icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
21. zář 2016

Tak hCG je vysoké dost, uvidíme podle pátečních hodnot, jestli roste, jak ma 🙂

lydiee
21. zář 2016

@mandlicka25 Ahojky, naprosto tě chápu 😉 ! Já jsem po ET v pondělí. Můj rozum ví, že těhotenství se nevyleží...ale...červíček vrtá.... 😕 !! IKDYŽ MOC DOBŘE VÍM, ŽE BUĎ SE TO MÁ PODAŘIT A PODAŘÍ SE, A KDYŽ SE PODAŘIT NEMÁ, NIC SE S TÍM NEUDĚLÁ...Já teď zase řeším, že dnes jsem poprvé od pondělí byla na stolici a mám zácpu. To se projevilo to ležení od pondělí a pojídání samého dobrého jídla-čokoládičky,oplatky,banány,hrozny,tvrdý sýr... Na WC jsem dost tlačila na pínala břicho a teď mám strach, zda jsem neublížila embryjku, jeho uhnizďování nebo jestli když už bylo uhnízděné, jestli jsem tím napínáním a tlakem ho nějak "neutrhla" nebo tak nějak....Vím, možná je to hloupý dotaz, ale....mám strach. Kdo zažil, ten ví a pochopí.... Děkuju všem za rady a podporu🙂! Díky!!

evelinah
21. zář 2016

@itworks Super 😉☺

itworks
21. zář 2016

@lydiee neboj, určitě si mu neublížila, jsou to běžné přirozené věci, embryjko je malinké a hodně vevnitř.Drzim palce, ať se pěkně zavrta 🙂

adelinkkaa
21. zář 2016

@lydiee tak s tou zacpou a chozeni na velkou mam strach porad a to jsem ve 20tt.😄stejne tak jsem to mela i v prvnim tehotenstvi😄

lydiee
21. zář 2016

@itworks Juj, moc děkujuuu 🙂 ...mně to můj rozum taky furt tvrdí, že se nemůže nic stát...ale asi potřebuju, aby mě někdo ujišťoval 😉 !! Díky holky, že jste a jste takové, jaké jste 🙂 !! Strašně moc si přeju, aby se mi konečně, poprvé v životě, hooodně po čtyřicítce, podařilo být maminkou 🙂

lydiee
21. zář 2016

@adelinkkaa Věřím ti to, já s tím nikdy neměla problémy,tak teď mě to nějak rozhodilo...Od teď budu pít a pít jak duha... Tobě i děťátku přeju, ať se vám dobře daří 🙂

adelinkkaa
21. zář 2016

@lydiee dekujem.tohle tehotenstvi si uzivam mnohem vice.jsem fakt spokojena .ty nervy behem ivf zato stoji😉

mandlicka25
21. zář 2016

@lydiee naprosto te chapu! Ja jsem byla dnes a pripadam si jak blazen! Bojim se, aby tam jeste bylo.... co k tomu rict?! Pak si rikam, ze kdyby mely vadit takove drobnosti, tak fakt miminko neceka nikdo a ze se nekdo vic pohne nebo dojde na zachod bez toho to asi nejde, takze se to chce hodit vic do klidu. Jen teda nevim, co budu delat tech 14 nekonecnych dni doma!

tara585
22. zář 2016

Včera jsem byla na kontrole po ET a nedopadlo to...prvně jsem brečela před doktorem. To je tak nespravedlivé...nevlastní sestřenice otěhotněla, ani nevěděla jak, pak celé těhotenství chlastala a malou jí ve 4.měsících vzali (naštěstí pro malou)...a nejen já, ale celé zástupy nás podstupují toto nekonečné martýrium, jenom proto, aby se na nás prcek usmíval z postýlky. No, dám si teď do Vánoc detoxikační očistu - infrasauna, chlorella - a v lednu další kolo. Holky, ono to bude dobré, jenom musíme ještě chvilku počkat...

mandlicka25
22. zář 2016

@tara585 mrzí mě to :(. Vzdycky kdyz vidim ty matky s cigaretami a zanedbanymi detmi, tak mi je z toho smutno a vazne to nechapu. Muzu se zeptat, za jak dlouho se po neuspechu muze zase stimulovat? Ja jsem vcera byla na embryotransferu, odber vajicka a oplozeni bylo v patek. Celou noc mi dnes bylo spatne, zaludek na vode, v brichu jsem mela zvonkohru. Takze celou noc vynervovana, kdybych treba dostala prujem, jestli by to nevadilo embryjku. Je to strasny :(

icharlie
22. zář 2016

@tara585 moc mě to mrzí 😔 Jsem na tom stejně, zítra jdu na krev, ale testy negativní a i ms dorazila potvora pravidelně.
Holky, já jsem tak pitomá, včera jsem byla u astroložky a ta mi řekla, že dítě možná tak za dva roky a navíc s dárcem. A tak přemýšlím, že se na to fakt vybodnu, nejsem si jistá, že do dárce na 100% chci jít, navíc už dvě děti mám. Jen je to hrozný pocit, že to člověk už nikdy nazažije, já jsem spíš rodinný typ a ne karieristka a nějak mi přijde, že teď nevím co s životem. Jsem hrozně vděčná za svoje děti, ale ta touha po dalším je stejná jako po prvním 😔

peterska83
22. zář 2016

Ahoj holky. Mám prosbu. Jsem 11. den po ET a 9. den jsem měla pozitivní těhotenský test - druhá čárka byla ale slabší, tak jsem si ještě ten den nechala nabrat HCG mimo car a 9. den bylo 88,5. 10. den jsem si test dělala znovu a byl také pozitivní, opět se slabší čárkou a dnes 11. den čárka o dost slabší, než ty dvě předchozí. Je možné, že se něco děje? Může ještě embryo odejít s MS, i když bylo HCG pozitivní? Na další krevní test jdu oficiálně do caru v pondělí, tak tam to určitě zjistím, ale samy víte, jak je to čekání nekonečné 😉

verunkadar
22. zář 2016

@tara585 ja měla jít příští týden na vložení zamrazenych vajíček a nepujdu, jelikož má sliznice mě poprvé zklamala ☹ takže budu další měsíc a půl užívat samé léky ☹. Už mi z toho je úplně ouvej ☹. Ztrácím sílu jít dál.

tetalucina
22. zář 2016

@hanyas ahojky, tak co jak si dopadla?

itworks
22. zář 2016

@peterska83 a testovala jsi stejným testem,stejnou citlivosti a z ranní moči?Jestli jo, tak je možné, se bohužel pustilo ☹ Držím palce, aby ne.

tetalucina
22. zář 2016

Ahoj holky, uplne sdilim co psala dzimi o konikovi, vazne je to super ta nase sounalezitost.velice mne pomahate....ja mam prave ted spatnou zpravicku😢volala jsem si kvuli zitrejsimu ketu, museli mi rozmrazit obe posledni emryjka ptz jedno neprezilo a toto dtuhe na tom neni dobre.volat zitra v devet.ja jsem zoufala a nestastna, bylo mi 39,hodne moznosti vycerpanych,a zadna nedopadla, zdravotne jsem na tom spatne ja,manzel je ok, penez to stalo taky dost a ja nevim co dal:(moc neverim v zitrek,ptz mam spis vzdycky smulu....

peterska83
22. zář 2016

@itworks Díky moc za odpověď 😉 Právě, že stejným testem a z ranní moči, proto mě to znepokojilo.....tak uvidíme, zkusím to třeba ještě pozítří a v pondělí zajedu do caru, jen mě zajímalo, jestli s tím nemá někdo zkušenost.....

itworks
22. zář 2016

@peterska83 no právě, že jsem se s tím setkala, dva slabé pozitivní testy po sobě a za 2 dny nic ☹ snad to nebude tvuj případ.

hanyas
22. zář 2016

Ahojky, pomaloucku potichoucku zacinam verit na zazraky. V pondeli hCG 264, dnes 140. Takze si pripadam, jakobych utekla hrobnikovi z lopaty. Uz jsem mela operacni rezim, nejist, nepit a ze me na sal vezmou jeste dnes. Takze sice nemam vyhrano, ale prozatim mam nadeji, ze to odejde samo. Holky, drzte mi prosim pesti, az se hCG riti k nule...

peterska83
22. zář 2016

@itworks Děkuju Ti moc za podporu, po třech letech by to bylo krásný, kdyby se povedlo, tak doufám, že ještě není všem dnům konec 😉 Ať se daří i Tobě!

hanyas
22. zář 2016

@tetalucina kocko, hlavu vzhuru. Ja si taky vzdycky vsechno vyzeru az do dna a dnes to dopadlo dobre (aspon pro dnesek). Takze zitra budes mit kliku TY! 🙂

dzimi
22. zář 2016

@tara585 to mě mrzí :(

@icharlie a nepřemýšleli jste o adopci? Když už dvě vlastní máte?

@verunkadar neztrácej naději kočko

@peterska83 držím pěstičky, ať je to jen jedním testem, uvidíš v pondělí ;)

@tetalucina tož mrazáčku pochlap se, ale ty též, ještě není všem dnům konec přeci...já su např o dva roky starší....a šla jsem do IVF i po 39tce

@hanyas Tak to je super zpráva v nepříliš super situaci, tak přeji, ať je na další kontrole o hodně nižší, ne-li nulová nebo ať do další kontroly dojde mrcha :-*

hanyas
22. zář 2016

@dzimi nazvala jsi to presne... dekuju, dekuju, dekuju :-*

dzimi
22. zář 2016

jinak holky já su takový plašan, že jsem si vyžebrala vyšetření HCG z krve u svého gynekologa, když mi to Pronatal nedá a když si mám teprve v pondělí tj 26.9 17 dní po transferu volat na první kontrolu a to jen ultrazvukovou na 3.10 .... mě to příjde jako neskutečně dlouhá doba, nedá se to vydržet

tetalucina
22. zář 2016

@hanyas diky hanyas😚jsi uzasna.
@dzimi mas pravdu, ale ted proste nedokazu zastavit slzy a nejak rozumne premyslet:(

dzimi
22. zář 2016

@tetalucina - hele i slzy jsou někdy potřeba, člověk si uleví a vyplaví to ze sebe....ale pak se usměj a věř, že to dobře dopadne

itworks
22. zář 2016

@hanyas tak to je dobře, že se to snižuje, konečně nějaká uleva, ze?

icharlie
22. zář 2016

@dzimi no uprimne asi ne. Vzdy jsem si chtela adoptovat, nez jsem mela sve deti a ted mam asi strach, aby to nasi ridinu spis nepolozilo. Zni to divne vim, ani u vlastnich si clovek nemuze byt jisty budoucnosti. Asi bych si ani nevytvorila takovy vztah, jako kdyz si projdes tehotenstvim, porodem a vubec, kdo zna, vi. Navic si v sobe asi nesu i to, ze nas partner i jeho rodina prijali za vlastni, chovaji se k nam uzasne a asi bych jim rada dala i jejich "vlastni" vnouce, kdyz krome mych deti zadne nemaji. Asi to moc resim,no 🙂

hanyas
22. zář 2016

@itworks to teda jo. Ale vyhrano jeste neni. Zase musim cekat do pondeli...

Strana