icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

panbaf
19. zář 2016

@hanyas a pořád ještě špiníš? Nebylo by míň razantní udělat revizi dělohy a až v případě, že to bude hodně stoupat udělat laparo? Já měla něco podobnyho před pár lety-hcg 90 a špinění..ležela jsem v nemocnici a hcg pomalu rostlo..primář řekl, že si myslí, že když nemám bolesti a utz neukázal tekutinu ve vejcovodu tak že to bude neprosperující těhotenství a udělali revizi.. i po ní ale hcg ještě malinko stoupalo tak chtěli udělat laparo, ale nakonec se na ranním sedanku i s přednostou shodli, že to hcg je nízký -cca 150 a že pochybují, že by to našli tak ještě asi 4 dny počkali a hcg kleslo na 20.. moc držím palce ať to dobře dopadne!! Každý den sem chodím, abych věděla jak bojuješ! Drž se kočko

hanyas
19. zář 2016

@panbaf děkuju za povzbuzení. Uvidí se ve čtvrtek. Už jsem z toho čekání vyčerpaná. Kontrola sem, kontrola tam, příště uvidíme a stejně zase nic... Pořádně nejím, blbě spím, hlava mě bolí... Už jsem shodila 3 kila, což fakt nepotřebuju (normálně mám 54kg při 169cm, což je i tak na hraně)... Se z tohohle pokusu budu vzpamatovávat asi hodně dlouho. Jak psychicky, tak fyzicky...

tetalucina
19. zář 2016

@hanyas jen si ulev,... je to fakt na hlavu co vsechno musime vydrzet, prozit a vytrpet:(nam vsem tady miminka ze srdce preju, ale mam kolem sebe par bab, ktere bych zaskrtila,kdyz mluvi o detech a takove "projdou kolem trenek" a jsou tehotne a oni pritom nechteji, ja jen posloucham a snazim se nedat nic najevo, i kdyz ve me se to bouri a normalne bych jim nafackovala:((

hanyas
19. zář 2016

@tetalucina přesně tak :-/

hanyas
19. zář 2016

@panbaf a co se špinění týká, to s vysazením Utrogestanu přešlo. Téměř.

dzimi
20. zář 2016

Tak dneska mám termín mrchy - udělala jsem si ovulační test a takto silný ho během ovulace tedy nechytím.
Druhý obr se včerejším testováním - odeznívaly mi příznaky, tak jsem se tak bála, že jsem musela testnout (po tom zamlklém se asi strachu nezbavím :( )

itworks
20. zář 2016

@dzimi 🙂 je to na dobré cestě, jen ať krásně sílí. Víš co, já jsem včera taky testovala 52 dc, ptž mi příjde, že se prostě vůbec necítím těhotná 😀 čárka vykoukla hned 3 s po namočení (citlivost 25) tak se tím taky ubezpečuju 🙂 k dr jdu zítra. Taky mám za sebou zamlklé, přesně vím, o čem mluvíš. Jen testuj směle dále, ještě, že ty testy jsou 🙂

dzimi
20. zář 2016

@itworks - no já už mám doma jen poslední TT (ovulační došly ;) ) - ještěže jdu už ve čtvrtek do práce (teď pracuji z domova) a v pondělí se budu teprve objednávat na vyšetření, které mám v papírech napsané na 3.10
Takže mi nezbyde než testovat....pro klid dušičky
Už abych našla dálnici na TT jak na ovulačním ;)

dzimi
20. zář 2016

@itworks jsem ráda, že v tom nejsem sama ;) se utestujem k smrti tedy prázdné peněžence
Jelikož mi po clostíku narostli folíky rychle, tak já jsem teprva 26DC

itworks
20. zář 2016

@dzimi to zas né, oproti pálkám ohledně celého ivf, ket, to nic není 🙂

tetalucina
20. zář 2016

Ahoj holky, prosim vas stalo se nektere, ze pri utrogestanu spinila?ja nikdy a vcera co jsem ho nasadila tak malinko spinim.dnes jsem ho polykala,ale spineni neni skoro vubec,ale je mi po nem trosku blbe a taky si myslim,ze je lepsi zavadet.poradite nektera🙂?diky☺

itworks
20. zář 2016

@tetalucina myslim si, že to vůbec nevadí, možná si tělo musí zase zvyknout.Teď nevím, ty teprve pujdes na et? Lepší je zavádět, prave u polykání jsou vedlejší účinky dost blbé.

itworks
20. zář 2016

Holky myslete zítra na mě, jdu ráno na kontrolu 😉 děkuji mooooc

hanyas
20. zář 2016

@itworks neboj, mam to v planu 😉 a chci cist jen dobry zpravy! 🙂

tehulka1167
20. zář 2016

@itworks bude to ok 🙂

tehulka1167
20. zář 2016

@tetalucina Já ho musela přestat zavádět proto že se ze mě valila krev. Asi jsem se tam strejchla nehtem či co. Stalo se mi to dvakrát. Pak v pohodě při polykání a vůbec nic mi po nemoci nebylo.

evelinah
20. zář 2016

@itworks budu držet palce a myslet na vás ☺. Těch špatných zpráv už bylo dost.

mandlicka25
20. zář 2016

Tak já mám zítra v 7:30 nástup na embryo transfer, tak jsem na vše zvědavá, snad budu za 14 dní konečně šťastná <3

itworks
20. zář 2016

@mandlicka25 moc držím palce, tfuj tfuj 🙂

dzimi
20. zář 2016

@itworks tez na te budu myslet a dej vedit 🙂

@mandlicka25 drzim pesticky

dzimi
21. zář 2016

druhý den zpoždění - mobilovka

markatka
21. zář 2016

@dzimi Super čárky! 🙂 Ať se drží! 🙂

dzimi
21. zář 2016

@markatka kéžby a díky moc 🙂

tetalucina
21. zář 2016

@itworks myslim na tebe🙂mam po et,ale nevysel a to mi utrous nic nedelal a ted mam jit v pstek na ket a od po beru utrous a prave hned jsem zacala spinit, dnes je to zase minimalne🙂

dzimi
21. zář 2016

@tetalucina zkusila bych si zavolat do centra asi...

tetalucina
21. zář 2016

@mandlicka25 hodne stesti✊

tetalucina
21. zář 2016

@tehulka1167 dekuju za info, vcera vecer uz nebylo a ted minimalne, skoro vubec, a zavadim🙂

itworks
21. zář 2016

@dzimi krásně zesílili 🙂 konečně taky pozitivní zprávy, krev to jen potvrdí.

dzimi
21. zář 2016

@itworks 🙂 mám radost jak sílí, kujííííííí.

Když nám v Pronatalu krev nedělaj a obvoďačka mě odkázala na gynekologa, kam se nemůžu dovolat ... takže nezbyde než buď počkat na UTZ cca 3.10 nebo jít jako samoplátce, chjo

itworks
21. zář 2016

@dzimi jo tak, to se divím,ze některé centra vůbec neodebiraji krev i pro potvrzení negativního výsledku. Zkousej gynekologa, těm by ti ji měl vzít.

Strana