Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas ach jo:(nesmis se tomu takhle poddat, koukej si dat neco dobryho k snedku a nejakej bylinkovej cajik,medunkovy na spani treba a peknej filmecek a odpocivej;)cecko je taky dobry;)
@itworks jsi hodná. Děkuju. Ale já už v dobrý výsledek ani nedoufám. To hCG je prostě nízký, neroste ani zdaleka tak jak by mělo a to špinění do toho. Jen doufám, že to nebude to mimoděložní. Abych pravdu řekla, jsem z toho tak vystreslá, že nevím, za jak dlouho budu schopná jít do dalšího pokusu. To bude s psychickou pohodou asi dost složitý. A nejhorší je, že nevím, jak dlouho tohle potrvá. Už ať je konec ☹
@hanyas Já jsem po prvním IVF měla taky biochemický. Nezoufej,dobrý aspon je,že tvoje tělo ho chtělo přijmout. Příště se to vydaří 🙂
@tehulka1167 s biochemickým bych se srovnala snáz, ale straší mě mimoděložním. ☹
@hanyas ahoj, rozumim jak se citis, vsak vis jak mne to doposud nevychazi:(ale zitra jdu na utz a chci jit hned na ket, ptz nezvladam to cekani:(a verim,ze to uz musi vyjit🙂....nicmene po vsech tech neuspesich a davek leku,co mi teda nedelaji dobre se pomalu blizi rozhodnuti kolik toho jeste zvladnu:(((ptz to nejde donekonecna a taky mi je uz dost:(
@tetalucina ono to všechno nějak dopadne... Věříš na osud?
Jestli ne, je to ve tvých rukách, co dokážeš.
A jestli na osud věříš, pak je to všechno předem daný. Jestli se dočkat máme, tak to miminko mít budeme. A budeme mít i tu sílu urazit k němu tu dlouho cestu...
@hanyas jj presne🙂verim na osud a na to, ze miminko budeme mit🙂
@tetalucina
@hanyas holky nebojte vsechno dobre dopadne...
@hanyas A i kdyby to nahodou bylo mimodelozni tak to taky nebude tak hrozne (vim o cem mluvim)
@hanyas tohle nevypadá na mimoděložní....snad ani nebude.
@tehulka1167 snad mas pravdu 🙂
@katka865 diky moc, doufam v to🙂
@tetalucina drzim palce 🙂 ja taky cekam...ted na ultrazvuk...
@hanyas tak at to dobre dopadne🙂
@katka865 tak holky hodne stesti nam vsem✊
@tetalucina taky drzim palce 😉 já dnes nejdu na kontrolu, až ve středu.
Ach ta psychika...po prvním IUI jsem naprosto věděla, že to vyjde, dle hesla víra tvá tě uzdraví...a prd. Pak jsem šli do IFI - hledala jsem levnější varianty pokusů, neb mi je 39 a tudíž vše hezky za svoje...a taky nic. Nakonec jsem rozhodla, že teda IVF...dnes jsem 10.den po ET a nevím, jestli to, co vnímám, je psychického původu nebo čistě hormonálního nebo snad od prďoly. Včera jsem nevydržela a i přes to, že jsem tisíckrát četla, že je na test brzy, tak jsem to zkusila...a samozřejmě čisto bílo, nějak to se mnou zamávalo, že jsem musela odejít i z práce, protože sedět uřvaná u počítače není nic moc. Dnes ráno jsem si test odpustila a mám plán, že pokud to nevyjde, tak do dalšího pokusu si vymyslím různé zkrášlovací a seberozmazlující procedury...až tu bude malé, tak budu mít jiné starosti - a jakože se těch prcků dočkáme 😉
Milé dámy, hlavu vzhůru...ono to bude přesně tak, jak to má být a toto je holt jenom cesta 🙂 Držím nám tlapky všem 😉
@itworks aha,myslela jsem, ze jdeme vsechny dneska🙂tak jo ve stredu budeme s tebou🙂dekuju

@hanyas a doufam, že ti řekla, že když krvacis tak máš utros polykat, ať nevyjde hned ven.Ano sice budeš mít motaka, mozna bolest žaludku, ale může být účinnější.Tak aspoň to C je dobré. Zkus to hodně prospat, jestli to nepomůže, pokud teda umíš usnout přes den.