icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lussinka88
9. říj 2016

@kukla.zizi zahnizdovani uz to nebude kdyz mas pozitivni testy... je to jen roztahovani delohy nebo praknuti cevky. Proste si hod nohy nahoru a bud v klidu. Bude to dobry!!

kukla.zizi
9. říj 2016

Nohy na hoře mám utroš sem přidala ještě v poledne ale ascorutin nemam... tak budu opet jen doufat 😢

kukla.zizi
9. říj 2016

Díky za odpovědi a podporu. Držte palce

kurimka
9. říj 2016

@kukla.zizi neboj ja taky takhle spinila a i kus krve a bylo to oka. Misto ascorutinu si muzes dat nejaky citrusy 🙂 ono tonje hlavne vitamin C a hlavne tomu prdolkovi ver 🙂 se tam zavrtava a roztahuje tak sem tam neco zaspini no 🙂

kukla.zizi
9. říj 2016

@kurimka a bolesti jak při ms si měla taky? Citrusy bastim hlavně grupy 😉

peterska83
10. říj 2016

@kukla.zizi Ahojky, neboj, to bude dobré. O víkendu jsem byla na pohotovosti s tím samým, začala jsem špinit a i když se na netu píše, že by to nemělo nic být, pro jistotu jsem si tam zašla a je to tím, jak se ta děloha roztahuje. Takže špinění nevadí, krvácení už problém je. Tak mám klidový režim a utrogestan stále 2-2-2. Tak jsem si oddychla, také jsem měla strach. A poprvé jsem uviděla to maličké s tepajícím srdíčkem, byl to úžasný pocit!!!!! 😉

kurimka
10. říj 2016

@kukla.zizi jj rikala jsem si a ja jaj kazdou chvili se to rozjede... a je vtipny, ze i ted v dobe, kdy bych to klasicky mela dostat mne to zacne bolet jako pri ms 🙂

lola8888
10. říj 2016

Ahoj holky, je tady nejaka z vas po ET? Myslim ted nekdy 😊 Ja byla v sobotu.. A jsem napnuta jak ksandy..

luciebx
10. říj 2016

Ahoj holky v patek nám mít ET. Bolí to? Nebo co cítíte?

pajala
10. říj 2016

@luciebx neboli-ničeho se neboj

lussinka88
10. říj 2016

@luciebx ja to vubec necitila... jen teda me tlacila na bricho sondou od utz, protoze jsem se sice napila ale nestacilo se to vstrebat. Prej je lepsi se napit perlivy vody ta se rychle vstrebava (tu ja normalne nepiju, ale pro priste vim 🙂). Ale jinak to prej nevadi, jde o to aby videli delohu a to prej u hubenejch lidi je videt i tak... 🙂

luciebx
10. říj 2016

@lussinka88 perlivou miluju. Tak hurá do toho. Už jen 4 dny

lussinka88
10. říj 2016

@luciebx zas ne moc at se tam pak nepocuras 🙂) jak dlouho mas po transferu lezet? Hodne stesti! 🙂

luciebx
10. říj 2016

@lussinka88 víš co zatím vůbec nic nevim. Včera bylo odebráno 10 vajíček. Po obědě budu volat kolik se jich oplodnilo. A další telefonát ve středu no a transfer předběžné na patek

panbaf
10. říj 2016

@kukla.zizi ahoj, já jsem v 10tt a bolesti jak na ms taky mívám - třeba dnes mě dole v podbřišku bolí pekelně...ale vím, že se jen roztahuje děloha 🙂 Už sis volala na výsledky?

peterska83
10. říj 2016

Holky, mohu poprosit o radu, co znamená označení z ultrazvuku CRL 6+3? Značí to nějaké stáří plodu? 😉

katka865
10. říj 2016

@lola8888 ahoj ja jsem byla taky v sobotu. Strasne se ty dny ted vlecou

kukla.zizi
10. říj 2016

@panbaf Ahoj. Tak páteční hcg bylo 271, No a dnes doktor říkal at si nechám navýšenej utrogestan a polehávám a pokud to bude i zítra ok tak ve středu by se udělalo nový hcg.
Takže víme zase kulový, ale je pravda že dnes mě břicho nebolí ani už nešpiním.

kukla.zizi
10. říj 2016

@peterska83 To je fajn slyšet dobré zprávy 😀

ledge
10. říj 2016

@lussinka88 Díky, ale už je to myslím pasé. Ode dneška normálně krvácím, prostě klasická MS se vším všudy jako obvykle. Do CARu jsem ráno volala, takže jdu zítra na krev, ale dávku utrouše nemám zvyšovat...takže je to jasné. ☹
Vám, které teprve čekáte na výsledky nebo se na ET chystáte, moc držím palce.

lussinka88
10. říj 2016

@ledge a zkousela jsi test? Ja taky dostala MS 8den po transferu, ale kdyz jsem byla tehotna, tak jsem mela taky normalne ms a miminko sice odeslo ale az za 3tydny po ms... proste pockame na KET 🙂)

ledge
10. říj 2016

@lussinka88 Test jsem nedělala, teprve jsem si ho chtěla koupit a už mi to přišlo zbytečné. Do zítra už vydržím. Ale díky za podporu.

panbaf
10. říj 2016

@peterska83 ahoj, jojo stáří podle utz 🙂 gratuluju!!!!

silwin
10. říj 2016

Ahoj, ja byla dneska na ET.
Mame 1. IVF.
Z 10ti odebranych vajicek bylo 8 vhodnych a oplodnenych pomoci isci... odber ve stredu, v pondeli vysledek - z osmi zbylo jedno, misto aby to byla uz blastocysta, tak je z toho jen kompaktni morula a asi ani moc kvalitni, ja byla tak mimo ze si ani nevybavuju co vsechno na me chrlila doktorka za vyrazy a informace. Pry ani nevi proc se ty ostatni embrya rozpadly.
Nakonex jsem na ten transfer sla, kdyz uz jsme tam byli.
Ale kdyz zacala s tim jak to dopadlo, tak jsem tam normalne zacala bulet. Jak nejakej idiot. A celej den mam depku a stridave rvu, pac tomu moc neverim a ani verit nechci, ze se to nahodou povede.
Davala jsem tomu tolik nadeji a tak jsem verila, ze to bude ok a nezbylo nam ani nic k zamrazeni. Nejak to zklamani uz nedavam. A ted si jeste moje draha polovicka miato podpory sla na pivo s kamaradem.
Pripadam si ze su naprosto k ho..u jako zenska, kolem jimejch jen projdou trenky a uz je v tom, pak to hazou do popelnic... svet je fakt nespravedlivej☹

pajala
10. říj 2016

@silwin je to nespravedlivý ale s tím my nic nenadelame-musíme věřit a doufat ze to jednou vyjde. My byli na 3ivf a vždy sem byla rada ze zbylo alespoň to jedno na zavedení a ani jednou se nezadarilo.je to těžký ale snáz se myslet pozitivne-pobrec si a naber sílu.s chlapíka je to tezky le potřebuješ je😕drž se.

lussinka88
10. říj 2016

@silwin nervala jsi jak idiot. Oni jsou zvykly!!! Jsou to nervy, vsichni to vi a rozhodne bych si z toho nic nedelala. Ja se rozbrecela na sale pred OPU v tu chvili mi doslo, ze IVF je posledni sance jak mir potomky... vzdycky byla jeste nejaka jina moznost a najednou jsem je vsechny vycerpala... proste des. Zacala jsem se klepat a tekly mi slzy, sestricka me drzela za ruku dokud jsem neusnula. Pak uz to bylo dobry... a nemyslim si ze jsem tam byla na pokraji sil jedina...

Jinak jsem v jiny situaci jak ty, ale moc dobre ti rozumim... taky jsem po 1. Neuspesnym ETu... pocit smutku a beznadeje dobre znam! Nakonec jsem ten smutek dost odbourala tim, ze jsem presvedcena ze proste neni treba ten spravnej cas... drz se!! Bude lip at uz to ted dopadne jakkoliv, ver mi 🙂

lussinka88
10. říj 2016

@silwin jinak pokud pujdes do 2. IVF tak se pak casto dava dlouhej protokol - je tam vyssi sance zisku kvalitnich oocytu! 😉 takze kdyz to nevyjde ted, tak priste urcite! 🙂 vsak staci jen jedno kvalitni vajcko a nejaky to stesti k tomu! 🙂 a stesti se jednou musi unavit.. 😉

mandlicka25
11. říj 2016

@silwin Jako kdybych četla sebe, drž se. Já už týden vám, že se 1. transfer nevyvedl a vsem z toho taky pořád v... Už tolik nebrečím, první tři dny jsem nebyla schopná ničeho, ale k ničemu si připadám pořád. Mně odebraly 14 vajíček, z toho oplodnily 5 a vydrželo taky jen jedno :(, takže jsem taky bez mrazáčků. Navíc do toho ten úžasnej telefon z caru - jo máte to negativní na shledanou, to byl takovej poslední hřebíček, jestě to neměly sestry v počítači, tak to někde hledaly a bylo to nekonečný. Dva dny od výsledku, jsem ještě někde chytla nějakou kvasinku - absolutně netuším, jak jsem k tomu přišla, takže taky super. MS dorazila strašně slaboulinká, což mi přijde opravdu zvláštní. Trvala 2 dny a krev byla jasně červená, až si říkám, jestli nemůžu být těhotná, ale to by bylo velké scifi. Holky držte se, je to těžký!

lola8888
11. říj 2016

@katka865 Ahoj. Jezis to jsem rada, ze se nevlecou jenom me.. Od nedele hruza.. Snazim se zabavit vsemozne, ale je to prd platny 😥 A jak se citis?

vvercatkoo
11. říj 2016

@silwin Ahojky, to mě moc mrzí, ale neztrácej naději 😉 . I z modulem se rodí děti, dokonce i dvojčátka 🙂 . Děj mu šanci a věř.
Mě dnes čeká UTZ, tak doufám, že folikulů bude dost

Strana