icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
1. říj 2016

@klarka011 těžko říct. Někomu leze hcg pomaleji a nebo to muže byt biochemicke tehu.

mikovdvo
1. říj 2016

@tetalucina já teda náladové stavy nemám vůbec (díkybohu), chodím do práce a jsem prostě v pohodě, akorát se trošku víc pozoruju. Proto se právě i tentokrát musím víc hlídat, při minulých pokusech mě dost pobolívalo břicho, bylo mi špatně, teď nic, až na to mírné zašpinění. Neříkám, že mě břicho nepobolívá, ale je to spíš takové ojedinělé popíchnutí, většinou, když se třeba zvednu ze sedu, nebo popoběhnu na bus a poslední dva dny jsem teda dost unavená, že třeba i odpoledne usnu, což by se mi normálně nepodařilo... takže zaplaťpánbůh s partnerem v tomhle směru v pohodě... jo a na ten test fakt kašlu, počkám na úterý na krev... když by se mi tam objevila čárka a pak mi krev vyšla negativní, tak to by byla větší hrůza, než si vyposlechnout v telefonu zas tu stejnou větu...

mikovdvo
1. říj 2016

jen se chci zeptat na pojem biochemické těhotenství... to je jako pozitivita po píchnutých hormonech? a dělá to jen Pregnyl, nebo se to prostě občas vyskytne nezávisle na lécích?

klarka011
1. říj 2016

@tehulka1167 takhlen to u mě zatím vypadá hrozně se bojím nepřijde mi ten nárůst nějak velký :(

mikovdvo
1. říj 2016

tak už jsem si to biochemické našla... pro mě další důvod, proč radši netestovat...

mandlicka25
1. říj 2016

@tehulka1167 tak to bude tepreve 11 den, to je asi brzy..

klarka011
1. říj 2016

@mandlicka25 já vím říkám si to taky ale při minulém ketu jsem už 11cty den měla už docela hezky zabarvenou tu čárku ...:( asi si nebudu dělat nějaký naděje ať potom nejsem zklamaná ještě víc zklamaná nez teď sem :(

kolbena
1. říj 2016

@klarka011 a jak to při tom předešlém pokusu pokračovalo dál,jestli se můžu zeptat?

tehulka1167
1. říj 2016

@klarka011 tak to nevypadá uplne špatne. Já osobne bych kupovala testy dr.max.

klarka011
1. říj 2016

@kolbena já jsem předtím byla mimodelozne těhotná takže v 5tt mi praskl vejcovod a měla jsem krev za dělohou a s velkými bolestmi jsem jela hned do nemocnice kde mě hned vezli na sál a přišla jsem o vejcovod:(

klarka011
1. říj 2016

@tehulka1167 snad ne tohle byli testy od gs ale manžel mi jel koupit testy od dr.maxe tak uvidím zítra zkusím testovat s nima ...

tehulka1167
1. říj 2016

@mikovdvo ne biochemicke tehu znamena,ze se embryo na chvilku chytlo a pak odchází.

tehulka1167
1. říj 2016

@klarka011 Já myslím, že to je na Dobrý cestě 🙂

tehulka1167
1. říj 2016

@klarka011 Já bych řekla, že ten poslední test je silnější.

klarka011
1. říj 2016

@tehulka1167 děkuji potřebovala jsem to slyšet me se taky zda ale strašně malinko ale moc děkuju 🙂

mandlicka25
1. říj 2016

@klarka011 je silnejsi :* kolikaty je to den?

dzimi
1. říj 2016

@klarka011 delej si testy obden, kazdy den ten rozdil nebude mocvelky. A ja bych rekla, ze sili hezky. Se jukni na me testy...prvni 3 jsou 6, 8,10 po ET...az pak zacaly o dost vic silit. Neboj a bud trpeliva

klarka011
1. říj 2016

@mandlicka25 děkuju snad máte pravdu ...dneska to je 11cty den a to je i ten poslední test

klarka011
1. říj 2016

@dzimi určitě udělám v úterý mám testovat oficiálně tak uvidíme jak to dopadne pak 🙂

kolbena
1. říj 2016

@klarka011 tak to mě moc mrzí ☹ jsem trochu doufala, že to mimoděložní dokáží odhalit hned na té 1. UZ kontrole,nebo to tak není? jinak se sílou testu jsem na tom dost podobně, zkoušela jsem ještě dělat i ovulační a ty sílily hodně a i teď jsou na max podle mě,tak si pořád říkám,že by to třeba mohlo klapnout..ty těhot.sílí taky,ale zhruba jako u tebe,tak nevím...

klarka011
1. říj 2016

@kolbena no oni předtím ještě nic neviděli ale pořád si mysleli ze je brzo a měla jsem přijet až za 14 dní na kontrolu jenže to už bylo pozdě :( ....doufám že budeme mít štěstí s dobře všechno dopadne ...a ty jsi kolikátý den po transferu s kolik embryí ?

kolbena
1. říj 2016

@klarka011 na ketu jsem byla 21.9 a 1embryo,víc jich u nás nedoporučují...no uvidíme,teď už zbývá jen doufat...

tetalucina
1. říj 2016

@klarka011 vypada to pekne🙂

tetalucina
1. říj 2016

@mikovdvo to bud rada,ze to na tebe nema vliv🙂ze zacatku jsem byla dcl v poho, ale po tech neuspesich a vyssich davkach tabletek to nejak nezvladam...jj do prace taky chodim, nikdo to tam nevi, takze se snazim chovat co nejnormalneji🙂

tehulka1167
1. říj 2016

@tetalucina kolik transferu jsi mela?

tetalucina
1. říj 2016

@tehulka1167 jen dva, doposud nebylo schopne embryjko, ted je to od darkyne, ale zadna zasobicka:(dlouho jsme zkouseli moje vajicka s vysokymi davkami hormonu,bezuspesne, pak kazdy mesic minimalku nez jsme oba dospeli k darovanemu, a ted uz mi bylo 39, nevime co dal kdyby to ted nevyslo a moc penizku uz taky nemame:(

77lentilka
1. říj 2016

@mandlicka25 ne, den transferu se počítá jako den 0 🙂 já byla tedy den před Tebou, v úterý. Já zas ráda vím na čem přibližně jsem dopředu...

77lentilka
1. říj 2016

@klarka011 čárky určitě sílí, to vypadá optimisticky! 🙂 hCG by mělo být vyšší obden....

itworks
1. říj 2016

Tak ja už budu priste věřit jen utz, žádným krásným // a pozitivním rostoucím hCG. Stejně pořád nechápu, že může růst gestacni váček bez embrya a tělo si toho nevšimne, že tam chybí plod.

evelinah
1. říj 2016

@itworks a jak se vede? V pondělí jdeš zase na kontrolu, to ti řeknou co dál?

Strana