icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

mandlicka25
26. zář 2016

@hanyas myslim na tebe :*

dzimi
26. zář 2016

@itworks , @tetalucina , @hanyas - holky díky moc...nechápu to, že výsledky až zítra a ani si nemám já volat, mám čekat, až mi zavolají oni :(

@hanyas Teda ty ti dávaj kočko....drž se, jsme s tebou.

Jinak dnešní testík je o hodně silnější než včerejší, dá se říct, že testovací čárka překonala kontrolní, tak snad je vše v pořádku .... tfuj tfuj tfuj
Je to jen mobilovka
Já se zblázním 🙂

tetalucina
26. zář 2016

@hanyas ach jo, ty to teda taky nemas lehky:(ale snad uz odpolko budou moudrejsi🙂

hanyas
26. zář 2016

@dzimi nadhera! 🙂

itworks
26. zář 2016

@hanyas vydrz holka, posouváme cas s tebou 🙂

hanyas
26. zář 2016

@tetalucina uz mi z toho zacina hrabat. Kdyz zacinam mit pocit, ze to bude dobry, rychle me zase postavi nohama na zem :-/

hanyas
26. zář 2016

@itworks tak tlacte 🙂 nejak se mu nechce 🙂

itworks
26. zář 2016

@dzimi hezkyyy 🙂 krev bude krásně pozitivní 🙂

dzimi
26. zář 2016

@hanyas díky moc kočko, tobě jí přeji zase krásně negativní teď....bože to je divné 🙂

ale příště a to velmi rychle zas krásně pozitivní ....

dzimi
26. zář 2016

@itworks díky moc za podporu

A ty jdeš na kontrolu teď kdy? Držííím, ať už se špuntík předvede v celé kráse a nechá i krásně vyfotit....a přestane hrát na schovku

tetalucina
26. zář 2016

@hanyas tomu naprosto rozumim:(vytahla bych te na obed, aby ses taky koukala najist a taky by ti to uteklo🙂...ja uz to v praci balim a jedu domu, tady se na me toho moc vali a ja chci byt tech par dni v klidu.....je zvlastni jak to ted jinak prozivam nez pred mesicem, pred tim jsem verila a byla v poho, ted teda verim taky, ale pozoruju se, hlidam se, porad neco procitam, abych si dodala vetsi nadeji a samozrejme pri tom ctu i o zklamani:(uz se mi o tehotenstvi i zda🙂

hanyas
26. zář 2016

@dzimi taky si pripadam divne, ze chci negativni krev 😀 bohuzel je to tak. Moje v soucasnosti nejvetsi prani 🙂

hanyas
26. zář 2016

@tetalucina ono je lepsi neco malo vedet. Aspon v tom clovek neni tak ztracenej. Ale nesmi se to prehanet 😉 takze odpocivej a davej na sebe pozor 🙂

mandlicka25
26. zář 2016

@dzimi to je krasny! Moc gratuluju! Muzu se zeptat, za jak dlouho si testovala?

itworks
26. zář 2016

@dzimi no právě že zítra, jako se těším a zároveň se strašně bojím, aby se už ukazal.Ale snad jo, žádne problémy nemám, tak se tim uklidnuji.

dzimi
26. zář 2016

@mandlicka25 Ahoj, já jsem prvně testovala 6tý den po transferu 5ti denní hatchující blastocysty a už tam byl dušík - 8mý den po ET už tam byla regulerní čárka.
Dneska je to 17 dní po ET a 22 dní po odběru a oplodnění čili 22DPO
a děkuji, snad bude vše v pořádku....strach z předchozího ZT je děsný

@itworks tak tfuj tfuj tfuj, ať je vše, jak má být

hanyas
26. zář 2016

HCG 25!!!!!!! Zda se, ze se s tim telo vyporada samo 🙂 dekuju moc, ze jste na me myslely, devcatka! 🙂 :-*

dzimi
26. zář 2016

@hanyas supeeeer, tak jen tak dal

itworks
26. zář 2016

@hanyas super, snad už si tentokrát můžeš oddychnout 😉

hanyas
26. zář 2016

@itworks úplně ne, ale trochu to ze mě spadlo 🙂 Teď zase zatneme pěsti na zítřek... pro tebe a mimouška 🙂

tetalucina
26. zář 2016

@hanyas mám radost🙂

tetalucina
26. zář 2016

@itworks těším se na zítra na pěkné zprávičky🙂

itworks
26. zář 2016

To se zas budu zítra klepat na koze jak ratlík, minule mi málem vyskočilo srdce 😀 😀 😀

mandlicka25
26. zář 2016

@hanyas Jupí! :*

salenas
26. zář 2016

@hanyas tak hurá, nemusíš do nemocnice, to je moc dobře !

mandlicka25
26. zář 2016

@dzimi Tak to jsi byla odvážná takhe brzy. Já jsem dnes 6 den po transferu a nedala bych to, ale je ještě brzy. Jak je to s výsledky krve ty řekne doktor nebo se je dozvíte po telefonu? Protože bych se případně nerada sesypala doktorovi v ordinaci. Přemýšlela jsem, že asi nejlepší by bylo si test udělat nekdy příští týden s přítelem doma, abych na to nebyla sama. Ale musím myslet pozitivně! Chvílemi to jde a pak zase ne...

hanyas
26. zář 2016

@salenas jeste to nech i zakriknout, ale vypada to konecne nadejne 🙂

dzimi
26. zář 2016

@mandlicka25 Mno já v Pronatalu to mám bez odběrů krve - 9.9. transfer a až 25.9 jsem měla testovat a dnes tj. 26.9 objednávat na kontrolu 3.10
Když jsem se zeptala na odběry, tak mi řekli, že netřeba, že stačí jen ten TT z moči.
Čili mám od Pronatalu první návštěvu po transferu až za 24 dní tedy 29 dní od oplodnění. Zas by na UTZ již mělo být něco vidět.
Jsem četla, že jinde 14 dní po transferu dělají odběry....no tu nic :(

tak jsem se objednala na dnešek na odběr u svého gynekologa.

Přeji ti, ať najdeš dvě čárky 🙂
Jojo, riskla jsem to...ale ono je asi jedno, jestli je to takhle brzy nebo později, já naopak chci vědět, kdyby to bylo jen biochemický, abych věděla, že otěhotnět můžu, že je problém jinde :(

mandlicka25
26. zář 2016

@dzimi To slyším prvně, že by nebyl odběr. Jak píšeš, mám jít na krevní test 14 dní od transferu.

Ale jak čtu, tak vidím, že hodně věci mají kliniky jinak. Nejvíc mě překvapila asi doba klidu po transferu. Já jsem ležela dvě hodiny s podloženým zadečkem na pokoji a jinde prý se odchází po 15 min. To samé mlný močák při transferu. Chytře jsem se dočetla, že má být plný a hned na klinice mi řekli, že se mám hlavně pořádně dojít vyčůrat, protože pak dvě hodky musím ležet.

tehulka1167
26. zář 2016

@dzimi max dalnice jako jsem mela Já. 15 po Ket jsem mela Hcg 3602 . Když jsem šla na první ultrazvuk týden po tom co jsem mela testovat už bylo všechno vidět včetně srdicka. To budeš Mít taky urcite. Jinak jsem taky Pronatalova 🙂

Strana