Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina já teda náladové stavy nemám vůbec (díkybohu), chodím do práce a jsem prostě v pohodě, akorát se trošku víc pozoruju. Proto se právě i tentokrát musím víc hlídat, při minulých pokusech mě dost pobolívalo břicho, bylo mi špatně, teď nic, až na to mírné zašpinění. Neříkám, že mě břicho nepobolívá, ale je to spíš takové ojedinělé popíchnutí, většinou, když se třeba zvednu ze sedu, nebo popoběhnu na bus a poslední dva dny jsem teda dost unavená, že třeba i odpoledne usnu, což by se mi normálně nepodařilo... takže zaplaťpánbůh s partnerem v tomhle směru v pohodě... jo a na ten test fakt kašlu, počkám na úterý na krev... když by se mi tam objevila čárka a pak mi krev vyšla negativní, tak to by byla větší hrůza, než si vyposlechnout v telefonu zas tu stejnou větu...
jen se chci zeptat na pojem biochemické těhotenství... to je jako pozitivita po píchnutých hormonech? a dělá to jen Pregnyl, nebo se to prostě občas vyskytne nezávisle na lécích?
@tehulka1167 takhlen to u mě zatím vypadá hrozně se bojím nepřijde mi ten nárůst nějak velký :(
tak už jsem si to biochemické našla... pro mě další důvod, proč radši netestovat...
@tehulka1167 tak to bude tepreve 11 den, to je asi brzy..
@mandlicka25 já vím říkám si to taky ale při minulém ketu jsem už 11cty den měla už docela hezky zabarvenou tu čárku ...:( asi si nebudu dělat nějaký naděje ať potom nejsem zklamaná ještě víc zklamaná nez teď sem :(
@klarka011 tak to nevypadá uplne špatne. Já osobne bych kupovala testy dr.max.
@tehulka1167 snad ne tohle byli testy od gs ale manžel mi jel koupit testy od dr.maxe tak uvidím zítra zkusím testovat s nima ...
@mikovdvo ne biochemicke tehu znamena,ze se embryo na chvilku chytlo a pak odchází.
@klarka011 Já myslím, že to je na Dobrý cestě 🙂
@klarka011 Já bych řekla, že ten poslední test je silnější.
@tehulka1167 děkuji potřebovala jsem to slyšet me se taky zda ale strašně malinko ale moc děkuju 🙂
@klarka011 je silnejsi :* kolikaty je to den?
@mandlicka25 děkuju snad máte pravdu ...dneska to je 11cty den a to je i ten poslední test
@klarka011 tak to mě moc mrzí ☹ jsem trochu doufala, že to mimoděložní dokáží odhalit hned na té 1. UZ kontrole,nebo to tak není? jinak se sílou testu jsem na tom dost podobně, zkoušela jsem ještě dělat i ovulační a ty sílily hodně a i teď jsou na max podle mě,tak si pořád říkám,že by to třeba mohlo klapnout..ty těhot.sílí taky,ale zhruba jako u tebe,tak nevím...
@klarka011 vypada to pekne🙂
@mikovdvo to bud rada,ze to na tebe nema vliv🙂ze zacatku jsem byla dcl v poho, ale po tech neuspesich a vyssich davkach tabletek to nejak nezvladam...jj do prace taky chodim, nikdo to tam nevi, takze se snazim chovat co nejnormalneji🙂
@tetalucina kolik transferu jsi mela?
@tehulka1167 jen dva, doposud nebylo schopne embryjko, ted je to od darkyne, ale zadna zasobicka:(dlouho jsme zkouseli moje vajicka s vysokymi davkami hormonu,bezuspesne, pak kazdy mesic minimalku nez jsme oba dospeli k darovanemu, a ted uz mi bylo 39, nevime co dal kdyby to ted nevyslo a moc penizku uz taky nemame:(
@mandlicka25 ne, den transferu se počítá jako den 0 🙂 já byla tedy den před Tebou, v úterý. Já zas ráda vím na čem přibližně jsem dopředu...
@klarka011 čárky určitě sílí, to vypadá optimisticky! 🙂 hCG by mělo být vyšší obden....
Tak ja už budu priste věřit jen utz, žádným krásným // a pozitivním rostoucím hCG. Stejně pořád nechápu, že může růst gestacni váček bez embrya a tělo si toho nevšimne, že tam chybí plod.

@klarka011 těžko říct. Někomu leze hcg pomaleji a nebo to muže byt biochemicke tehu.