Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@dzimi dekuju🙂
@mandlicka25 já jsem měla taky o prvního dne 6 h, mohla jsem se je rozdělit jak chtěla.To musí být hodně blbe, když ti je vůbec nedali, to nechápu, neřeknu kdybys měla chribku nebo něco podobného.
prosim, reknete mi, ze nejsem sama, kdo chodi do prace, pomoooooc
@mandlicka25 ja mela PN hend od odberu a vychazky hned, vlaatne sama nechapu, podle ceho se to urcuje, u minule PN jsem je mela az po trech dnech a na rizikovce u dcery taky az po 14dnech (nejaka karanten), pritom mi nic nebylo. Chapu, ze uz ti je to dlouhy, ja zacala z nudy plest obleceni pro deti kamaradek 🙂
@dzimi nejsi. Ja taky chodila a stále chodím normálně do práce.
Diky holky, totiz i skorotchyne do me stale huci, proc jsem nezustala doma :/
@dzimi ahoj, já taky chodím od zacatku do práce a už budu v 8tt 🙂 dělala jsem všechno kromě tahání těžkých věci nad cca 7kg..uklizela, běhala... při předchozích dvou pokusech jsem se chovala stejně a nevyšlo to.. já si myslím, že to nejvíc záleží na kvalitě embrya..předtím jsem je neměla vyšetřený a teď jo a dali to nej 🙂
Ahoj, můžu se k vám přidat? Na KET jsem byla v úterý a to čekání je už občas s dlouhé... 😉 tak jsem vás začala číst.
@mandlicka25 nyní na neschopence nejsem, ale minule jsem byla a dali mi hned vycházky 5-6hodin za den...
@dzimi také chodím do práce 😉
@panbaf jsem ve ctvrtek tahla z prace notebook a nakupa dobihala jsem celkem kus k autobusu, aby nedojel...doma na vaze zjisteno 9 kilo..noo priste nenakupuji
@77lentilka diky i vam obema za ujisteni, ze prace v poho.
Si prave myslim tez, ze to nevylezim, ze dulezita je kvalita, nacasovani a psychicka pohoda pak. A ja zustat doma na neschopence, tak se zblaaaazniiiim
@77lentilka ahojky, já byla až v pátek, tak jsi na tom o kousek líp🙂 takže chodíš do práce? a jak se cítíš? budeš testit nebo vydržíš do krve? já měla dovču v pátek a zítra už jdu do práce, ale míním se šetřit, takže nějaké volno ještě tento týden plánuji🙂
@77lentilka @tetalucina Ahojky, já byla v pondělí na KETu, tak si můžeme držet palce navzájem 🙂 doufám, že to u mě do třetice již dopadne dobře. U předchozích dvou jsem měla neustále bolesti v podbřišku jako před MS, bylo mi špatně, pokud jsem nebyla najedená, takže jsem se pořád něčím ládovala. Teď je to trochu jiné, zaprvé jsem v pátek trochu zašpinila, nejdřív jsem se vyděsila, ale pak jsem začala doufat, že se prcek zavrtával do peřiny 🙂 od té doby je ale vše v pohodě, břicho mě občas pobolívá, ale spíš jako při ovulaci, takové pnutí vaječníků... špatně mi teda zatím není. Jinak já chodím normálně do práce, jen dva dny po KETu jsem zůstala doma, ale neproležela jsem to celé na gauči, takový normální režim, jen jsem si dávala pozor na zvedání těžkých věcí a nikde jsem nehopsala :D
Já jsem po prvním transferu a kdyz to vidim, tak bych priste urcite 14 dni doma nebyla. Rekli mi to jako samozrejmost a rovnou na celou dobu napsali neschopenku. Po odebrani vajicek jsem pak dva dny byt doma musela, protoze jsem mela silene bolesti, pri blbym pohybu jsem se dokonce i rozbrecela. Ted na sobe nic nepocituju, jedine a to pocituju hodne, ze mam zvetsena a bolestiva prsa a bradavky. Dnes jsem je mela i takova rozpalena, uvidime. To cekani bude jeste dlouhy. Ted premyslim, jestli si mam udelat test driv, nez pujdu na testy, abych tusila...
Holky moje, zitra mi prosim drzte pesti! A ktera muzete, tak si na me v pul 8 vzpomente a zkusime to hCG spolecne silou mysli srazit co nejvic k nule 🙂 🙂 🙂
@hanyas já budu určitě! Držím pěsti a drž se!
@hanyas ahoj, jsme s tebou 😚
@dzimi neboj, to zvladneme, sedim v kanclu, ale jako bych sedela s vami🙂
@tetalucina kujiii
Po odberu, vysledky mi pry zavolaji az zitra :/
@dzimi to je tak blby cekat az do zitra:((
@dzimi vadi mi to cekani cim dal vic:(...drz se🙂
@itworks
@mandlicka25
@evelinah
@tetalucina
To cekani me fakt zabije. Dnes se doktorka tvarila jako ze nevi co se mnou. Kroutila hlavou, ocima a ze uvidime podle krve. At se pry jdu najist a projit. Copak do sebe ted neco dostanu? Ani Ň... :-\ mezi 12. a 13.hod budou vysledky, tak jsem zase napnuta... pry jsem nestandardni pripad... jak taky jinak, ze... ☹

@tetalucina taky to mohl byt jen dozvuk zavadeneho katetru. Neboj
@mandlicka25 hmmm tak to nepovim, ja sem mela neschopenku jen na den pred transferem a na den transferu
Jinak jsem trosku spinila dva dny po transferu, nedarilo se jim zavest katetr, tak me tam opakovane mucili a nechali si zavolat i primnare, ktery to pak konecne napodruhe dal :/