icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
26. zář 2016

@dzimi a ano u nás v Pronatalu se nechodí na krev rovnou na utz. Já si nechala vzít krev u obvodaka.

dzimi
26. zář 2016

@mandlicka25 Já se na něj přímo i ptala a bylo mi odpovězeno, že ne.
No v Pronatalu se zas leží na břiše, mělo by hodinu, ale některé holky, co byly se mnou, odešly asi po půl hodině.
Já s ohledem na opakované vkládání katetru jsem jediná zůstala na zádech a ležela nejdýl
A s močákem, došla jsem na kliniku a musela jít na záchod a dostala jsem vodu, kterou jsem měla postupně pít, než jsem přišla na řadu s transferem, tak jsem myslela, že se počůrám

dzimi
26. zář 2016

@tehulka1167 kéžby, kéééžby.....a díky moc za podporu
Teď mám navíc pocit, že na mě něco leze....ach jo

No já si volala obvoďačce a její sestřička mě poslala k šípku - teda ke gynekologovi.
Tam jsem byla dneska ráno, ale že výsledky mi zavolají až zítra a to jsem právě zjistila, že mají odpolední :( Takže výsledky až zítra po poledni....samé čekání, samé čekání....

pipi39
26. zář 2016

@dzimi no oni delaji ten mocak podle mne kuli ultrazvuku. U nas vkladaji bez ultrazvuku a vzdy se mam vycurat pred transferem abych vydrzela co nejvice v klidu odpocivat 30min min.

tehulka1167
26. zář 2016

@pipi39 v Pronatalu to dělají a říkali nám pro to, že se naprimi děloha a je to dobře vidět ten katetr . Takhle mam to řekli. No u mého posledniho transferu neviděli nic. Byla jsem málo napít a.

dzimi
26. zář 2016

@pipi39 no jesteze v Pronatalu delaji, pac doktorce se nedarilo protlacit katetr deloznim hrdlem ani po nekolika pokusech, nastoupil primar a ten napodruhe dal...a prave neustale kontrolovali na UTZ

77lentilka
26. zář 2016

@mikovdvo mi tak průběžně pobolívá v podbřišku, ale to i při minulých transferech, které byly negativní, jinak žádné příznaky nemám. Na testování se chystám asi ve středu

77lentilka
26. zář 2016

@tetalucina jinak se cítím dobře, v pohodě. V den transferu doma,volno druhý den práce z domu, pak už normálně 🙂

77lentilka
26. zář 2016

@dzimi to vypadá super, ten test!😃 Tak si myslím, že zítra musíš dostat dobré zprávy! Ale je to tedy opravdu zvláštní čekat do druhého dne....

77lentilka
26. zář 2016

@hanyas to mi mrzí, že to tentokrát dopadlo takhle komplikovaně... ☹ držím pěsti, ať to klapne příště!

@itworks zítra hodně štěstí!😃

itworks
26. zář 2016

Holky děkuji, že na mě myslíte, zítra dopo se ozvu 🙂

tehulka1167
27. zář 2016

@itworks tfuj, tfuj 🙂

hanyas
27. zář 2016

@itworks tfuj, tfuj, tfuj! 🙂

hanyas
27. zář 2016

@77lentilka jsi hodna. Musim doufat v lepsi zitrky. Jako vsichni tady 😉

tetalucina
27. zář 2016

@mandlicka25 ahoj, tak u nás v caru, ležím dvě hoďky po transferu, ale múžu se jít po něm vyčůrat, před tím žádná příprava, automaticky nabízejí neschopenku na 14 dní než se jde na krev.

tetalucina
27. zář 2016

@mandlicka25 cítím se podobně, dnes čtvrtý den, snažím se být v poho a hlavně se nesrovnávat s předešlým et....byla jsem rozhodnutá netestotvat, ale nevím jak vydržím, pak se bojím zklamání a taky nevím kdy, když jsem dostala pregnyl a ten to ovlivňuje:( tak neboj zvládneme to 🙂

itworks
27. zář 2016

Tak nemám vůbec dobré zprávy, je to těhotenství bez plodu- anembryola, hch roste, dutinka roste, ale plod se už nejspíš neobjeví. Dle utz 6+3, počkáme jeste do pondělí, jestli nebude změna.Jinak vysadit utrogestan a čekat, jestli se tělo poradí samo.Proc jsem vůbec otehotnela, když to bylo od začátku špatně ☹☹☹ Snad nebudu muset na revizi.@ Hanyas tak jsme si to "vyzrali " obě :'(

hanyas
27. zář 2016

@itworks to snad ne?! 😢 třeba se ještě objeví! Vždyť to vypadalo TAK slibně! Do pondělí je dlouhá doba... ještě se to může v dobré obrátit. Budu na tebe moc myslet! Fakt nevím, co jsme komu provedly, že nás osud takhle zkouší ☹

77lentilka
27. zář 2016

@itworks to mi moc mrzí...... ☹

itworks
27. zář 2016

@hanyas děkuji moc, ale už i dr říkala, že to vypadá špatně. Že tam není ani náznak ničeho. V pondělí mě vezme prý ještě na lepší utz, ale moc šancí mi nedává a já si už vlastně taky ne ☹ ano zázraky se dějí, ale... jsem jen zvědavá, jak se mi bude dlouho snižovat hcg, když je docela vysoké. Jestli není revize nejrychlejší řešení. Ale už jsem s tím více méně smířená. Ještě, že MY ženské jsme tak silné, chlapi by to nezvládli.

ellisabetha
27. zář 2016

@itworks ahoj to znám. Taky si říkám,proč se to povedlo,když to nakonec stejně nedopadlo.😕 držím palce a hodně sil přeji. Ja uz jsem po revizi.

hanyas
27. zář 2016

tak se mi zdá, že je na čase, aby tu smůlu tady někdo prolomil. Co nejdřív... ☹

dzimi
27. zář 2016

@itworks zlaticko to me strasne moc mrzi, drz se

itworks
27. zář 2016

@ellisabetha ☹ tobě taky přeji to stejné. Tak dlouho nám to trvalo, měla jsem jít na druhé ivf a stal se "zázrak" vlastně už nezázrak. Na revizi mě zatím dr nežene, že zkusíme čekat, ale jak dlouho to může trvat, že?

salenas
27. zář 2016

@itworks pokud se budeš moci vyhnout revizi, udělej to ! tělo je teď pohnojené hcg hormonem a klidně můžeš otěhotnět příští měsíc znovu. Ale jak říkají holky, do pondělí daleko a třeba to fakt bude dobré !!!!!

itworks
27. zář 2016

@salenas jo, to jsem si taky myslela u minulého zamlklého těhotenství, že se povede hned a houby. Teď to je přesně 2 roky, stejný termín porodu a stejně je to v háji. Omlouvám se, ale já už to dnes pozitivně nevidím. Zítra se možná trochu oklepu.

itworks
27. zář 2016

Holky, děkuji všem za podporu, dnes už nic pozitivního nenapíšu, tak už si dávám dneska oddych od MK, abych ještě na Vás nepřenesla můj pesimismus.

katka865
27. zář 2016

@itworks ahojky taky me to moc mrzi. Budu ti drzet pesti at se v pondeli ukaze. Treba bude videt na lepsim pristroji.

Holky ale ted uz jenom dobre zpravy - vsichni a povinne!

tetalucina
27. zář 2016

@itworks to snad ani není možné:(( je mi to moc líto, přeju hodně sil do pondělka.drž se.

mandlicka25
27. zář 2016

@tetalucina musíme to nějak zvládnout, já se nejvíc bojím toho případného zklamání. Já jsem byla minulou středu takže zítra to bude týden, pregnyl taky beru a ani nevím, že ovlivňuje výsledek! Pozitivně nebo negativne? To by pak ten domácí test neměl smysl? Mám ho brát celých těch 14 dní až do testu! Držím palečky a pevné nervy! Já už to doma nemůžu vydržet :p

Strana