Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak holky netestovala jsem, nechám to až na ty krevní testy, takže výsledek ve sředu...
@mandlicka25 jsi dobrá, že to vydržíš až do té krve! 🙂
Ahoj holky, ja nevydrzela, ale bylo to az ted v poledne a bohuzel nic:(jsem 9 den a zase spinim:(
@tetalucina muze byt brzy :*
@77lentilka nejsem, jsem posera 🙂
@tetalucina To ještě nic neznamená. Jak píše mandlicka, může být brzy a taky ranní moč je ranní moč 🙂 takže neztrácej hlavu a vyzkoušej příště :-*
@mandlicka25 diky mandlicko, budu jeste doufat🙂
@hanyas jj diky, zkusim ranni🙂 uz jsem si procetla par prispevku,ze je brzy🙂tak jsem si slzy otrela a doufam🙂
@tetalucina a že špiníš? Já taky špinila a bylo to tam (že jinde než mělo, to už je jiná pohádka). Dokud nebudeš mít výsledky z krve, nemůžeš si být jistá ničím. Tak hlavu vzhůru! 😉
@itworks drzim pesti na zitrek🙂
@hanyas jj to spineni beru🙂i kdyz minule jsem nespinila vubec, celkove to mam ted trosinku jiny nez minule,ale ten test me dcl nalomil:(koupila jsem si dnes dalsi tak zase zkusim, ptz do patku daleko🙂a jak uz nekdo zminoval ten tlf z caru, ze zase nic, mi taky neni vubec prijemny:(
@katka865 pro mě to teď není pozitivní, ptz teď je to potreti, co jsem otehotnela spontánně a stejně všechno spatně ☹ takže necháme udělat nový spermiogram, jestli se zlepšil a raději teda ivf, kde vím, že do mě dají krásné vyvíjející embryjko než dojde k oplodnění tou nejhorší možnou spermií.
@tetalucina já teda nevím, ale myslím si, že pokaždé to může být úplně jiný. Logicky - na každý embryjko, který je jedinečný, může přece tělo reagovat jinak... 😉 Budeš testovat už zítra?
@hanyas asi jo, neda mi to, ale zaroven i 10 den muze byt brzy;)a s tou jedinecnosti mas pravdu;)ja jsem i rada, ze je to jinak, uz bych treba vysilovala, kdyby to bylo stejny a stejne na prd,...ale uz aby byl patek🙂v kolik jdes zitra k dr?ses porad doma vid?
@tetalucina já jdu až v úterý (zase ráno na krev a utz a odpoledne pro výsledky) 😉 tak zítra budu držet pěsti pro štěstí 🙂
@hanyas dekuju zlato;)pekny vecer
@tetalucina tobě taky! Pěkně se na to vyspi 🙂
@hanyas ahojky, tak strach byl vetsi a netestovala jsem🙂az zitra treba🙂
@tetalucina tak jo 🙂 je to jenom na tobe...ale nervozni jsem i ja 😀
@tetalucina tak koukám, že jsme na tom podobne 🙂
@hanyas
@mandlicka25 holky moje
😚vcera jsem si dva testiky koupila, tak treba zitra a ve ctvrtek a v pa krev🙂citim se hezky a doufam,ze by to ted uz mohlo vyjit,ale fakt jsem rano dostala strach ze zklamani a z toho co by bylo:(
@tetalucina hele...at to bude jak to bude, bude to tak, jak to ma byt. 😉
@hanyas to je sice pravda,ale urco chapes,ze se tim neuklidnim,kdyz nemam dobre vyhlidky:(
@tetalucina chapu. Vsak jsem si tim jednou prosla a netusim, jak to budu snaset priste. Je to strasnej zaprah na psychiku. A hlavne... ta touha po miminku... moc ti fandim, at to vyjde. Potrebujeme tu vsechny nejakou dobrou zpravu! 🙂

@evelinah jo, už to je lepší, člověku stejně nezbývá nic jiného, než zapomenout a myslet na další snažení. Včera už mě dost nepříjemně bolelo břicho, tak jsem vysadila utros a čekám co bude, i jsem trochu zaspinila, tak jsem si říkala sláva, už je to na dobré cestě a teď zas nic, ale břicho stále bolí, tak snad se to už vstřebava, ale pochybuji, že by to šlo tak rychle.V pondělí asi uvidíme dle utz nebo i krve, stejně by se zatím jen vysadily léky a čekali na vstřebání a zda bude klesat hCG.