Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, tak uz tu lezim s embryjkem v brisku. Bohuzel se ostatnim prestalo darit a ze 4 mame jedno pouzite a druhem se dozvime zitra jestli budeme zamrazovat nebo ne. Je to zklamani a jsem z toho spatna, ale pouzite ebryjko je pry super, tak snad se mu bude darit dobre i dal.
@mandlicka25 gratulace k transferu a teď jen pozitivní mysl....vše je, jak má být....věř ve svého bojovníčka 🙂
Já měla jen dvě vajíčka, jedno zavedené a druhé jsme též nechávali do dalšího dne, jestli bude možno zamrazit - bohužel nedošlo :(
@dzimi moc dekuju! Snad se mu bude u me libit ❤️
Tak jsem tady, zase nic moc zprávy, dutinka sice vyrostla dvojnásobně, ale zatím nic v ní ☹ snažím se být pozitivní, trpělivá a věřit, že se mimi ukáže, asi mě chce jen napínat. Dnes pro jistotu odběr hCG, jestli správně roste a v pátek znovu. Kontrola v utery. Uz chápu, že někteří dr objednávají až třeba za 3 týdny a ne po týdnu jak u mě, asi mám moc pečlivou dr. Ach jo, jsem si myslela, že už se dneska ukáže aspoň žloutkový vacek. Po 14 hod budou výsledky.
@mandlicka25 budu držet pěsti! 🙂
Holky mě asi jebne ... Ovulační testy krásně sílí dneska jsem 30.DC ale někdy mám cykly strašně dlouhé i co 40 dnů .. a včera jsem ze srandy zkoušela těhu test a je tam PIDI dušík ... posílám fotky zelené jsou ovulační testy a modrý je těhotenský .. je možné že prostě když stoupá hladina LH v moči tak stoupá i hladina HCG nebo je to tím, že beru kyselinu listovou ?? V pondělí jsem byla na UZ a doktor nic neříkal kromě té špatné zprávy .. u mě se zázraky nestávají takže to bude jen haluz ...
@itworks drzim pesticky🙂
@mandlicka25 to vis,ze bude
☺
@hanyas ahoj, jdes hned rano?snad uz se neco kloudneho dozvis,porad na tebe myslim🙂
@vercanika
✊✊✊✊
@tetalucina ano, ano, ráno na krev a asi na utz, odpoledne výsledky. Už moc potřebuju, aby se to nějak rozseklo... jak to půjde, dám vědět 😉
Holky jeste se chci zeptat, pripadam si jak blazen. Uz jsem soma po tramsferu, pani doktorma mi rikala, ze se mam setrit hlavne prvni tri dny klid. Ze mam sedet u tv nebo u pocitace. Bude to hrozny, ale nejak to vydrzim. Hlavne mam o toho drobecka strasny strach. Bala jsem se skoro i jit dolu z te postele a obleknout. Ted se za mnou stavovala maminka a bojim se vic zasmat🙈. Ja vim, totalni blazen, ale tyhle "drobnosti" snad uskodit nemuzou... moc dekuju
@mandlicka25 muzu ti jen poradit jako odpocivej ale delej to co normalne...ja po ket i et normalne fungovala .nosila jsem 2,leteho syna,zalejvala jsem 10l konvici muskaty apod a chytlo se😉
@mandlicka25 jak píše @adelinkkaa - sice jsem odpočívala, tj. trošku víc ležela, ale normálně jsem vařila, zalévala a plela na zahradě...jen jsem si hlídala abych nezvedla nic těžkého a abych se zbytečně nestresovala...nejsi nemocná, je to jako kdyby embryjko doputovalo z vejcovodu do dělohy, skorem stejné - a to normálně nevíš, tj. chováš se tak jak jindy....takže žádný stres, buď veselá, jen se trošku hlídej, protože to narozdíl od přirozeného víš....
Já se taky uklidňuju, že by pak už nebyl těhotnej nikdo, kdyby měly vliv takový drobnosti. Ale pak se převlíkám, padá mi tričko a dá s sebou cuknu a mám výčitky.... Moc děkuju
@dzimi MOc děkuju holky, vy jste tady taková moje hlavní opora, protože jste na tom podobně
@itworks drzim pesti at je vsechno jak ma. Taky jsem chodila na zacatku na kontroly po tydnu - doktor se bal ze by se mohlo opakovat mimodelozni tak aby to priladne chytil brzy. Kazdopadne jsem to mela stejne jako ty - prvne zvysena sliznice pak cerna tecka pak vetsi cerna tecka a pak teprve se doktor zaradoval ze je to v deloze a dalsi tyden srdicko. Proste je to vsechno hodne napinave...
@mandlicka25 mně naopak tenkrát doktor nakázal chovat se jako normálně, žádný zvláštní režim, dokonce nás poslal, ať si s manželem vyrazíme někam na večeři, že i 2dcl vína si dát můžu. Hlavně neležet a nedumat nad tím pořád. Výsledek mi spí v postýlce. Vynechala bych akorát třeba fitko či nějaké posilování břicha 😉
@monie2 strasne moc dekuju, tohle potrebuju slyset. ❤️
@mandlicka25 jojo skvělej koník, jsem tu strašně dlouho jen sbírala rozumy a zkušenosti ostatních, než jsem prvně přispěla
a jsem za MK hodně ráda, nevím, jak bych to bez něj zvládala
@monie2 a to já od skoro tchýně měla skoro rozkaz jen ležet a musela jsem si vybojovat, že budu normálně fungovat - tak jsem normálně fungovala, ráno a večer, přes den to stejně nešlo - ad teploty minulého týdne 🙂
A zadařilo se - si taky myslím, že ležení a zkoumání se tomu rozhodně nepomůže.
Tak teď jen aby to vydrželo 🙂
@dzimi @mandlicka25 ono je to hrozně těžké se nezkoumat a nemyslet na to (kdo nezažil nepochopí), ale najít si nabytý nenáročný program, je opravdu to nejlepší řešení. Právě v těch volných chvilkách jsem vždycky začala něco hledat na netu a pak jsem panikařila a nervovala...platilo to i pro celé těhotenství. Ŕíká se, že informace jsou zbraň, ale zrovna v tomhle konkrétním případě se obrátí proti tobě....internet je totiž plný smutných příběhů a vy potřebujete myslet pozitivně. Držím palce holky!!

@itworks budu se dneska opět snažit dovolat - do recepce
přinejhorším mám v pátek odpolední a on tam ráno je, tak tam prostě natvrdo dojedu