icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
6. říj 2016

@jasmine2258 drzim palecky,kdy jdes?🙂

itworks
6. říj 2016

Tak si říkám, jestli není revize menší zlo, než tohle čekání, co se bude dít.Mela bych to za sebou za jeden den, skončily by denodenni bolesti a hodila bych to už za hlavu.Co se týká pauzy, tak je to úplně nastejno. Než tahle nejistota, ktera se protahuje a stejně může k revizi dojít.Uz mě to unavuje ☹

tetalucina
6. říj 2016

@itworks nemam zkusenosti s revizi, ale chapu te...ja jsem se rozhodla pro zmenu caru, i kdyz jsem tady byla spokojena, ale proste potrebuju zkusit vsechno a tam se domluvime...s manzou se o tom pobavim zitra az po krvi, ptz malinkatulinka nadeje treba je(i kdyz spinim moc, boli me bricho a myslim, ze mi rozjeti kamosky drzi utrous:(test uz jsrm si dnes ani nedelala)...no proste koncit ted jeste nechci;)drzim palecky vsem nam tady a preji co nejpevnejsi nerviky:-*

princezna22
6. říj 2016

@tetalucina Moc děkuju za odpověd ... můžu se zeptat nakolik Vás to přišlo a jak dlouho jste čekai na dárkyni ? V případě darovaných vajíček už tě nijak nestimulují , takže ... jen přijdeš a zavedou ? ... ani se nesmaží třeba nějak připravit sliznici nebo tak ? Promin že to na Tebe tak valím, ale pro mne je to strašně důležité ... a člověk o tomhle nemůže s nikým mluvit ... aspon já tedy ne ... a ... já jsem stejná povaha ... mít dítě je pro mne to nejvíc ... naplňuje mne to a momentálně se cítím ... nemám smysl života ... mne práce nenaplňuje ... když byli děti malé .. byla jsem nejšťastnější na světě ...

princezna22
6. říj 2016

@ellisabetha Děkuju ... je to ještě dlouhá cesta ... kéž by tu byla alespon ta jistota, že to vyjde ... a že to pak budu cítit tak jak mám ...

tetalucina
6. říj 2016

@princezna22 ahoj, jj ani ja o tom nemluvim, nikdo ani z rodiny nevi, ze mame problemy,natoz abych se sverila s ivf nebo darovanym vajickem...darkyne byla do mesice, ji stimulovali a ja brala estrofem od 2dc potom na kontrole na utz jskou mam sliznici a v den odberu darkyne jsem nasadila utrogestan a prednison, Paty den mi embryjko zavedli a leky jsem brala porad az do krve....stalo to cca 45.000 na pojistovnu...ket me stal jen 5000....ted uz vsechno jako samoplatce a to bude kolem 80.000:(...ano prisla jsem, zavedli, dve hodky jsem lezela a pak jela domu🙂

tetalucina
6. říj 2016

@princezna22 a vazne jen co mi ho zavedli, jsem broucka prosila at se pekne uhnizdi a nepomyslela jsem,ze by nebyl muj🙂a ze jsme to take zvazovali, premysleli, ja porad cetla a predstavovala co jednou jak bude pak jsem byla stastna,ze jsem alespon tak daleko, ze ho mam v sobe;)

tetalucina
6. říj 2016

@princezna22 bylo mi v tu chvili v tom caru strasne hezky🙂

princezna22
6. říj 2016

@tetalucina Ježiši to je tak krásný jka to píšeš .... jsem teď v práci, ale jak dorazím domů, znovu si přečtu co jsi psala a asi to večer přečtu tomu svému ... Děkuju, ....

tetalucina
6. říj 2016

@princezna22 neni zac🙂jsem rada, ze se muzu sverovat se svymi pocity🙂

princezna22
6. říj 2016

@tetalucina Jsem stejná ....

tara585
6. říj 2016

@tetalucina S tím chlapem je to asi všude stejné...já po 1 iui, 1 ifi a 1 minimálce bych šla klidně znova a hned...ale pán, že né, že on se nemůže dívat na to, co se mnou dělají hormony, že furt brečím...a to mu nedojde, že teď budu slzet proto, že to nechce dovolit? A mele jakési kecy o psychice...nevím teda, jak si psychikou mám zařídit dozrávání vajíček..a ještě by mě zajímalo, jak si on psychikou zvýší počet rychlepohyblivých spermií.

tara585
6. říj 2016

Dámy, máte někdo zkušenost s darovaným embryem? Resp. jak dlouho se čeká a finanční náročnost. V ceníku CARu to sice mají, ale kdo se v tom má vyznat, co všechno je potřeba.

mandlicka25
6. říj 2016

@kolbena teď si mi vehnala slzičky, vlastně se teď o tom nedokážu ani bavit. Jsi moc hodná, strašně moc děkuju. Čím víc toho člověk podstupuje, tak doufá víc a víc v úspěch a pak ten pád je o to horší. Vzpamatovávat se budu dlouho a bolí to strašně moc, ale nic nevzdávám, ale těžký to je. Tobě držím zítra palečky, takže určitě napiš!

tetalucina
7. říj 2016

@mandlicka25 mandlicko urcite to nevzdavej a necekej dlouho;)ja jdu za dve hodky na krev a v pul druhy budu volat:(

tetalucina
7. říj 2016

@tara585 oni proste neciti to co my:(jj muj mi rika nestresuj se pak to pujde,ale ze me stresuje sam svym postojem mu asi nedochazi:((

tetalucina
7. říj 2016

@tara585 vim, ze maji pravdu, ze jsou ty hormony pro nas narocne a ze to mysli s nami dobre, Ale co mame delat,kdyz to bez nich nejde vid!?

tehulka1167
7. říj 2016

@tara585 darovany embryo je v uvozovkách financne méně narocny. Stoji to kolem 20 tisíc.

tetalucina
7. říj 2016

Devcatka jsem po krvi, po jedny si mam zavolat, ale bohuzel citim,ze to dostanu:(

hanyas
7. říj 2016

@tetalucina ahojky, tak pevny nervy, at uz to dopadne jakkoli :-*

tetalucina
7. říj 2016

@hanyas dekuju:-*

tetalucina
7. říj 2016

Uz se mi rozjela ms:(((a je mi smutno, ani si do caru volat nechci:(ach jo

itworks
7. říj 2016

@tetalucina moc mě to mrzí ☹ drž se

tetalucina
7. říj 2016

Negativni:(

mandlicka25
7. říj 2016

@tetalucina tak jak?

mandlicka25
7. říj 2016

@tetalucina omlouvám se, teď to vidím, Drž se, já jsem od středy pořád na brečení a nejde to nějak zadržet. Potřebovala bych asi něčím dostat po hlavě. Hlavně od včerejšího večera mám opravdu silný bílý výtok a dole něco jako horkost a dost to bolí :(, stalo se to někomu?
Hlavně ani nevím, kdy se mám objednat k doktorovi. Počkám, až se dostaví ms a asi v půlce cyklu, aby viděl, jak to vypadá. Nedostala jsem žádné info. Myslíte, že je hloupost, kdybych další ivf, chtěla zkusit před Vánoci? Aspoň by byl se mnou doma manžel a nebyla na vše sama :(.

tetalucina
7. říj 2016

@mandlicka25 dekuju😚na tvem miste bych do toho sla, ja mam dnes vysadit vsechny leky a na konci rijna jsem objednana k doktorce,ale v po si zavolam do toho noveho caru...jj slzy se mi taky derou do oci,alw drzim se jeste jsem v praci a chystam se doma na vinko a vyplachnout hlavu....s tim vytokem bych si zasla ke svemu dr co nejdriv, drz se 😚

kolbena
7. říj 2016

@mandlicka25 naprosto chápu, já byla po minulém ketu taky vyřízená, chvíli to bylo ok a jen jsem si to vzpomněla,tak už slzy v očích a jelo to...dokonce jsem volala to caru,že další transfer teď nechci,že nejdřív v listopadu, ale pak mi to nedalo a dala jsem na doporučení doktorky,že nemá cenu na nic čekat a je lepší jít do toho znovu co nejdřív, dokud jsou aktuální výsledky všech vyšetření a víme, že je vše ok, že za toho půl roku bych musela na všechno znovu...tak jsem se sebrala a bojovalo se dál, zatím vypadá,že úspěsně, ale to ještě uvidíme...každopádně nejlepší rada za mě je se hlavně nehroutit a jít dál, věřím tomu, že to klapne 😉

hanyas
7. říj 2016

@tetalucina mrzi me to ☹

77lentilka
7. říj 2016

@mandlicka25 to mi mrzí, že to nevyšlo... ale určitě neztrácej naději! Mrazáčky nemáš? Další cyklus IVF bývá vetšinou za 2-3 měsíce, aby si tělo odpočinulo bez hormonů...

Strana