsem 14 mm). Je mi to líto, pořád jsem věřila, že to může ještě vyjít. Neboj laparoskopie není hrozná, jen pak tě bolí trochu břicho.

dzimi
19. zář 2016

@hanyas - ach to je mi líto :(
Tak přeji, ať HCG razantně klesne teda už a odejde to samo...

tetalucina
19. zář 2016

@hanyas to me je lito:(zase cekat a vyhlidky naprd:(pokud budes muset vazne na laparo, tak se urco neboj, je to v pohode zakrok,jen pak boli brisko:(....ale snad ti klesne a pak bude lip🙂drz se.

hanyas
19. zář 2016

@tetalucina neklesne...já už v lepší konce nevěřím. Je to v pr*eli...s prominutím 😖

Strana