icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
11. říj 2016

@mandlicka25 tak to mě mrzí, že nemáš ani mražáčky. Ale neztrácej naději, příště to určitě vyjde 😉

silwin
11. říj 2016

No jak se rika rano je moudrejsi vecera. Mam sice blbou naladu, ale uz ne tak jaK vcera.
Je fakt ze byla pani dr.moc mila a rikala "neplacte, no taak" a snazila ae me utesit. Ale copak to jde, kdyz zjistite ze jako zenska jsem uplbe zbytecna, kdyz nejsu schopna mit decko.
No a sice jsem cetla par pribehu kdy opozdene embryo beha po pokoji a rozhazuje hracky, ale muj pripad to nebude. Spis se to rozsype jak ty ostatni.
Radsi pocitat a touto variantou nez se pak znova sesypat.
Zjistuji oni v tech carech vubec proc se to stalo, kde byla chyba? Nebo to jen zametou do kose a sup znova stimulace a nehorazny prachy?

lussinka88
11. říj 2016

@silwin podle me nezjistuji. Ono pricin muze byt kvanta... nejspis ti ale nesedla stimulace, proste dozralo jen malo kvalitnich vajicek - coz by odpovidalo tomu ze zbylo jen jedno.... ale na to zeptej doktorky. Na te stimulsci hodne zalezi! Priste by ti urcite dali jinou- zkus dlouhy protokol tam by ti meli odebrat kvalitni vajicka! Kup si inositol a papkej ho uz ted minimalne do te dalsi stimulace -alespon 3 mesice... (myslim ze dalsi stimulka muze byt po 3mesicich- inositol je na kvalitu vajicek)... drz se, ono se to povede 🙂 a jeste mas jednoho bojovnicka v sobe 🙂 proste si dej nohy nahoru a nepremyslej nad tim. Jeste mas 3pokusy kdyby nahodou!

ledge
11. říj 2016

@silwin Na tohle se nedá nic moc říct, ale rozumím ti. U mně zůstalo taky jen jedno embryjko, i když došlo až do blastocysty a prý bylo pěkné, ale nakonec z toho asi nic není. A zatímco jáco víkendu nervila, že mi začíná MS, což se i stalo, tak můj chlop vesele flámoval. A ještě jsem se dozvěděla, že jedna známá, co (s prominutím) chlastá první ligu, tak je ve třetím měsíci... A my tady děláme všechno možné a čekáme na v zázrak... Tak nezoufej, všechny ti držíme palce.

katka865
11. říj 2016

@lola8888 citim se dobre, obcas me poboliva bricho takze stridave hystercim ze to dostanu a pak se zase tesim ze se to povede... no je to nekonecne cekani. A co ty?

silwin
11. říj 2016

No zajimalo by me jak velka sance vlaatne existuje, ze z toho neco bude.
Mam chut se jit tak akorat ozrat, nebo co☹ ale nepujdu samozrejme.
Kez by tak clovek videl dovnitr, co se tam deje.

vvercatkoo
11. říj 2016

@silwin šance je, kdyby nebyla, tak by ani nezaváděli. Musíš tomu věřit. Odpočívej a hlaď si bříško. Děj si i sklenku červeného a hlavně se nenervuj. Nezapomeň, že jsi už vlastně těhotná, dokud se neprokáže opak 😉 . Mě už to taky brzy čeká a už se těším

katka865
11. říj 2016

@silwin sanci asi nikdo v teto chvili nevycisli nicmene svagrova pred deviti lety mela zavedene tri embrya s tim ze kvalita nic moc tak at s nicim radeji nepocita no a maji dvojcata... proste nezbyva nez doufat. Drzim pesti at to vyjde!

esiii
11. říj 2016

Ahoj ženy. Včera jsme si byli pro andílka. Tolik emocí jak pozitivních tak negativních během posledních týdnů je totalni šílenost. Myslela sem,že jak si půjdem pro andílka, že to bude to nejjednodušší. Dají vam andílka do bříška a pojedete všichni šťastně domů. Ale bylo to jinak. Nečekala sem ze to bude tak bolet. Můj drahý mne držel za ruku a hladil po vlasech co mi moc pomohlo. Slzy mi tekly pres silne zapnuté víčka.
I doktor se,trosku zaplatil a muj poblednul. Sestrickymmne schválila ze sem statečná, ze sem ani nepipla.
Kdo si tim vším neprošel nikdy nepochopí co vsechno jsme ochotné podstoupit pro toho maličkého andilka <3
Bylo to tak divoke, ze ani nevim kdy by se měl andílek zahnizďovat. Nebylo kdy se zeptat. Zaváděli mi 5denní. Doktorka říkala jaké sil ty udaje, ze to je to je to nejlepsi ve vyvoji co může být.
Až do odběrů to asi nevydržim. Říkali prvními dny nejdůležitější - to se i uhnizduje?
. Jen polehavat. Jen jidlo!a tableta. Ležím druhy den a uz nevim jak ležet 😀
Snad vsechno dobře dopadne
Přeju nam všem hodne štěstíčka <3

tetalucina
11. říj 2016

@esiii drzim palecky at ti to vyjde🙂

tetalucina
11. říj 2016

@silwin ahojky, tvoje pocity jsou mi dost blizke, dej si sklenku a snaz se myslet pozitivne, mas prece v sobe drobecka;)ja jsem se bohuzel v pa dozvedela, ze je krev negativni, coz jsem vedela,ale vzalo me to stejne, vecer jsem potrebovala manzela, ktery sel s kolegama z prace na pizzu a ja doma sama pomalu na masli:(mrazacek zadny, pokusy na poj. zadny, jedina moznost znovu zkusit darkyni za tezky prachy,ktere taky uz nemame, takze v noci nespim a premyslim co delat....a taky si pripadam jako nepotrebna, k nicemu a vlastne i jako stara zenska, kdyz nemam vlastni vajicka:(.....tobe drzim palecky, ptz si tady potrebuji cist pozitivni veci, abych vedela, ze to mam jeste zkusit;)

tetalucina
11. říj 2016

@mandlicka25 ahoj mandlicko, uz mate plany co budete delat dal🙂ja jsem to dostala uz v ten patek a narozdil od tebe, to mam teda strasne moc:((...ty kvasinky muzou byt z utrouse, taky jsem je jednou mela:(...jediny pozitivum je pro me,ze ted nic nepolykam a nezavadim a tudiz mi neni spatne a funguju, o psychice nemluvim:(

esiii
11. říj 2016

@tetalucina děkuji. Nic si nepřeju víc :-*

dzimi
11. říj 2016

Holky, všem, co mi držely pěstičky, strašně moc děkuji.
V pátek jsem byla na kontrolním UTZ a odebírali mi krev.....na UTZ nebylo vidět skoro nic, doktorka nenalezla plůdek....už jsem to obrečela.

Dneska jsem byla na dalším UTZ, hodnota pátečního HCG stoupla na 40757 a na UTZ dva základy plodů, oba se srdeční akcí

já tomu ještě stále nemůžu uvěřit....pořád se klepu
Jsem byla tak v pr po pátku, že jsem sem chvíli ani raději nelezla :(
A dneska takovej šok.....

jasmine2258
11. říj 2016

@dzimi to je úžasné!!! Moc gratuluji!!! Jupiii, vyšlo tooo!!! 😊👍

dzimi
11. říj 2016

@jasmine2258 diky strasne moc...ted preklepat prvni trimestr a pak dalsi strachy

georgina_
11. říj 2016

@dzimi jeee, moc gratuluji...já dnes 14 dní po ET, krevní testy ukázaly pouze hCG 19,7, prý je to málo ☹ V pátek jdu na krev znovu, tak snad bude prcek bojovat...

jasmine2258
11. říj 2016

@dzimi a pak ty strachy, až se to narodí...😊 hlavu vzhůru a už jen pozitivní myšlení! Ono to vyjde, uvidíš...těhulko! 😊👍

itworks
11. říj 2016

@dzimi moc moc blahopreji, konečně pozitivní zprávy .😉 A to jsou jednovaječná dvojčátka, vidím jen jeden gestacni váček :O už nevím, dávali jste 2 embryjka?

dzimi
11. říj 2016

@jasmine2258 jasny, hazu se do klidu a sbiram sily, az se to narodi, asi si moc neodpocinu ;)

@itworks jojo jednovajecna, zavedeno jedno embryjko, 5ti denni hatchujici blastocysta

dzimi
11. říj 2016

@itworks ale doktorka videla rozdeleny plodovy vacek, tak snad k tomu budou mit uvnitr kazdy svuj.

tehulka1167
11. říj 2016

@dzimi jsem ti říkala, že to bude dobrý 🙂

esiii
11. říj 2016

@dzimi gratuluji <3 uz bude vsechno jen dobre <3 a dvojnasobne stesticko <3 to je zazrak <3 jeste jednou velka gratulace <3

dzimi
11. říj 2016

@tehulka1167 nojono, mela jsi pravdu ;)

@esiii povidej mi o zazraku ;)

holky, diky moc, moc, moc

a dekuji i za srdicko nektere z vas :-*

itworks
11. říj 2016

@dzimi tak to věřím, že to musel být sok 🙂 ale je to krásné, držím palce nadále, ať se miminkum jen daří :-*

dzimi
11. říj 2016

@georgina_ dekuji moc

A tobe drzim pesticky, at HCG roste a spuntik dela jen radost

georgina_
11. říj 2016

Ahoj holky, jsem na MK nová...dnes mám 14. den po ET, močový test dnes ráno negativní, hned po tom jsem vyrazila na krevní odběry. Odpoledne mi sestřička řekla, že tam sice něco málo je, ale že "potřebujeme víc", takže mám v pátek nebo pondělí přijít na kontrolní odběry. Dnešní hCG jen 19,7. Cítím se dobře, beru utrogestan + duphaston. Máte některá podobnou zkušenost (osobní nebo přes někoho) s dobrým koncem? Stále věřím,že ještě není nic ztraceno, je to teprve začátek 🙂

Jinak všem přeji hodně zdraví, síly a dobré nálady, ať se ty naše "kuličky" hezky vyvíjí 🙂 ♥
Tak a teď si jdu pročíst celé "megadlouhé" vlákno 🙂

georgina_
11. říj 2016

@dzimi moc děkuju, uvidíme v pátek 🙂 Ty na sebe dávej pozor a ať vše probíhá, jak má, snad už bude dobře 😉 ♥

itworks
11. říj 2016

@georgina_ asi tě moc nepotěším, pár holek tu mělo tak nízké hCG a většinou to bylo biochemicke těhotenství ☹ já jsem začínala na 97 hCG a pak se zaclo více zvedat, ale pořád nerostlo tabulkove dvojnásobně co dva dny. A byl z toho prázdný gestacni vacek, tec čekám,jestli to odejde damo. Každopádně držím palce, aby embryjko zabojovalo a hCG se pořádně zvedlo 🙂

georgina_
11. říj 2016

@itworks děkuju ♥ no stále doufám...zatím je to bojovníček, nejsilnější z našich 10 embrijek a jediný, který zvládl prodlouženou kultivaci...a u tebe už není šance, že by to dobře dopadlo?

Strana