icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
22. zář 2016

@hanyas to s takovou dostaneš medaili za statečnost a za to čekání 🙂 Ale jde to správným směrem, tak to je hlavní.

hanyas
22. zář 2016

@itworks je to fakt sileny, jak se to tahne... manza uz je natesenej, ze uz je to v poradku, ale ja jsem porad ve strehu. Stat se muze cokoliv... :-/

peterska83
23. zář 2016

@dzimi Tak to jedním testem asi bylo, dnes už je čárka zase silnější a protože jsem to nevydržela, zašla si na odběr jako samoplátce a dnes 23.9. je hcg 149,5.a 20.9. bylo 85,5, tak nevím, neroste ob dva dny dvojnásobně, ale alespoň to budu mít v pondělí s čím porovnat, to už jdu na test do caru 😉

tetalucina
23. zář 2016

Ahoj holky,tak mi preci jen stesti pralo a rozhodne i diky vam, mrazacek se do dneska vzchopil a prave mi ho zavedli🙂tak ted se budu modlit at mi to vyjde
:-* :-* :-*

peterska83
23. zář 2016

@tetalucina Přeji hodně štěstííí, ať se brzy zahnízdí a už tam zůstane 😉

dzimi
23. zář 2016

@peterska83 drzim pesticky at sili a HCG roste ;)

@tetalucina no vidis ;) supeeeer, tak at se spuntikovi u tebe libi a co nejdriv se zavrta ;)

tetalucina
23. zář 2016

@dzimi
@peterska83 dekuju moc moc moc☺

itworks
23. zář 2016

@tetalucina držím palečky, ať se mu u tebe líbí 🙂

itworks
23. zář 2016

@peterska83 to je dobře, že to byl blbý test 🙂 zezačátku to hcg neroste tak rychle, hlavně, že stoupá 🙂

tetalucina
23. zář 2016

@itworks diky
:-* jsem stastna,ale zaroven mam sileny strach, a to jsem pred tim nemela,snazila jsem se byt pozitivni...,co ty?nemelas dnes kontrolu?

mandlicka25
23. zář 2016

@tetalucina to je hezký, držím palce

hanyas
23. zář 2016

@tetalucina tak to mám velkou radost! 🙂 přeju ti, ať se drobek pěkně zavrtá a ať ti to čekání rychle utíká! 🙂

tetalucina
23. zář 2016

@hanyas ahojky, dekuju☺jak se citis?kontrola az v pondeli vid?tak si uzij vikend🙂

hanyas
23. zář 2016

@tetalucina dnes jsem vcelku v pohodě. Snažím se věřit, že už to bude dobrý. Takže jsem se po dlouhé době zase i s chutí a dosyta najedla 🙂 snad na mě v pondělí nebudou čekat zlý zprávy...
jaký sis naordinovala režim? Ležíš nebo děláš jakoby nic? 🙂

tetalucina
23. zář 2016

@hanyas jeste lezim v caru, pak pojedu domu a lehnu si, dbes chci rozhodne odpocivat🙂...jj to uz v po bude dobry🙂

hanyas
23. zář 2016

@tetalucina tak příjemné odpočívání a kdyby cokoliv, ozvi se 😉

itworks
23. zář 2016

Dnešní výsledky krve jsou 24 300 hcg, ve středu byl 18 000. Mé "mimi" se rozhodlo, že prostě nebude tabulkové a že hcg se prostě nezdvojnásobí a že mě musí strašně napínat 😀 zatím to prý nevadí, důležitá bude kontrola v úterý. U takového hcg už by měl jít vidět plod nebo hlavně žloutkový váček. Tak doufám, že mě mile překvapí a že ukáže vše najednou a vytře nám zrak. Dokud ho neuvidím, nemůžu se ani trošku radovat.

hanyas
23. zář 2016

@itworks aspon trosicku se urcite raduj 🙂 prcek chce byt celebrita, tak dela cavyky 🙂 a to hCG je velikansky. To uz se snad ani dvojnasobit nemuze, ne? To musi lezt pomaleji, ne? 🙂

itworks
23. zář 2016

@hanyas já se bojím ještě radovat 😒 jo, hcg velké, ale minulý týden byl "jen" gestační váček - dutinka a nic v ní. Jako, že při takových hodnotách by už mělo jít vidět víc, no. To je ale strašně individuální ty hodnoty a rozmezí, tak to neřeším. Já ale věřím, že už se příště ukáže. Jinak už mám od včerejška žaludek na vodě jak po flámu. Nedej bože muset otevřít ledničku, to mě vždy natáhne (i když je čistá) 😀 😀 😀

hanyas
23. zář 2016

@itworks to bude znameni 😀 ja jsem se dnes pobavila. V praci jsem hrozna senzace. Nikdo (krome sefa) nevi, co mi je, takze kolegyne slepice uz me skoro pohrbivaji 😀

itworks
23. zář 2016

@hanyas ty už jsi v praci, jo.Uz ti asi dětičky chyběly 🙂 aspoň myslíš na něco jiného.

hanyas
23. zář 2016

@itworks právě, že nejsem. Ale dnes jsem to šéfovi volala, že v pondělí ještě nepřijdu. Pořád to posouvám a ženský už jsou u vytržení, že nic neví :D na děti se těším 🙂 se mi ty prázdniny o měsíc protáhly a už bych fakt chtěla do práce, než se stresovat s "tímhle"...

itworks
23. zář 2016

@hanyas jo tak, si stojím na vedení :-P to víš ženský kolektiv je slepicarna 🙂

hanyas
23. zář 2016

@itworks to si piš 🙂 doufám, že už mě v CARu brzy pustí do práce 🙂 a že si stojíš na vedení? Čemu se divíš - JSI TĚHOTNÁ! 😀 :-P

mandlicka25
23. zář 2016

@hanyas teď jsem se pobavila :D. Ja bych rekla, ze me pohrbivaji na vice mistech :D.

tetalucina
24. zář 2016

Holky ahoj, zase potrebuju zklidnit, vcera v poledne ket, cele odpolko jsem odpocivala, dnes dopolko jsem ale uz na nohach....a neuvedomila jsem si a zvedla tasku s nakupem, manzel me hned upozornil.....po o jsem nasla malinkatou kapku spineni, tak uz zase vzorne lezim...neznamena to nic,ze ne??fakt plasim,ale to by urco chapete🙂dekuju a pekny vikend preju😚

itworks
24. zář 2016

@tetalucina já bych řekla, že neznamená.Pokud ta taška neměla více jak 10 kg :-P treba se mimis už zavrtava 🙂

mandlicka25
24. zář 2016

@tetalucina ja jsem zase nervozni, ze zadna kapicka nebyla. Doufam, ze to neni podnimkou pri zavrtavani :(

mandlicka25
24. zář 2016

Ahoj holky, muzu se jeste zeptat, jak jste to mely po embryotransferu s vychazkami? Setricka mi rekla, ze 14 dni nemam narok, mam pocit, ze uz mi zacina hrabat, diky

pajala
24. zář 2016

@mandlicka25 ahoj me je napsaly hned jak mi dávaly neschopenku.

Strana