icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
1. říj 2016

@evelinah jo, už to je lepší, člověku stejně nezbývá nic jiného, než zapomenout a myslet na další snažení. Včera už mě dost nepříjemně bolelo břicho, tak jsem vysadila utros a čekám co bude, i jsem trochu zaspinila, tak jsem si říkala sláva, už je to na dobré cestě a teď zas nic, ale břicho stále bolí, tak snad se to už vstřebava, ale pochybuji, že by to šlo tak rychle.V pondělí asi uvidíme dle utz nebo i krve, stejně by se zatím jen vysadily léky a čekali na vstřebání a zda bude klesat hCG.

hanyas
1. říj 2016

@itworks to mi taky prave neni jasny. Proto porad v koutku duse doufam, ze ti to dopadne. Na druhou stranu, nechci ti delat zbytecny nadeje... proste v pondeli se uvidi 😉

xyrina
1. říj 2016

@itworks To je i pro mě nepochopitelné. Člověk už tak nějak počítá se vším, ale tohle je fakt 'podraz'...

mandlicka25
2. říj 2016

Tak holky netestovala jsem, nechám to až na ty krevní testy, takže výsledek ve sředu...

77lentilka
2. říj 2016

@mandlicka25 jsi dobrá, že to vydržíš až do té krve! 🙂

tetalucina
2. říj 2016

Ahoj holky, ja nevydrzela, ale bylo to az ted v poledne a bohuzel nic:(jsem 9 den a zase spinim:(

mandlicka25
2. říj 2016

@tetalucina muze byt brzy :*

mandlicka25
2. říj 2016

@77lentilka nejsem, jsem posera 🙂

hanyas
2. říj 2016

@tetalucina To ještě nic neznamená. Jak píše mandlicka, může být brzy a taky ranní moč je ranní moč 🙂 takže neztrácej hlavu a vyzkoušej příště :-*

tetalucina
2. říj 2016

@mandlicka25 diky mandlicko, budu jeste doufat🙂

tetalucina
2. říj 2016

@hanyas jj diky, zkusim ranni🙂 uz jsem si procetla par prispevku,ze je brzy🙂tak jsem si slzy otrela a doufam🙂

hanyas
2. říj 2016

@tetalucina a že špiníš? Já taky špinila a bylo to tam (že jinde než mělo, to už je jiná pohádka). Dokud nebudeš mít výsledky z krve, nemůžeš si být jistá ničím. Tak hlavu vzhůru! 😉

katka865
2. říj 2016

@itworks urcite je "lepsi" kdyz se to pokazi na zacatku nez nekdy pozdeji ☹ uvidis co ti reknou zitra ale urcite je super ze u tebe vsechno funguje a muzes otehotnet prirozene 🙂 tohle byla jenom blba nahoda uz se to nebude opakovat

tetalucina
2. říj 2016

@itworks drzim pesti na zitrek🙂

tetalucina
2. říj 2016

@hanyas jj to spineni beru🙂i kdyz minule jsem nespinila vubec, celkove to mam ted trosinku jiny nez minule,ale ten test me dcl nalomil:(koupila jsem si dnes dalsi tak zase zkusim, ptz do patku daleko🙂a jak uz nekdo zminoval ten tlf z caru, ze zase nic, mi taky neni vubec prijemny:(

itworks
2. říj 2016

@katka865 pro mě to teď není pozitivní, ptz teď je to potreti, co jsem otehotnela spontánně a stejně všechno spatně ☹ takže necháme udělat nový spermiogram, jestli se zlepšil a raději teda ivf, kde vím, že do mě dají krásné vyvíjející embryjko než dojde k oplodnění tou nejhorší možnou spermií.

hanyas
2. říj 2016

@tetalucina já teda nevím, ale myslím si, že pokaždé to může být úplně jiný. Logicky - na každý embryjko, který je jedinečný, může přece tělo reagovat jinak... 😉 Budeš testovat už zítra?

hanyas
2. říj 2016

@itworks Jojo, je blbý, že musíme podstoupit IVF, ale na druhou stranu, je to "jistější" v mnoha směrech. Jak píšeš - vybere se to nejlepší, co je k dispozici a taky je člověk mnohem víc hlídanej, než při přirozeným plození. Takže případný průšvihy můžou být řešený co nejdřív 😉

tetalucina
2. říj 2016

@hanyas asi jo, neda mi to, ale zaroven i 10 den muze byt brzy;)a s tou jedinecnosti mas pravdu;)ja jsem i rada, ze je to jinak, uz bych treba vysilovala, kdyby to bylo stejny a stejne na prd,...ale uz aby byl patek🙂v kolik jdes zitra k dr?ses porad doma vid?

hanyas
2. říj 2016

@tetalucina já jdu až v úterý (zase ráno na krev a utz a odpoledne pro výsledky) 😉 tak zítra budu držet pěsti pro štěstí 🙂

tetalucina
2. říj 2016

@hanyas dekuju zlato;)pekny vecer

hanyas
2. říj 2016

@tetalucina tobě taky! Pěkně se na to vyspi 🙂

tetalucina
3. říj 2016

@hanyas ahojky, tak strach byl vetsi a netestovala jsem🙂az zitra treba🙂

katka865
3. říj 2016

@itworks achjo, tolik zbytecneho trapeni... tak urcite je v tomto ivf lepsi volba, urcite to brzy vyjde

hanyas
3. říj 2016

@tetalucina tak jo 🙂 je to jenom na tobe...ale nervozni jsem i ja 😀

mandlicka25
3. říj 2016

@tetalucina tak koukám, že jsme na tom podobne 🙂

tetalucina
3. říj 2016

@hanyas
@mandlicka25 holky moje
😚vcera jsem si dva testiky koupila, tak treba zitra a ve ctvrtek a v pa krev🙂citim se hezky a doufam,ze by to ted uz mohlo vyjit,ale fakt jsem rano dostala strach ze zklamani a z toho co by bylo:(

hanyas
3. říj 2016

@tetalucina hele...at to bude jak to bude, bude to tak, jak to ma byt. 😉

tetalucina
3. říj 2016

@hanyas to je sice pravda,ale urco chapes,ze se tim neuklidnim,kdyz nemam dobre vyhlidky:(

hanyas
3. říj 2016

@tetalucina chapu. Vsak jsem si tim jednou prosla a netusim, jak to budu snaset priste. Je to strasnej zaprah na psychiku. A hlavne... ta touha po miminku... moc ti fandim, at to vyjde. Potrebujeme tu vsechny nejakou dobrou zpravu! 🙂

Strana